kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Zeynep bence de evşn yarısını kabul etme. Evi sana vermeli. Bu dan sonra o kocadan çocuklarına hayır gelmeyecek. Çocuklarından sakındığı sevgisi karşılığında bile evin tümünü sana vermeli. Çocuklarımın da hakkı var bunda. Sen o evde oturmazsın zaten ama kirasıyla geçinirsin en azından. Zaten maaşın yok. O kadarını da yapsın. Mahkeme evi de arabayı da ikiye böler. O arabanın satılmasını istemez anlaşılan. Anlaşacaksanız o arabayı sen evi alırsın. Bir de onunla konuşurken yelkenleri suya indirme. O psikolojisi bozuğu oynuyo seninle konuşurken.
BUNU OKU ZEYNEP Senin zayıf yönünü.kullanıyor. sen de onun zayıf yönünü kullan. Annen yuvamızın bozulmamasını istemişti. O yüzden zeynebi evine getir demişti. Ama sen yuvamızı yıktın. Vicdanın seni hiç rahat bırakmayacak de. Çocuklarından sevgini esirgersen yine vücdan azabı çekeceksin de. Evin kirasını çocuklarıma harcamam için evi vermelisin. Onların bir sürü masrafı olacak. Nafakayla geçinebileceğimi mi sanıyorsun falan de. Yani annesine zaafını kullan.

Zeynep bence de evşn yarısını kabul etme. Evi sana vermeli. Bu dan sonra o kocadan çocuklarına hayır gelmeyecek. Çocuklarından sakındığı sevgisi karşılığında bile evin tümünü sana vermeli. Çocuklarımın da hakkı var bunda. Sen o evde oturmazsın zaten ama kirasıyla geçinirsin en azından. Zaten maaşın yok. O kadarını da yapsın. Mahkeme evi de arabayı da ikiye böler. O arabanın satılmasını istemez anlaşılan. Anlaşacaksanız o arabayı sen evi alırsın. Bir de onunla konuşurken yelkenleri suya indirme. O psikolojisi bozuğu oynuyo seninle konuşurken.
BUNU OKU ZEYNEP Senin zayıf yönünü.kullanıyor. sen de onun zayıf yönünü kullan. Annen yuvamızın bozulmamasını istemişti. O yüzden zeynebi evine getir demişti. Ama sen yuvamızı yıktın. Vicdanın seni hiç rahat bırakmayacak de. Çocuklarından sevgini esirgersen yine vücdan azabı çekeceksin de. Evin kirasını çocuklarıma harcamam için evi vermelisin. Onların bir sürü masrafı olacak. Nafakayla geçinebileceğimi mi sanıyorsun falan de. Yani annesine zaafını kullan.
Zeynep aynen böyle yap evi al adam çocuklarını siliyo arabayı silmiyo vay anasına ya

bence adamın aklında yeni bir hayat var arabayla karı kıza hava atacak evlenmek gibi bir niyet gördüm şımarık adam

ayrıca Zeynep adam çok uyanık davranıyor sende çocukların için uyanık ol verme o evi gerekirse çekişmeli boşan huzur verme o adama sana huzur yoksa onada yok olsun yok öyle çocukları sildim palavrasıyla yeni hayata başlamak uyanık ol Zeynep bırakma evi gerekirse hemen boşama adamı damardan gir çocukların masrafına yetmez de hatta ceketini al git de bu ev çocuklarımın de boşanmak isteyen sensin de ki öyle ceketini alıp gitmesi gerekiyor birde araba bunda kalcakmış vay uyanığa bak bunda bir bit yeniği var aklında başka bi kadın mı var yoksa intikamın hasını mı alayım diyo sende al intikamını Zeynep herşeye iyi tamam deme artık kurcala bu adamın işini tamam evi yarıya alıyım tamam araba sende kalsın deme nedenmiş kusurlu sensin ceketini al çık de

Sevgili Z zeynepguven1986 , burada arkadaşların neredeyse hepsi anlaşmalı boşanma diye yazmışlar. Yazdıklarından tanıdığım kadarıyla çekişmeli boşanma sürecinin yıpratıcılığına dayanabileceğini sanmıyorum. En az 2,5 yıl sürecek. Seni en aklına gelmeyecek yerlerden vurmaya çalışacak. O 15 yılın hatrına durmuşsun ya; o 15 yıl kocana, annesine neler çektirmişsin onun ağzından en canavar kelimelerle duyacaksın, en güzel, en fedakarane davranışların özellikle can yakmak için yapmışsın gibi lanse edilecek. Tüm bu üzüntülere ek olarak atılan yalanlarla, iftiralarla boğuşacak; tüm enerjini çocuklarına vermek varken kendini ispatlama çabasına gireceksin. En az 2,5 yıl ömründen ömür gidecek, karşı taraf kadar çirkinleşemeyeceksin ve içine attıkların bir şekilde sağlığından çıkacak. Lütfen dediklerimi dikkate al.

