- 8 Kasım 2014
- 4.824
- 10.486
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #2.681
@Mune bilmiyorum oluyor mu ama ben bir yorumumda özet geçmiştim onu ilk sayfadaki yorumun altına yazabiliyor muyuz? Hala kv ile ilgili bilmeden yazan insanlar var. .
Bu arada sanane diyenler için. İnanın konuyu baştan beri takip ediyorum. Yorumları da.. konu dağılmasın diye..
Çok hızlı gelişti herşey , o çok pişman olacak aklı birazcık başına geldiğinde , bizi haberdar etbüyük kızım çok üzülüyor her şeyin farkında babsından nefret ediyor. ortanca oğlan 7 yaşındaki oda bişeylerin farkında ama kabul edemiyor gibi. babam dedemlere niye hiç gelmiyor diye sordu geçenlerde anlatıyorum anlıyor ama sanki kabullenmek istemiyor küçüğüm 2,5 yaşında o zaten bişeyin farkında değil yavrum kim yüzüne gülse onun kucağına atlıyor. küçük yavrumun belkide babasını hiç bilmeyecek. ne deyim bizi bu duruma düşürdü perişan ettiye iki elim yakasında olacak iki cihandada. asla hakkım helal değil.
Millet ne derci bi esiniz de var allah yardimcin olsun bende ilk evelendigimzde kaynanmla oturalm dedim ama esim istemedi hemde hic istemedi iyikide istememis diyorum simdi oraya gittigimizde 1 saat dursam cildircam nerdeyse ben gidince esime bi duskunluk ben bilirimcilik tahammul edemiyormeşime bunu söyledim yuvamız dağılsınmı istiyorsun dedim. oda bana milletten utan diyo bi annelerine bakamadılarda boşandılar diye arkamızdan konuşurlar diyo ama umrumda değil
Bence bu durumda insan ofkesine yenik dusmemeli ve unutmamali ki ne kadar kizarsa kizsin o adam cocuklarin babasi ne olursa olsun
Kendi kirginligina cocuklari alet etmemeli ve gun gelir çocuklar i gormek isterse zeynep engel olmamali tabi cocuklarda isterse.
Umarim cok gec olmadann cocuklar bu enkazın altinda babalarindan daha cok nefret etmeden adam bir adim atar onlara.
Naparsan yap ben o eve girecem diyor acik acik huzurunu kacircam diyor allah allahdiyorum kv ye anne seni istemediğimden değil ama herkezin bi düzeni var ev zaten 2+1 seni nerde yatıracam diyorum oturma odasında yatarım diyo. rahat edemezsin diyorum. ben yer aramam nerde olsa yatarım diyo. kafayı yicem
büyük kızım çok üzülüyor her şeyin farkında babsından nefret ediyor. ortanca oğlan 7 yaşındaki oda bişeylerin farkında ama kabul edemiyor gibi. babam dedemlere niye hiç gelmiyor diye sordu geçenlerde anlatıyorum anlıyor ama sanki kabullenmek istemiyor küçüğüm 2,5 yaşında o zaten bişeyin farkında değil yavrum kim yüzüne gülse onun kucağına atlıyor. küçük yavrumun belkide babasını hiç bilmeyecek. ne deyim bizi bu duruma düşürdü perişan ettiye iki elim yakasında olacak iki cihandada. asla hakkım helal değil.
Kv desi öldü kocasiyla da bosandiNaparsan yap ben o eve girecem diyor acik acik huzurunu kacircam diyor allah allah