- 15 Kasım 2014
- 1.167
- 1.609
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #2.661
Bence bu durumda insan ofkesine yenik dusmemeli ve unutmamali ki ne kadar kizarsa kizsin o adam cocuklarin babasi ne olursa olsunsende kendine iyi bak , rabbim gönlüne göre bir hayat versin zeynep sana ,
çocuklarınla babalarını görüştürmeyi düşünyormusun , onlar babalarımı diyorsun gerçi adam istemiyor ama 1 yıl sonra karşına çıksa tepkin ne olur merak ediyorum ,
ben olsam asla çocuklarımı göstermezdim , ve ömür boyu babalarını anlatmazdım
Oyle oluyor zaten kucuk yer olunca .buyuk yerde bile adliyede tanidik varsa hemen bosaniyorsun anlasmali.bilmiyorum ki işin aslını pazartesi sabahtan dilekçeyi verdik 1 gün sonraya 11 e tarih verdiler bir saat içinde bitti
Gerek burda okuduklarim gerek etraftaki yasananlar ogretti ki;kocasina guvenenin beli yedi yerden kirilirmis.tabi ki guvenmiyorum.eskiden yapmaz derdim simdi bakiyorum nice yapmaz denilenler neler yapmis.basa gelene care yok tum kadinlar ders almali bu konulardan elbetsende ona göre davran canım , kendini garanti altına almaya çalış ,
sonun zeynep gibi olmasın çünkü ona çok üzüldük ,
Dogrusu biz onlari herseyimz saniyoruz cabuk kaniyoruz bi guzel laflarina.ama onlar bizim el kızı oldugumuzu asla unutmuyorlar ona gore de davranip futursuzca harciyabiliyorlar bizi..bunun için diyorum ya eşinizi sevin sayın ama el oğlu olduğunu unutmayın.
Çocuklarınla beraber bundan sonra mutlu mesut günleriniz olsun inş. Allah herşeyi yoluna koyar umarım hepimizin imtihanı var neyazikkibaşıma gelenler bana ders oldu aslında. hiç kimseye kendinizden fazla güvenmeyin. burdan herkeze sesleniyorum ailenizin onaylamadığı kimseyle evlenmeyin ailenizi asla karşınıza almayın anne babanın kötüsü olmaz başınıza bişey gelse en çok onların içi yanıyo. kadın mutlaka okumalı meslek sahibi olmalı mesleğinizi elinize almadan evlenmeyin. bi kenarda mutlaka birikiminiz olsun. eşinizi sevin sayın ama el oğlu olduğunu unutmayın. ben okadar pişmanımki keşke okusaydım iş sahibi olsaydım eşime kendimi ezdirmeseydim. ilk tokatı yediğimde cesaret gösterip onu terketseydim. 15 yılım benim olsaydı. asla eşinize ona muhtaçmışsınız gibi hissettirmeyin. benim yaşadıklarım herkeze ders olsun. kendinize pay çıkarın. adımlarınızı sağlam atın. kızlarınızı okutun. mağdur olan son çocuklar benim çocuklarım olsun. artık hiç bir çocuk çöken dağılan yuvaların altında kalmasın. allaha emanet olun kendinize iyi bakın
Bende aynen öyle düşünüyorumhayırlısı olsun
bu kadar kısa zamanda neler oldu
hatta cıkıp ben sıze yalan soyledım konu sahte desenız kızmam sıze sevınırım butun bunların olmadıgına
eşinize diyecek laf bulamıyorum
sizi geçtim de cocuklarına insan nasıl kıyar ya
ben cocougumun yüzüne bile bakınca bazen duygulanır ağlarım
allah ıslah etsin
ama bence onun vardır bi planı öle depresyon delilik bunalıma vurduruyor işi ama vardır onun bi planı
allah mutlu etmesin insallah iki cihanda da
Hayırlı uğurlu olsun, yeni eviniz cennetiniz olacak inşaallah. Dilerim bundan sonrası hep güzellikler getirir, allah annenize babanıza sağlıklı uzun ömür versin, babanızı başından eksik etmesin. Allah ondan razı olsun, kızını torunlarını kimseye muhtaç etmedi.hayırlı günler arkadaşlar.
dün mahkemeye başvurduk. bugün 11 de girdiğim adliyeden 12 de boşanmış olarak çıktım. anlaşmalı boşandık. mahkeme eve tedbir koydu satılacak parası paylaşılacak. çocuk başına 200 tl den bana da 175 tl den nafaka bağlandı toplam 775 tl nafaka ödeyecek bize. çocukları görmek istemediğini söyledi. velayetler bende olacak. araba onda kaldı. biçok arkadaş çekişmeli boşan demiş bunuda araştırdım ama çok uzun sürüyormuş. ben çok yoruldum. biran önce bitsin istedim. evimizin değeri 100 bin tl. oradan 50 bin tl gelecek. babamların evinin karşı apartmanda en alt kat 65 bine satılıyor. babam 15 bin kredi çekecek orayı alıcam. çocuklarımla oraya yerleşecem. eşim bütün eşyaları veriyor bana. eşya masrafım olmayacak. birtek bavulumu alıp gidicem diyo. bu arada tayinini eskişehire aldıracakmış. neden eskişehir dedim. öyle uygun gördüm dedi. bende birkaç temizlik şirketine başvurdum oralardan cevap bekliyorum. babam istersen ayrı ev alma bizle kal dedi ama böylesi çocuklar için daha iyi olur diye düşündüm. ev 2+1.
aslında kayınbabamın ölümüyle başladı huzursuzluk 3 ay içinde darmadağın olduk