Sen çocuklarına lazımsın.

Sana tavsiyem anlaşmalı boşanın; ama anlaşmada evin sende kalacağı konusuna ikna et. Mal paylaşımını kendi aranızda seni ve çocuklarını zora sokmayacak şekilde yapın yani.

Anlaşmalı boşanın ki taze bir başlangıç gecikmeden gelsin, üzüntüler peşiniz sıra sürüklenmesin. Geçmişin yaraları çabucak kabuk tutabilsin.

Anlaşmalı boşanma davaları tek celsede bitebiliyor. Anlaşıp boşanın ki o güzel enerjini hem kendinin hem çocuklarının ruhunu sağaltmaya yönlendir.

İnşallah bundan mesela 1 sene sonra dersin ki ya ben bi kabus gördüm ama şimdi feraha erdim, inşallah çocuklarından yana yüzün güler, inşallah tüm bu olaylar kapandıktan sonra çok güzel günler yaşarsınız.

Son düzenleme:
Kocanın yanında dur diyenler ağzının payını almıştır umarım :işsiz:
Adam çocuklarını bile silmiş vah ki o çocuklara özlem duyucaklar baba çekmiş gitmiş deliymiş al bu papucum ona anlat
Ben de adam yerinde olsam ben de öyle yaparım .
Karşımdaki kadın her şeyi affediyor .
Kendine acimayana ben niye aciyayim.
Kadın son mesajında hala duzeltelim dese affederdim diyor .
Vay anasını ya nasıl adammis bu bu kadar vazgecilmeyen.

ne oluyormuş kayınpeder ölünce ? evi var maaşı var daha ne evde kurt mu kapıyor ?
bence eşinizle huzursuz olmayın gidin kaynanızla konusun, bana sordun mu hiç deyin, bu kadar sene ayrı yaşayıp sonradan birleşmek çok kötü ya
seni yalnız bırakmayız gider geliriz sen de gelirsin ama berbaer olmaz deyin açıkca söyleyin
ay böle bir şey düşmanımın başına vermesin allah, kayınpeder ölüp de kaynayla yaşamak zorunda kalacağıma kayınpeder öleceğine ben öleyim daha iyi

Durumun çok zor . Ne yap et eşine çok mutsuz olacağınızı sana yaptıklarıni ağlayarak anlat ve evine getirme o kadını . Kv ile yaşamak çok zor düzenin mutluluğun kalmaz . Allah yardım etsin

zeynep abla sabah erken kalkmam gerekmesine rağmen konuyu başından sonuna kadar okudum. gerçekten yaşadıkların beni çok ama çok üzdü. bazıları konunun inandırıcı olmadığını söylemişler ama insanlar ne bilir ablacım. herkesin başına böyle şeyler gelmiyor ki, halbuki bizim bilmediğimiz daha ne hayatlar var.. benim yaşım 23, daha gencim ama 4 senedir aynı evi paylaştığım bir sevgilim var. kendisine çok değer veriyorum, şu an çok mutluyuz ama bizim de ilişkimiz oturmadan önce karşılaştığımız çok fazla sorunlar olmuştu. belki de gencim diye sözünü bana kolay geçirebilir sanmıştı çünkü aramızda da 9 yaş var ama bana el kaldırdığında onu eşşek sudan gelinceye kadar dövdüm. burnu kırıldı. şu anki mutluluğumuzu onun burnunu kırmama borçluyum. sesini bile yükseltmiyor artık. bazen ipleri eline almak için böyle şeyler yapmak gerekiyor abla ben yaşadıklarımdan bunu öğrendim. hakkında hayırlısı diyorum. hayatta bu şekil tecrübeler kazanmak üzücü, yorucu ve yıpratıcı olabiliyor ama sen o tecrübeyi kazanmış oluyorsun sonunda.

