kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

çok kısa bi süre sonra bu adam çark edecek sakın yaklaştırmayın yanınıza . ve şunu hiç unutmayın kv şu bu heosi dış etkendi 3. kişilerdi onlar vasıtasıyla da olsa ne yaşadıysanız sorumlusu eşki eşinizdi bunu sakın unutmayın ve yaklaştırmayın yanınıza.çokcukları şimdi görmek istemiyor belki gmrmek isteyecek bence bunada mani olmalısınız bi var bi yok baba olmaz varsa vardır yoksa yoktur. kendi keyfine gmre çıktım geldim ben sizin babanızım diyemesin sakın

Bence bu durumda insan ofkesine yenik dusmemeli ve unutmamali ki ne kadar kizarsa kizsin o adam cocuklarin babasi ne olursa olsun
Kendi kirginligina cocuklari alet etmemeli ve gun gelir çocuklar i gormek isterse zeynep engel olmamali tabi cocuklarda isterse.
Umarim cok gec olmadann cocuklar bu enkazın altinda babalarindan daha cok nefret etmeden adam bir adim atar onlara.

bilmiyorum ki işin aslını pazartesi sabahtan dilekçeyi verdik 1 gün sonraya 11 e tarih verdiler bir saat içinde bitti
Oyle oluyor zaten kucuk yer olunca .buyuk yerde bile adliyede tanidik varsa hemen bosaniyorsun anlasmali.

Sakin kendini gucsuz hissetme zeynep .su adamin sana ailene ve o uc tane cocuguna yasattiklarini unutma bi zaman sonra akli basina gelipte ben ne yaptim dediginde.dik dur karsinda.

sende ona göre davran canım , kendini garanti altına almaya çalış ,

sonun zeynep gibi olmasın çünkü ona çok üzüldük ,
Gerek burda okuduklarim gerek etraftaki yasananlar ogretti ki;kocasina guvenenin beli yedi yerden kirilirmis.tabi ki guvenmiyorum.eskiden yapmaz derdim simdi bakiyorum nice yapmaz denilenler neler yapmis.basa gelene care yok tum kadinlar ders almali bu konulardan elbet

Bana nedense adamim baska bi halt yedigi degilde.
Sanki ailede birilerinin de akil verdigi geliyor kardesler felan da olabilir annemizi istemeyip babasinin evine gitti diye bosanmasi icin gaz vermis olabilirler esinin bu durumundan yuz bularak.
Aklima boyle geliyor yinede bilemem ama hicmi yapma etme gunaha giriyosun Allahin takdiri kadinin ne var cocuklara yazik etme diyen .ya da acele etme biraz dusun.
Sonucta bu cocuklarin bi amcasi bide halasi var konusmadinizmi sizi hic aramadilarmi.

bunun için diyorum ya eşinizi sevin sayın ama el oğlu olduğunu unutmayın.
Dogrusu biz onlari herseyimz saniyoruz cabuk kaniyoruz bi guzel laflarina.ama onlar bizim el kızı oldugumuzu asla unutmuyorlar ona gore de davranip futursuzca harciyabiliyorlar bizi..

Hakkinda boylesi hayirliymis demekten baska soylenck bisey yok cnm
Zor zor olacak ama gececek bu gunlerde
Ailesinden kimse girmedi mi araya bosanmayin diye?

Eskişehir'de ne işi varmış, hayatında birisi mi varmış vs.nin peşine düşmeye gerek yok. Çevrenizde bu konuları açan olursa da konuşturmayın. Yeni bir sayfa açtınız yeniye odaklanın.

Huzurlu günler dilerim.

Çocuklarınla beraber bundan sonra mutlu mesut günleriniz olsun inş. Allah herşeyi yoluna koyar umarım hepimizin imtihanı var neyazikki

Pislik !
Anasının ölüsü mezarında ''oglum'' diye çağırıyordu ve mezarına gidip sabahlıyordu bu köpek degil mi ? peki ya çocukları canlı kanlı baba diye seslendiklerinde anasına gösterdigi değerin binde birini bile haketmiyorlar mıydı ki görmek bile istemiyormuş.
Sanki çocukları babanın evinden getirdin.
Zeynep üzülme demiyorum daha önce demiştim ama adamın zaten mayası bozuktu
15 yılda sadece senin alttan almaların sayesinde ilerledi bu evlilik
İlk falsoda gerçek yüzü yine çıktı ortaya.
Bu konu bana büyük bir ders oldu
ALLAH sizi mutlu mesut etsin.
Sen herşeyin altından kalkarsın ben buna inanıyorum ve en güzeli ne biliyor musun ?
Ailen destekçin.

