- 8 Ekim 2016
- 91
- 82
- 36
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #2.701
Gec kalmadan bir adim atarsa kazanabilir cocuklarini.hergun aleyhine isliyor iste.zaman cok onemliBu adam kendi oz çocuklarını terk etti. O çocuklarin guveni sevgisi her turlu kirildi bu adama kardi. bu adam dönse de dönmese de özellikle büyük kızın kırılan kalbi nasıl düzelecek merak ediyoruz.
Bu adam başka bir kadın ile de evlenebilir yakında.
Kv vefat ettiMillet ne derci bi esiniz de var allah yardimcin olsun bende ilk evelendigimzde kaynanmla oturalm dedim ama esim istemedi hemde hic istemedi iyikide istememis diyorum simdi oraya gittigimizde 1 saat dursam cildircam nerdeyse ben gidince esime bi duskunluk ben bilirimcilik tahammul edemiyorm
Ne olmuş sonunda bu konu coook uzamışBen sok oldm cunku sonunu daha okumamistm cok uzuldum
Zeynep hanım zaten yıllardır fedakarlık yapan taraftı. Elbette 3gün ömrü kaldı deseler evinde seve seve bakardı ama bu nasıl bir anlayış? Kv temelli 2+1 evinize taşınmak istiyo ki görünürde de oldukça sağlıklı ve 3apartman ilerde oturuyor. geçmişte de aynı evde yaşamışsınız etmediğini bırakmamış oğluna dövdürtmüş sütten ağzınız yanmış felç geçirmişsiniz psikolojiniz bozulmuş... varsayımlarla konuşarak ya da konu sahibine vicdan azabı çektirerek bir yere varamayız. Zaten hikayedeki en masum en fedakar ve en vicdanlı kişi zeynep..Aslına bakarsan konuyu parça parça okudum öncelikle geçmiş olsun yanlışım varsa düzeltin.. Merak ediyorum hiç pişmanlık duydunuz mu k.validenizi istemiyerek bu kadar kısa bir ömrü kalmış olduğunu bilseydiniz genede istememekte ısrar edermiydiniz merak ediyorum
Zeynep hanım zaten yıllardır fedakarlık yapan taraftı. Elbette 3gün ömrü kaldı deseler evinde seve seve bakardı ama bu nasıl bir anlayış? Kv temelli 2+1 evinize taşınmak istiyo ki görünürde de oldukça sağlıklı ve 3apartman ilerde oturuyor. geçmişte de aynı evde yaşamışsınız etmediğini bırakmamış oğluna dövdürtmüş sütten ağzınız yanmış felç geçirmişsiniz psikolojiniz bozulmuş... varsayımlarla konuşarak ya da konu sahibine vicdan azabı çektirerek bir yere varamayız. Zaten hikayedeki en masum en fedakar ve en vicdanlı kişi zeynep..
Bosanmislar sanki bir kurgudan ibaret ama bilemyiz tabi
Ben sizi anlıyorum ama kadın zaten her şeyi teklif etti kvye, aynı apartmanı karşılıklı dairelerde oturmayı, kendi evinde ama diğer kardeşlerle dönüşümlü bakılmasını... biz iyi anne baba iyi kv kp olursak zaten baş tacı oluruz biiznillah ama hem içimde kötülük olsun yapmadığımı bırakmayayım hiçbir zaman kızım gibi görmeyeyim gelinime kan kusturayım ve sonra bana sen bakacaksın hopp evine yerleşiyorum diyeyim... böyle pişkin insanlar olursak gelinlerimiz de bizi kabul etmez, etmesinler de haklarıdır.En baştada dediğim gibi konuyu parça parça okudum çalışan bir bayanım vaktim yok hepsini okumaya, biz onun tarafından anlatılan şeyleri biliyoruz,,amacım vicdan azabı çektirmek değil elbette sadece insanların başlarından ne geçerse geçsin geçmişte ne olursa olsun kimseye sırtlarını dönmemelri gerek 2.bir şans verilmeli gereken cezayı allah zaten verecektir o kadına da yaptıklarından dolayı ama yaşlı bir insanı yalnız bırakmak kendi annemi düşünüyorum da kocama hep laf sölese sonra biz görüşmesek yıllar sonra babam ölse yanıma gelmek istese kavga yerine başka bir yol denerdim heralde bazen herşeyi silip atıp hiç birşey olmamış gibi davranmak gerek zaten fazlada ömrü kalmamış kadınında acı çekmeden kimseye muhtaç olmadan ölmüş inşallah biz yaşlandığımızda çocuklarımız bize sırt çevirmez
Aynen aslnda dogru diyosunuz bu bizler icin kissadan biseydi gibi dusunursek daha emin adimlar atabiliriz daha dogru duzgun ve lafimizin dinlenmesini saglayabilirizOlabilir ama aslında insanların bundan ders çıkarmaları gerek önemli olan da bu keşke böle şeyler olmasa tabi dünyada
Ben sizi anlıyorum ama kadın zaten her şeyi teklif etti kvye, aynı apartmanı karşılıklı dairelerde oturmayı, kendi evinde ama diğer kardeşlerle dönüşümlü bakılmasını... biz iyi anne baba iyi kv kp olursak zaten baş tacı oluruz biiznillah ama hem içimde kötülük olsun yapmadığımı bırakmayayım hiçbir zaman kızım gibi görmeyeyim gelinime kan kusturayım ve sonra bana sen bakacaksın hopp evine yerleşiyorum diyeyim... böyle pişkin insanlar olursak gelinlerimiz de bizi kabul etmez, etmesinler de haklarıdır.
Onu yapamıyoruz zekzekcimMune bilmiyorum oluyor mu ama ben bir yorumumda özet geçmiştim onu ilk sayfadaki yorumun altına yazabiliyor muyuz? Hala kv ile ilgili bilmeden yazan insanlar var. .
Bu arada sanane diyenler için. İnanın konuyu baştan beri takip ediyorum. Yorumları da.. konu dağılmasın diye..
çocuklarından vazgeçmesimi gerekirdi ?ders çıkarmalıyız ders çıkarmalıyız diye mesajlar gördüm de benim bu konu ve benzeri konulardan çıkardığım sonuç, bekara karı boşamanın kolay olduğunu. zeynep hanım konuyu ilk açtığında kendimi yerine koymuş düşünmüş düşünmüş içinden çıkamamıştım. anne yalnız kalamıyorum diyor. eşi ben sana sonuna dek destek olacağım diyor. 'bir süre deneseniz mi acaba, belki huzurunuza dokunmaz' diyecek oldum ama yorumlara göz gezdirince vazgeçtim. nefret kusan, gaz veren, kimin ne olduğunu ne olacağını bilmeden müneccim kesilen bayanlar hevesimi kaçırdı yazmaktan vazgeçtim.
burada yaptığımız yorumlar tek kişinin ağzından dinlenen olaylara dayanıyor. eminim eşi de şu sitede bir yazar olsa ve 'eşime sonuna dek bu kez destek olacağım, annem o benim, sokağa mı atayım ne yapayım' yazsa 'bir şans ver' yorumları dolacaktı konuya. ben gereksiz ve yanlış gaz verenlerin de bu konuda vebal altında olduğunu düşünüyorum.
'yemeği yarım kalmış tüh ona da üzüldüm bak şimdi' diyenler öküz ölüp ortaklık bitince arttılar.
böyle olmamalıydı.