zeynep abla sabah erken kalkmam gerekmesine rağmen konuyu başından sonuna kadar okudum. gerçekten yaşadıkların beni çok ama çok üzdü. bazıları konunun inandırıcı olmadığını söylemişler ama insanlar ne bilir ablacım. herkesin başına böyle şeyler gelmiyor ki, halbuki bizim bilmediğimiz daha ne hayatlar var.. benim yaşım 23, daha gencim ama 4 senedir aynı evi paylaştığım bir sevgilim var. kendisine çok değer veriyorum, şu an çok mutluyuz ama bizim de ilişkimiz oturmadan önce karşılaştığımız çok fazla sorunlar olmuştu. belki de gencim diye sözünü bana kolay geçirebilir sanmıştı çünkü aramızda da 9 yaş var ama bana el kaldırdığında onu eşşek sudan gelinceye kadar dövdüm. burnu kırıldı. şu anki mutluluğumuzu onun burnunu kırmama borçluyum. sesini bile yükseltmiyor artık. bazen ipleri eline almak için böyle şeyler yapmak gerekiyor abla ben yaşadıklarımdan bunu öğrendim. hakkında hayırlısı diyorum. hayatta bu şekil tecrübeler kazanmak üzücü, yorucu ve yıpratıcı olabiliyor ama sen o tecrübeyi kazanmış oluyorsun sonunda.
Konu sahibinin de derdi; sizin sevgilinzi nasıl yola getrdigiydi
Bayiliyorum böyle başkasinin sorununa hemen 'enginn' tecrübelerini paylaşanlara

Anlattığını abartı bulmakla birlikte doğruysa eger senin Zeynep in kafasinda saksi kiran esinden ne farkin var?eline saglik dememzi beklemedin herhalde

Kadini erkeği yok bu işin. Siddet siddettir kim yaparsa yapsin yanlıştır. Nokta

Hazır eliniz değmişken bir yerini daha kırsaydınız daha garanti olurdu daha uzun süre mutlu olurdunuz.
Birde marifet gibi anlatıyor musunuz?
Erkek kadının burnunu kırıp şu anki mutluluğumuzu buna borçluyuz dese nasıl olur?

Yok artık, nasıl bir cümle, nasıl bir ruh hali:oha:

Konu sahibinin de derdi; sizin sevgilinzi nasıl yola getrdigiydi
Bayiliyorum böyle başkasinin sorununa hemen 'enginn' tecrübelerini paylaşanlara

Anlattığını abartı bulmakla birlikte doğruysa eger senin Zeynep in kafasinda saksi kiran esinden ne farkin var?eline saglik dememzi beklemedin herhalde

Kadini erkeği yok bu işin. Siddet siddettir kim yaparsa yapsin yanlıştır. Nokta
ben bana yapılan şiddete karşılık verdim yazdığımı algılayamadın herhalde. te allahım ya cevap vermek de sana kalmıştı.

Hazır eliniz değmişken bir yerini daha kırsaydınız daha garanti olurdu daha uzun süre mutlu olurdunuz.
Birde marifet gibi anlatıyor musunuz?
Erkek kadının burnunu kırıp şu anki mutluluğumuzu buna borçluyuz dese nasıl olur?
aslında kaza sonucu oldu başka bir arkadaşın mesajına da aynı cevabı verdim. ben burnunu kırmak istememiştim sadece tokat atmak istemiştim ama sonuç bu. ama aklı başına geldi mi, evet.

aslında ben burnunu kırmak istememiştim. o bana şiddet uygulayınca buna cevap vermek istedim. sadece tokat atmak istedim. ama o sinirle biraz fazla gitti sanırım. istemeden oldu yani tamamen kaza..
Enteresan bir ilişki açıkcası.. Hâlâ yüzyüze bakmanız ilginç

Neeeee! Kim delirdi kimin evliliği bitti
Kv zeynep evi terkettikten bi kac gun sonra kalp krizi sonucu vefat etti.
Zeynep kocasiyla bi kac gun ayni evde yasadi ama adam kendimi iyi hissetmiyorum.annem aklima geliyor yalniz kalmak istemiyodu yalniz kalmaktan korkuyodu su koltukta yatiyodu annem beni cagiriyor diye mezarina gidiyomus.
Hal boyle olunca zeynep tekrar baba evine gitti.ertesi gun kocasiyla konusmak icin eve gittiginde adam koltugu atese verip yakiyor polisler felan hastaneye yatirip bi kac gune cikincada senide cocuklarida gormek istemiyorum diyor ve anlasmali bosanmayi istiyerek arabayi kendisinde kalacagini evin yarisini ve cocuklarin nafakasini odeyecegini soyluyor.
Not olarak adam butun bunlari kafasinin yerinde olmadigini artik kimseye faydasi olmayacagini dusundugu icin bosanmayi ve cocuklari gormek istemiyor bu yuzden.kisaca ozet bu.
Araba adamda kalcak yani bide evi yari yariya paylasmayi istemis.

X