- 26 Eylül 2010
- 2.630
- 1.191
- 42
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #2.741
zeynep sen ciddi boşandınmı ne gerek vardı kv vefat etmiş zaten
off bende keşke hiç evlenmeseydim çok pişmanım annemleri ve evimi yatağımı çok özledim yıllardır deli gibi sevip aşık olduğunuz adam birdenbire gorilleşip anneci oluyor kv artık nefret geldi sürekli bir naz hasta olmalar ilgi istemeler sanki ben yokum hiç bu dünyada evlendiğim güne lanet olsun nekadar aşık olsamda ailesinin böyle oldunu bilsem evlenirmiydim hiç evlenenene kadar iyi davranmalar canımlar cicimler
bekarken sosyaldim arkadaşlarımla eşimle evlenmeden önce sinemaya gezmeye pikniğe yürüyüşe çıkardık şimdi hiçbiyere gitmiyor banada izin vermiyor işten gelip yemek yiyip mal gibi koltuğa uzanıp tv izliyor sıkıldım vallahi bıktım daha gen
bekarlara tavsiye kv ye bakın önce sonra evlenin yoksa eşinizle olan bütün aşkınız sevginizde biter
aynennnnnnn, gorilla bunlar ya, eve gelıp yatıyor hızmet beklıyor yorgunum hep dıyor eskıden ne gezerdık sımdıyse eve tıkan.sacmalık işte. kv ler de bastacı nısanlıyken canım cicim kızım gelınım az gorusuyorlardı bıldıgım sımdı hergun cancana neyse ya dıyecek bır sey yok tum erkekler bu cıns demek genckızların bılmesı lazım , bu erkek oyle degıl dememek lazım işte yaslılar dıyor ya hepsıne kıbrıt suyu aynı hesap işte heppsı aynı bırbırının