kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

@Mune bilmiyorum oluyor mu ama ben bir yorumumda özet geçmiştim onu ilk sayfadaki yorumun altına yazabiliyor muyuz? Hala kv ile ilgili bilmeden yazan insanlar var. .

Bu arada sanane diyenler için. İnanın konuyu baştan beri takip ediyorum. Yorumları da.. konu dağılmasın diye..

ya bi dk boşanmışlar mı ben konuya en başta bakmıştım sonrasını takip edemedim. bana kısaca özet geçebilir misin? özetlediğin yorumunu kopyala yapıştır yapsan da olur...

1 ayda olanlar.............
Allah bundan sonraki hayatınızda size sağlık ve mutluluk versin zeynep.
Çocuklarının bahtları güzel olsun, daima başarılı ve mutlu olsunlar dilerim.

Senin yaşadıkların bunca insana ders niteliğindeydi.Bu kadar etkilendiğim konu olmadı sanırım. Bizler için "konu" olan bu olayları sen birebir yaşadın, Allah sana sabır ve kuvvet versin.
Ne denilebilir daha fazla. Annen babandan da Allah razı olsun, ne güzel yanında oldular.
Hep iyi olun....
Hep...

Zeynepçim Allah yardımcın olsun yolunu açık etsin dualarımız seninle çok düzgün ve doğru bir insansın Allah güzel yüreğine göre bir hayat versin sana dua ediyorum cnm bunu bilmeni isterim
İşe girmek sana çok iyi gelicek
Çocuklarınla birlikte güzel bir hayat diliyorum....

Babaanem koca en büyük düşmandır derdi de garipserdim, meğer ne doğruymuş. Bir zorlukta her şeyi geride bırakıp yoluna bakacak kadar gamsız, bencil ve pişkin bunlar.. Hiçbir zaman yüzde 100 bir güvenle bakmamak lazımmış, kendimizi tamamen emanet etmemek lazımmış. insanoğlu çiğ süt emmiş ama erkekler daha çok emmiş sanki. Canım canımız kadınlarımız ve tabi ki tek sığınağımız ve güveneceğimiz canım Rabbimiz.:KK200:

Her şey ne hızlı gelişti ya. Göz açıp kapar gibi boşandınız bir de.
Keşke arabayı da paylaşıp rahatça 65'lik evi alabilseydiniz. Olsun yine de babanız destek olmuş. Hiçbirini haketmediniz. Bundan Sonra yeni bi sayfa açıp mutlu olursunuz inşallah.

Hatta Zeynep ev satılınca şey yapsan, 15 fazla ver 65e ev buldum kaçırmayayım, babam kredi çekecek çekince 15i geri vereyim de o 15i de al. En azından arabadaki hakkını da almış olursun. Hem nafakasını falan ödeyecek mi daha o belli değil. İşsiz halinle üç çocuğun sorumluluğu sende.

Ya şimdi zeynep profilinden yazdığın çoğu mesajı okudum da... Sanırım ilk defa burda bi konuyu okurken ağladım. Diyecek tek söz bulamıyorum... Eşine de kızamıyorum... Of ne bileyim bi dursaydı gözyaşlarım. İnşallah bundan sonra çok mutlu olursunuz hepiniz de.
Keşke eşin iyileştikten sonra, acısı dindikten sonra sağlam kafayla düşünse de bi şeyler düzelse... Gerçi boşanma da gerçekleşmiş. O da ne haldedir kim bilir, yakın aralıklarla baba gitti, anne gitti... Keşke onun acısıyla sizi kaybetmeseydi.

Kv deye ayrı üzüldüm... Yarım kalmış yemeğine... Ama onun bu dünyadaki kısmeti bu kadarmış. Demek sorun çıkmadan sizin yanınıza gelseydi, aynı gün, aynı saat, aynı dakikada yine ecel bulacaktı onu... Kendi evinde değil de sizin evde olacaktı.
Of baya düşünürüm ben bu konuyu şimdi.

Bütün dualarım seninle... ve aslında bilmese bile eski eşinle. İnşallah en kısa zamanda toparlarsınız kendinizi. Ayrı da olsanız mutlu olursunuz inşallah... Allah bi an önce acınızı azaltsın...

ALLAH sana ve evlatlarına huzur ,sağlık ve bereket versin.çocukların yüzünü güldürsün, övünç kaynağı olsunlar.ALLAH babana,annene uzun omur versin.bundan sonra artik nasihat etmiycem sana,çünkü hayat seni en zor yerden sınav yaptı,aklıma her geldiğinde senin için dua edeceğim....

Zeynep Hanım sizden haber aldığımıza çok sevindim. Bu durumda sen ve çocukların dışında hiç kimseye üzülmüyorum.
Önceki yorumumda da demiştim belki okudunuz. Çocuklarınıza lütfen uzman desteği alın. Onların ne hissettiğini biz anlayamayız. Hayatları çok kısa sürede değişti. Babalarına güvenleri yerle bir oldu. Bu durumu gözardı etmeyin.
Eşiniz malesef insanlıktan nasibini almamış. Tüm bunlara rağmen babaları hakkında kötü konuşmayın. O bizim için öldü vb. Aileniz de konuşmasın. Sinir harbi ağızlarından çıkabilir.
Ayrı ev tutmakla çok iyi yapıyorsunuz. Daha rahat edersiniz. Ailenizde destek olur. Zaten başından beri destekler.
Çocuklarınızla çok ama çok mutlu olun.

