- 5 Eylül 2016
- 1.042
- 1.470
- 47
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #2.641
büyük kızım çok üzülüyor her şeyin farkında babsından nefret ediyor. ortanca oğlan 7 yaşındaki oda bişeylerin farkında ama kabul edemiyor gibi. babam dedemlere niye hiç gelmiyor diye sordu geçenlerde anlatıyorum anlıyor ama sanki kabullenmek istemiyor küçüğüm 2,5 yaşında o zaten bişeyin farkında değil yavrum kim yüzüne gülse onun kucağına atlıyor. küçük yavrumun belkide babasını hiç bilmeyecek. ne deyim bizi bu duruma düşürdü perişan ettiye iki elim yakasında olacak iki cihandada. asla hakkım helal değil.pekı cocuklarınız nasıl
onlar üzülmediler mi ?
eşiniz nasıl bu kadar hissizleşti ya çocuklarına ne bileyim insan hiç mi üzülmez özlemez
peki eskişehir de kimsesi var mı oraya gitmesinde şüpheli bir durum var mı ?
nafaka maaşa göre bağlanıyormuş hakim öyle karar verdi. zaten avukatımda yoktu. barodan vermişler sanırım ama mahkemeye gelmedi bileArabayı neden bölüşmediniz? Ayrıca bir çocuğa 200 tl yeter mi ya? Harçlıklarına bile yetmez.
Çocukları görmek istememesine de birşey demeyeceğim. Anlayacakta geç anlayacak.
hayırlı günler arkadaşlar.
dün mahkemeye başvurduk. bugün 11 de girdiğim adliyeden 12 de boşanmış olarak çıktım. anlaşmalı boşandık. mahkeme eve tedbir koydu satılacak parası paylaşılacak. çocuk başına 200 tl den bana da 175 tl den nafaka bağlandı toplam 775 tl nafaka ödeyecek bize. çocukları görmek istemediğini söyledi. velayetler bende olacak. araba onda kaldı. biçok arkadaş çekişmeli boşan demiş bunuda araştırdım ama çok uzun sürüyormuş. ben çok yoruldum. biran önce bitsin istedim. evimizin değeri 100 bin tl. oradan 50 bin tl gelecek. babamların evinin karşı apartmanda en alt kat 65 bine satılıyor. babam 15 bin kredi çekecek orayı alıcam. çocuklarımla oraya yerleşecem. eşim bütün eşyaları veriyor bana. eşya masrafım olmayacak. birtek bavulumu alıp gidicem diyo. bu arada tayinini eskişehire aldıracakmış. neden eskişehir dedim. öyle uygun gördüm dedi. bende birkaç temizlik şirketine başvurdum oralardan cevap bekliyorum. babam istersen ayrı ev alma bizle kal dedi ama böylesi çocuklar için daha iyi olur diye düşündüm. ev 2+1.
aslında kayınbabamın ölümüyle başladı huzursuzluk 3 ay içinde darmadağın oldukİnsanın hayatı bir aydan kısa sürede nasıl değişiyormuş.
22 Eylülde konuyu açmışsın 17 Ekimde boşanmış oldun.
Geçmişte sana zararı dokunmuş kayınanan ile aynı evde yaşamak istememen ile başladı
Kayınananın ani ölümü sonrası eşinin bunalıma girmesi , çocuklarını ve seni istememesi, babanın eşinin durumu yüzüne seni yanına alması , eşinin evde yangın çıkarması , hastaneye yatışı ve anlaşmalı boşanma devam etti.
ALLAH senin ve çocuklarının dünyada ve ahirette yüzünü güldürsün. Bunlar son sıkıntın olur inşaAllah.
annemin babamın hakkını ödeyemem allhım onlara uzun ömürler versinKonuyu actiginizdan beri neler ysdiniz heleki cocuklariniz. Hakkinizda hayirlisi olsun insallah ama sevininki bu aileden resmen kurtuldun. Ne güzel babanda arkanda
aslında daha çok yazmak isterim ama fırsatım olmuyor. kafam darmadağın bazen ne yazacağımı unutuyorum .ayyy zeynep ne diyeceğimi bilemiyorum filimlerde bile hayatlar bu kadar çabuk degişmiyor ,
hergekten tüylerim diken diken oldu yazdıklarını okuyunca helede çocukları görmek istemiyor dediğinde ,
allah onu ıslah etsin ,
rabbim senide cok mutlu etsin bize haber verdiğin için cok tşk ederız
bolunun bir ilçesindeki adliyeye başvurduk il merkezindeki adliyede sıra çok oluyor. ama ilçelerde anlaşmalı davalar günü birlik görülüyor.Hangi şehirde bu kadar çabuk hem basvurdunuz hem sıraya gırdınız hemde bosandınız dogrusu bence yazın cunkub osanmaya calısan ama en yakın 2 ay sonrasına randevu alınan yerler var , keza buyuk sehırlerde 8 ay sonra oluyor mahkemeler arkadaslara yardım olur.
