- 13 Ağustos 2014
- 6.275
- 13.952
- 36
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #2.601
He mutlusunuz eminimaslında kaza sonucu oldu başka bir arkadaşın mesajına da aynı cevabı verdim. ben burnunu kırmak istememiştim sadece tokat atmak istemiştim ama sonuç bu. ama aklı başına geldi mi, evet.
Baştan söylesenize amacınız burun kırmak değilmişki sorun yokaslında kaza sonucu oldu başka bir arkadaşın mesajına da aynı cevabı verdim. ben burnunu kırmak istememiştim sadece tokat atmak istemiştim ama sonuç bu. ama aklı başına geldi mi, evet.
niye bu ayrılık sebebi mi ahhahaha sonuçta kazayla olmuş bi şey ve erkek arkadaşım da bunun farkında. daha da bana el kaldırmadı. benim de doğal olarak kendimi savunmama gerek kalmadı. nesi yanlış acaba bunun? o bana şiddet gösterirken benim de elim armut toplamayacaktı herhalde?Enteresan bir ilişki açıkcası.. Hâlâ yüzyüze bakmanız ilginç
siz mutlu değilsiniz belli ki. bu durum size çok ütobik geldiğine göre..He mutlusunuz eminim
Ne garip insanlar var ya
Seni alacak olan adama allah yardım etsinniye bu ayrılık sebebi mi ahhahaha sonuçta kazayla olmuş bi şey ve erkek arkadaşım da bunun farkında. daha da bana el kaldırmadı. benim de doğal olarak kendimi savunmama gerek kalmadı. nesi yanlış acaba bunun? o bana şiddet gösterirken benim de elim armut toplamayacaktı herhalde?
Aynen yaa. Kadın bırden bıre öldü fılm izlesek anca bu kdr olur. Bana resmn hıkaye gıbı geldi. Ama bakıyım bınlerce yorum olmuş. Ben yanılıo olmalıyım dıorum kendı kendıme bu kadar insan anlamsdı da bı ben mı anladım yani :))))Soylemeye cekiniyorum linç edilirim korkusuyla ama bana da biraz gercek disi geliyor. Konu sahibi birkac günde bir girip bir bomba daha patlatip gidiyor. Hızlandırilmis cekim gibi.
Bir tek ben boyle düşünüyorum herhalde diye bir sey yazmadim ama sizin mesajinizi gorunce de tutamadim kendimi.
Daha once de birkac sansasyonel konu sonunda ben aslinda arastirma yapıyordum vs gibi seyler yazmisti konu sahipleri. Bunun gibi bir sey mi cikacak altindan acaba demeden edemiyorum.
evet bence de çünkü ben kesinlikle altta kalmam. bana zarar verenin burnunu güzel dereden getiririm yaniSeni alacak olan adama allah yardım etsin
çocuklarınla bağını koparma onlar senin evlatların dedim başlarına bişey gelse için yanmayacakmı yardımlarına koşmayacakmısın dedim başlarına bişey gelsede haberim olmaz diyo
Elbette armut toplamayacaktı.niye bu ayrılık sebebi mi ahhahaha sonuçta kazayla olmuş bi şey ve erkek arkadaşım da bunun farkında. daha da bana el kaldırmadı. benim de doğal olarak kendimi savunmama gerek kalmadı. nesi yanlış acaba bunun? o bana şiddet gösterirken benim de elim armut toplamayacaktı herhalde?
Yen büyüğüm 10 yaşında kız çocuğu ama çocuklar babannelerini sevmiyorlar kızım kalmaz. ama bi deneyebilirim bunu
yaşın kaç bilmiyorum ama düşüncelerin çok saçma. iyi dileklerin için teşekkürler.Elbette armut toplamayacaktı.
O sana şiddet gösterince sen de gereken yerlere şikayet edecek veya ayrılacaktın.
Ama ilişki dinamiğiniz farklıysa demekki..
Yiyin birbirinizi banane Allahaşkına.
Bir gün yine döver, yine kırarsın burnunu, ağzını filan..Yuvarlanıp gidersiniz.
Mutluluklar (!)
Evet mutlu değilim .ben sinirlenince kimsenin ağzını burnunu kırıp deşarj olamıyorum o da gerginlik yapıyor . Utobik değil canım Utobik <3siz mutlu değilsiniz belli ki. bu durum size çok ütobik geldiğine göre..
mm kötüymüş üzüldüm senin içinEvet mutlu değilim .ben sinirlenince kimsenin ağzını burnunu kırıp deşarj olamıyorum o da gerginlik yapıyor . Utobik değil canım Utobik <3
mm kötüymüş üzüldüm senin içinyalnız anlayamadım utobikle utobik'in ne farkı var?
Herşeyin sorumlusu o adamdı. Utanmadan deli numarası yapıyor hala ders almamis. Cekismeli boşan bence hicbirseyden çekinme o adam bunu hakediyor. Tabi can guvenliginizi tehditkar tavrı varsa gebersin hayrını gormesin malları başını yesinKv zeynep evi terkettikten bi kac gun sonra kalp krizi sonucu vefat etti.
Zeynep kocasiyla bi kac gun ayni evde yasadi ama adam kendimi iyi hissetmiyorum.annem aklima geliyor yalniz kalmak istemiyodu yalniz kalmaktan korkuyodu su koltukta yatiyodu annem beni cagiriyor diye mezarina gidiyomus.
Hal boyle olunca zeynep tekrar baba evine gitti.ertesi gun kocasiyla konusmak icin eve gittiginde adam koltugu atese verip yakiyor polisler felan hastaneye yatirip bi kac gune cikincada senide cocuklarida gormek istemiyorum diyor ve anlasmali bosanmayi istiyerek arabayi kendisinde kalacagini evin yarisini ve cocuklarin nafakasini odeyecegini soyluyor.
Not olarak adam butun bunlari kafasinin yerinde olmadigini artik kimseye faydasi olmayacagini dusundugu icin bosanmayi ve cocuklari gormek istemiyor bu yuzden.kisaca ozet bu.
Araba adamda kalcak yani bide evi yari yariya paylasmayi istemis.