Anasına bu kadar yanan dertlenen adamin kendi çocuklarına bu kadar kayıtsız kalması normal değil bunun altında eminim bir şeyler var

Zeynep hanim ağır bir imtihandan geçiyorsunuz allah yardımcınız olsun inş

Bu adamın hazır anne babasını da kaybetmişken, tüm sorumluluklarından kurtulup kendine yeni bir hayat kurma gibi bir niyeti yoksa ne olayım!

Sevdiklerini kaybeden insanlar, kalanlara sarılır. Onlardan güç alırlar sizinki evlat bile dinlemedi yıkmış geçmiş.

Pislik herif!!

Annesini o kadar seviyorsa yanına gideydi ya, belki siz rahat ederdiniz.

Kulağa çok kurgusal geliyor herşey.
Kv bize yerleşmek istiyor.
Kv vefat etti
Kocam kv evini aç dedi
Kıvam bize soğuk davranıyor
Baba evine geldim.
Eşimle konuşacağım
Eşim hastaneye yattı.
Kardeşleri gelecek- kardeşleri geldi
Eşimle bosanacagim
Eşim arabayı istiyor
Dün boşanma kararı aldık, bugün boşandık
Ve bunlar 20 gün içinde oldu :KK64:

Biz babamın veraset ilamı için 1 hafta bekledik mahkemeyi :KK51:

büyük kızım çok üzülüyor her şeyin farkında babsından nefret ediyor. ortanca oğlan 7 yaşındaki oda bişeylerin farkında ama kabul edemiyor gibi. babam dedemlere niye hiç gelmiyor diye sordu geçenlerde anlatıyorum anlıyor ama sanki kabullenmek istemiyor küçüğüm 2,5 yaşında o zaten bişeyin farkında değil yavrum kim yüzüne gülse onun kucağına atlıyor. küçük yavrumun belkide babasını hiç bilmeyecek. ne deyim bizi bu duruma düşürdü perişan ettiye iki elim yakasında olacak iki cihandada. asla hakkım helal değil.
Çok hızlı gelişti herşey , o çok pişman olacak aklı birazcık başına geldiğinde , bizi haberdar et

Aslına bakarsan konuyu parça parça okudum öncelikle geçmiş olsun yanlışım varsa düzeltin.. Merak ediyorum hiç pişmanlık duydunuz mu k.validenizi istemiyerek bu kadar kısa bir ömrü kalmış olduğunu bilseydiniz genede istememekte ısrar edermiydiniz merak ediyorum

eşime bunu söyledim yuvamız dağılsınmı istiyorsun dedim. oda bana milletten utan diyo bi annelerine bakamadılarda boşandılar diye arkamızdan konuşurlar diyo ama umrumda değil
Millet ne derci bi esiniz de var allah yardimcin olsun bende ilk evelendigimzde kaynanmla oturalm dedim ama esim istemedi hemde hic istemedi iyikide istememis diyorum simdi oraya gittigimizde 1 saat dursam cildircam nerdeyse ben gidince esime bi duskunluk ben bilirimcilik tahammul edemiyorm

Bence bu durumda insan ofkesine yenik dusmemeli ve unutmamali ki ne kadar kizarsa kizsin o adam cocuklarin babasi ne olursa olsun
Kendi kirginligina cocuklari alet etmemeli ve gun gelir çocuklar i gormek isterse zeynep engel olmamali tabi cocuklarda isterse.
Umarim cok gec olmadann cocuklar bu enkazın altinda babalarindan daha cok nefret etmeden adam bir adim atar onlara.

Bu adam kendi oz çocuklarını terk etti. O çocuklarin guveni sevgisi her turlu kirildi bu adama kardi. bu adam dönse de dönmese de özellikle büyük kızın kırılan kalbi nasıl düzelecek merak ediyoruz.

Bu adam başka bir kadın ile de evlenebilir yakında.

büyük kızım çok üzülüyor her şeyin farkında babsından nefret ediyor. ortanca oğlan 7 yaşındaki oda bişeylerin farkında ama kabul edemiyor gibi. babam dedemlere niye hiç gelmiyor diye sordu geçenlerde anlatıyorum anlıyor ama sanki kabullenmek istemiyor küçüğüm 2,5 yaşında o zaten bişeyin farkında değil yavrum kim yüzüne gülse onun kucağına atlıyor. küçük yavrumun belkide babasını hiç bilmeyecek. ne deyim bizi bu duruma düşürdü perişan ettiye iki elim yakasında olacak iki cihandada. asla hakkım helal değil.

Neyse bosandiginiza çok sevindim. Çocukların ile mutlu mesut yaşayacağına inanıyorum. 775 lira çok az değil mi? Bu adamın ne kadar maaşı var. Niye bu kadar az oldu? 4 kişiye nafaka 1000 tl bile değil. Siz mi belirlediniz.

X