yeni hayatın huzurlu ve mutlu olsun inşallah.başıma gelenler bana ders oldu aslında. hiç kimseye kendinizden fazla güvenmeyin. burdan herkeze sesleniyorum ailenizin onaylamadığı kimseyle evlenmeyin ailenizi asla karşınıza almayın anne babanın kötüsü olmaz başınıza bişey gelse en çok onların içi yanıyo. kadın mutlaka okumalı meslek sahibi olmalı mesleğinizi elinize almadan evlenmeyin. bi kenarda mutlaka birikiminiz olsun. eşinizi sevin sayın ama el oğlu olduğunu unutmayın. ben okadar pişmanımki keşke okusaydım iş sahibi olsaydım eşime kendimi ezdirmeseydim. ilk tokatı yediğimde cesaret gösterip onu terketseydim. 15 yılım benim olsaydı. asla eşinize ona muhtaçmışsınız gibi hissettirmeyin. benim yaşadıklarım herkeze ders olsun. kendinize pay çıkarın. adımlarınızı sağlam atın. kızlarınızı okutun. mağdur olan son çocuklar benim çocuklarım olsun. artık hiç bir çocuk çöken dağılan yuvaların altında kalmasın. allaha emanet olun kendinize iyi bakın
başıma gelenler bana ders oldu aslında. hiç kimseye kendinizden fazla güvenmeyin. burdan herkeze sesleniyorum ailenizin onaylamadığı kimseyle evlenmeyin ailenizi asla karşınıza almayın anne babanın kötüsü olmaz başınıza bişey gelse en çok onların içi yanıyo. kadın mutlaka okumalı meslek sahibi olmalı mesleğinizi elinize almadan evlenmeyin. bi kenarda mutlaka birikiminiz olsun. eşinizi sevin sayın ama el oğlu olduğunu unutmayın. ben okadar pişmanımki keşke okusaydım iş sahibi olsaydım eşime kendimi ezdirmeseydim. ilk tokatı yediğimde cesaret gösterip onu terketseydim. 15 yılım benim olsaydı. asla eşinize ona muhtaçmışsınız gibi hissettirmeyin. benim yaşadıklarım herkeze ders olsun. kendinize pay çıkarın. adımlarınızı sağlam atın. kızlarınızı okutun. mağdur olan son çocuklar benim çocuklarım olsun. artık hiç bir çocuk çöken dağılan yuvaların altında kalmasın. allaha emanet olun kendinize iyi bakın
Zeynep cim ne desem bos hangi cümle teselli verir ki.yasadklarn bir yana evlatlarına gorulen muamele bi yana cok cok zor zor bir sınavaslında daha çok yazmak isterim ama fırsatım olmuyor. kafam darmadağın bazen ne yazacağımı unutuyorum .
çocuklarım için babaları öldü artık onun içinde biz öldük. daha sonra gelsede artık bizim için yabancı o.sende kendine iyi bak , rabbim gönlüne göre bir hayat versin zeynep sana ,
çocuklarınla babalarını görüştürmeyi düşünyormusun , onlar babalarımı diyorsun gerçi adam istemiyor ama 1 yıl sonra karşına çıksa tepkin ne olur merak ediyorum ,
ben olsam asla çocuklarımı göstermezdim , ve ömür boyu babalarını anlatmazdım
bunun için diyorum ya eşinizi sevin sayın ama el oğlu olduğunu unutmayın.Biliyo musun esimle bu konunu paylastgmda esine hak verdi ve bende annelerini istemedgm cocuklari da istemzdim dedi.sok oldum
Kucuk ilcelerde anlasmali bosanmalarda sira vermiyolar.ama baronun avukat atamasi 1ayi buluyor o degismiyor yere gore cunku belgeler felan var onlari topluyosun sonra bi polis memuru eve gelip teyit felan yapiyor.Hangi şehirde bu kadar çabuk hem basvurdunuz hem sıraya gırdınız hemde bosandınız dogrusu bence yazın cunkub osanmaya calısan ama en yakın 2 ay sonrasına randevu alınan yerler var , keza buyuk sehırlerde 8 ay sonra oluyor mahkemeler arkadaslara yardım olur.
Zeynep cim ne desem bos hangi cümle teselli verir ki.yasadklarn bir yana evlatlarına gorulen muamele bi yana cok cok zor zor bir sınav
Evlatlarin icin guclu olmk zorundasin.biran once destek alin ailece
Eşine gelince yasadgi şoku anliyorum fakat evlatlarına nasil kiyabilyor anlamiyorum
Onlarin ne gunahi var
Ama erkek kafasi ayni
Biliyo musun esimle bu konunu paylastgmda esine hak verdi ve bende annelerini istemedgm cocuklari da istemzdim dedi.sok oldum
Biz kadinlar herseye evlatlarmz icin katlanirken onlar bi kalemde dahi silebiliyorlarmis.Allah insana vicdan versin
Ama ben inaniyorum ki birgun pisman olacak ve çocuklarına donecek
bilmiyorum ki işin aslını pazartesi sabahtan dilekçeyi verdik 1 gün sonraya 11 e tarih verdiler bir saat içinde bittiKucuk ilcelerde anlasmali bosanmalarda sira vermiyolar.ama baronun avukat atamasi 1ayi buluyor o degismiyor yere gore cunku belgeler felan var onlari topluyosun sonra bi polis memuru eve gelip teyit felan yapiyor.
Barodan avukat atamislar ama gelmedi diyor muhtemelen bi yanlislik var bu kadar kisa surede olmaz.zaten oyle boyle bosanmis
Ama hadi karisini istemesin de cocuklari daha cok sahiplenmesi lazim degilmi.neticede annesi icin yasiyor bunlari boyle bi adam cocuklarina daha cok baglanir.bunun için diyorum ya eşinizi sevin sayın ama el oğlu olduğunu unutmayın.