Son düzenleme:
Zeynep hanim benim size nacizane tavsiyem lutfen cocuklariniza babalarini kotulemeyin her ne kadar hatali da olsa.siz onlarin yerinde olamiycaginiz icin psikolojilerini anlamanizda zor.simdi burda da size buyuk fedakarlik dusuyor.cocuklarinizin yaninda neseli konuskan guleryuzlu olmaya calisin ki kolayca atlatmaya calisin.babaniz sizi istemiyor lafini asla kullanmayin.hele babamiz bizim icin oldu demeyin.ailenle de cocuklarin yaninda olumsuz birsey konusmayin. hatta gerekirse bi uzmandan yardim alip cocuklara nasil davranmaniz gerektigini ogrenin.cunku insanin sevdigi guvendigi babalari tarafindan istenmemek ileriye donuk ciddi sorunlar olusturur bilincaltina yerlesir.babalarinin iki olumden sonra saglikli dusunemedigini hastalandigini dile getirin.Herkesin vardir bi imtihani..onemli olan isyanlara burunmeden saglam kalabilmek.

Kanım dondu. İnsançocuklarını nasıl görmek istemez? Nasıl siler? Bu nasıl bir adam? Aklımbir türlü almıyor. Kvyeburadançok ah ettik o yüzden ex kocaya birşey demek istemiyorum. Siziniçin hayırlısı olsun. Çocuklar mutlaka psikolojik destek almalı.

Bende aynen öyle düşünüyorum

Çok üzüldüm zeynep. Son gelişmeleri yeni okudum. Boşandığını okuyunca gözlerim doldu. Kendinizden başkasına güvenmeyin, ne de olsa el oğlu demişsin. Ne kadar haklısın aslında. Dikkat etmek lazım aslında. Sağlık olsun. Her işte bir hayır vardır diyelim ne diyelim. Belki sana veya çocuklarına bir zarar verecekti bundan sonra birlikte yaşasaydınız. Seni hep yıpratacaktı davranışlarıyla, sözleriyle. Böyle daha huzurlu olacaksındır. Annenlerin yanında da rahat edemezsin. Olmuyor ev üstüne ev. Üç cocukla sığamazsın annenlerin yanına. Birşey deseler çocuklara gücüne gider. İyi yapmışsın ayrı ev açmakla. Aslında arabanın sa yarı parasını almalısın diyecektim ama eşyaları buna sayabilirsin. İnşallah işe de girersin. Bundan sonra daha huzurlu bir yaşantın olur umarım. Allah yardımcın olsun.

Hayırlı uğurlu olsun, yeni eviniz cennetiniz olacak inşaallah. Dilerim bundan sonrası hep güzellikler getirir, allah annenize babanıza sağlıklı uzun ömür versin, babanızı başından eksik etmesin. Allah ondan razı olsun, kızını torunlarını kimseye muhtaç etmedi.
Çocuklar için böylesi daha hayırlı demek ki, inşaallah bi an önce iş bulur bu günleri arkada bırakırsınız.

Konuyu başından beri takip ettim sizin için dualar da ettim, hayırlısı böyleymiş deyin . Çok zor günler yaşadınız, bizlere ders niteliğindeydi hepsi, sizinle üzüldük inşallah bundan sonra güzel yüzünüz güler. Bundan sonrası için kolaylıklar diliyorum. Allah size gönlünüze göre bir hayat nasip etsin. Çocuklarınızın yolu bahtı açık olsun.

Mune bilmiyorum oluyor mu ama ben bir yorumumda özet geçmiştim onu ilk sayfadaki yorumun altına yazabiliyor muyuz? Hala kv ile ilgili bilmeden yazan insanlar var. .

Bu arada sanane diyenler için. İnanın konuyu baştan beri takip ediyorum. Yorumları da.. konu dağılmasın diye..

aslında kayınbabamın ölümüyle başladı huzursuzluk 3 ay içinde darmadağın olduk

Birşeyler vesile olacaktı adamın gerçek yüzünü görmüş oldun.Evlatlarını bile görmek istemiyorsa o kişiden hayır gelmez.
İyi ki arkanda kapı gibi ailen ve evlatların var.Allah onlara uzun ömürler versin.
Bundan sonra evlatlarınla birlikte mutlu olmaya bak.Hayat senin için yeni başlıyor.Hayırlı kapılar açılsın.
Allah yar ve yardımcın olsun.Burada hep seninleyiz duacınız sevgiler

Helal olsun senin güçlülüğüne ve anneliğine.
Nafaka gerçekten çok azmış ama mahkeme böyle veriyorsa yapacak birşey yok. Ev alma planı da mantıklı geldi baya.
Yeni hayatın Mutlu huzurlu sağlıklı olsun.
Bunların hepsi bize de ders olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…