- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #2.581
Zeynep aynen böyle yap evi al adam çocuklarını siliyo arabayı silmiyo vay anasına yaZeynep bence de evşn yarısını kabul etme. Evi sana vermeli. Bu dan sonra o kocadan çocuklarına hayır gelmeyecek. Çocuklarından sakındığı sevgisi karşılığında bile evin tümünü sana vermeli. Çocuklarımın da hakkı var bunda. Sen o evde oturmazsın zaten ama kirasıyla geçinirsin en azından. Zaten maaşın yok. O kadarını da yapsın. Mahkeme evi de arabayı da ikiye böler. O arabanın satılmasını istemez anlaşılan. Anlaşacaksanız o arabayı sen evi alırsın. Bir de onunla konuşurken yelkenleri suya indirme. O psikolojisi bozuğu oynuyo seninle konuşurken.
BUNU OKU ZEYNEP Senin zayıf yönünü.kullanıyor. sen de onun zayıf yönünü kullan. Annen yuvamızın bozulmamasını istemişti. O yüzden zeynebi evine getir demişti. Ama sen yuvamızı yıktın. Vicdanın seni hiç rahat bırakmayacak de. Çocuklarından sevgini esirgersen yine vücdan azabı çekeceksin de. Evin kirasını çocuklarıma harcamam için evi vermelisin. Onların bir sürü masrafı olacak. Nafakayla geçinebileceğimi mi sanıyorsun falan de. Yani annesine zaafını kullan.
Ben de adam yerinde olsam ben de öyle yaparım .Kocanın yanında dur diyenler ağzının payını almıştır umarım
Adam çocuklarını bile silmiş vah ki o çocuklara özlem duyucaklar baba çekmiş gitmiş deliymiş al bu papucum ona anlat
ne oluyormuş kayınpeder ölünce ? evi var maaşı var daha ne evde kurt mu kapıyor ?
bence eşinizle huzursuz olmayın gidin kaynanızla konusun, bana sordun mu hiç deyin, bu kadar sene ayrı yaşayıp sonradan birleşmek çok kötü ya
seni yalnız bırakmayız gider geliriz sen de gelirsin ama berbaer olmaz deyin açıkca söyleyin
ay böle bir şey düşmanımın başına vermesin allah, kayınpeder ölüp de kaynayla yaşamak zorunda kalacağıma kayınpeder öleceğine ben öleyim daha iyi
Durumun çok zor . Ne yap et eşine çok mutsuz olacağınızı sana yaptıklarıni ağlayarak anlat ve evine getirme o kadını . Kv ile yaşamak çok zor düzenin mutluluğun kalmaz . Allah yardım etsin
Konu sahibinin de derdi; sizin sevgilinzi nasıl yola getrdigiydizeynep abla sabah erken kalkmam gerekmesine rağmen konuyu başından sonuna kadar okudum. gerçekten yaşadıkların beni çok ama çok üzdü. bazıları konunun inandırıcı olmadığını söylemişler ama insanlar ne bilir ablacım. herkesin başına böyle şeyler gelmiyor ki, halbuki bizim bilmediğimiz daha ne hayatlar var.. benim yaşım 23, daha gencim ama 4 senedir aynı evi paylaştığım bir sevgilim var. kendisine çok değer veriyorum, şu an çok mutluyuz ama bizim de ilişkimiz oturmadan önce karşılaştığımız çok fazla sorunlar olmuştu. belki de gencim diye sözünü bana kolay geçirebilir sanmıştı çünkü aramızda da 9 yaş var ama bana el kaldırdığında onu eşşek sudan gelinceye kadar dövdüm. burnu kırıldı. şu anki mutluluğumuzu onun burnunu kırmama borçluyum. sesini bile yükseltmiyor artık. bazen ipleri eline almak için böyle şeyler yapmak gerekiyor abla ben yaşadıklarımdan bunu öğrendim. hakkında hayırlısı diyorum. hayatta bu şekil tecrübeler kazanmak üzücü, yorucu ve yıpratıcı olabiliyor ama sen o tecrübeyi kazanmış oluyorsun sonunda.
Hazır eliniz değmişken bir yerini daha kırsaydınız daha garanti olurdu daha uzun süre mutlu olurdunuz.zeynep abla sabah erken kalkmam gerekmesine rağmen konuyu başından sonuna kadar okudum. gerçekten yaşadıkların beni çok ama çok üzdü. bazıları konunun inandırıcı olmadığını söylemişler ama insanlar ne bilir ablacım. herkesin başına böyle şeyler gelmiyor ki, halbuki bizim bilmediğimiz daha ne hayatlar var.. benim yaşım 23, daha gencim ama 4 senedir aynı evi paylaştığım bir sevgilim var. kendisine çok değer veriyorum, şu an çok mutluyuz ama bizim de ilişkimiz oturmadan önce karşılaştığımız çok fazla sorunlar olmuştu. belki de gencim diye sözünü bana kolay geçirebilir sanmıştı çünkü aramızda da 9 yaş var ama bana el kaldırdığında onu eşşek sudan gelinceye kadar dövdüm. burnu kırıldı. şu anki mutluluğumuzu onun burnunu kırmama borçluyum. sesini bile yükseltmiyor artık. bazen ipleri eline almak için böyle şeyler yapmak gerekiyor abla ben yaşadıklarımdan bunu öğrendim. hakkında hayırlısı diyorum. hayatta bu şekil tecrübeler kazanmak üzücü, yorucu ve yıpratıcı olabiliyor ama sen o tecrübeyi kazanmış oluyorsun sonunda.
Neeeee! Kim delirdi kimin evliliği bittiAh bacım ah. Kv öldü koca delirdi evlilik bitti :/
Yok artık, nasıl bir cümle, nasıl bir ruh halizeynep abla sabah erken kalkmam gerekmesine rağmen konuyu başından sonuna kadar okudum. gerçekten yaşadıkların beni çok ama çok üzdü. bazıları konunun inandırıcı olmadığını söylemişler ama insanlar ne bilir ablacım. herkesin başına böyle şeyler gelmiyor ki, halbuki bizim bilmediğimiz daha ne hayatlar var.. benim yaşım 23, daha gencim ama 4 senedir aynı evi paylaştığım bir sevgilim var. kendisine çok değer veriyorum, şu an çok mutluyuz ama bizim de ilişkimiz oturmadan önce karşılaştığımız çok fazla sorunlar olmuştu. belki de gencim diye sözünü bana kolay geçirebilir sanmıştı çünkü aramızda da 9 yaş var ama bana el kaldırdığında onu eşşek sudan gelinceye kadar dövdüm. burnu kırıldı. şu anki mutluluğumuzu onun burnunu kırmama borçluyum. sesini bile yükseltmiyor artık. bazen ipleri eline almak için böyle şeyler yapmak gerekiyor abla ben yaşadıklarımdan bunu öğrendim. hakkında hayırlısı diyorum. hayatta bu şekil tecrübeler kazanmak üzücü, yorucu ve yıpratıcı olabiliyor ama sen o tecrübeyi kazanmış oluyorsun sonunda.
ben bana yapılan şiddete karşılık verdim yazdığımı algılayamadın herhalde. te allahım ya cevap vermek de sana kalmıştı.Konu sahibinin de derdi; sizin sevgilinzi nasıl yola getrdigiydi
Bayiliyorum böyle başkasinin sorununa hemen 'enginn' tecrübelerini paylaşanlara
Anlattığını abartı bulmakla birlikte doğruysa eger senin Zeynep in kafasinda saksi kiran esinden ne farkin var?eline saglik dememzi beklemedin herhalde
Kadini erkeği yok bu işin. Siddet siddettir kim yaparsa yapsin yanlıştır. Nokta
aslında ben burnunu kırmak istememiştim. o bana şiddet uygulayınca buna cevap vermek istedim. sadece tokat atmak istedim. ama o sinirle biraz fazla gitti sanırım. istemeden oldu yani tamamen kaza..Yok artık, nasıl bir cümle, nasıl bir ruh hali
aslında kaza sonucu oldu başka bir arkadaşın mesajına da aynı cevabı verdim. ben burnunu kırmak istememiştim sadece tokat atmak istemiştim ama sonuç bu. ama aklı başına geldi mi, evet.Hazır eliniz değmişken bir yerini daha kırsaydınız daha garanti olurdu daha uzun süre mutlu olurdunuz.
Birde marifet gibi anlatıyor musunuz?
Erkek kadının burnunu kırıp şu anki mutluluğumuzu buna borçluyuz dese nasıl olur?
Enteresan bir ilişki açıkcası.. Hâlâ yüzyüze bakmanız ilginçaslında ben burnunu kırmak istememiştim. o bana şiddet uygulayınca buna cevap vermek istedim. sadece tokat atmak istedim. ama o sinirle biraz fazla gitti sanırım. istemeden oldu yani tamamen kaza..
Kv zeynep evi terkettikten bi kac gun sonra kalp krizi sonucu vefat etti.Neeeee! Kim delirdi kimin evliliği bitti