- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.920
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #2.621
thomas more ütopya da bendenDoğrusu ütopik olmalıydı.
iyi kitaptır tavsiye ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
thomas more ütopya da bendenDoğrusu ütopik olmalıydı.
Çok zor kv ile yaşamak ama kv ye göre değişir.Gerçekten sana değer veriyosa annen olduğunu hissettiriyosa problem yok ama çektirdi diyosun.Yani bi insan 7sinde ne ise 70inde odur.Tatlı bi dille anlat eşine.Hani zamanında böyle oldu ben sadece korkuyorum de.Veyahut da yılın velli döneminde siz alın belli döneminde abisi
Arkadaşın kayınvalidesi vefat etti.Çok zor kv ile yaşamak ama kv ye göre değişir.Gerçekten sana değer veriyosa annen olduğunu hissettiriyosa problem yok ama çektirdi diyosun.Yani bi insan 7sinde ne ise 70inde odur.Tatlı bi dille anlat eşine.Hani zamanında böyle oldu ben sadece korkuyorum de.Veyahut da yılın velli döneminde siz alın belli döneminde abisi
Kv öldü hatta konu acildiktan bi kac gun sonra vefat etti.baska olaylar oldu konu nerden nereye geldi.Çok zor kv ile yaşamak ama kv ye göre değişir.Gerçekten sana değer veriyosa annen olduğunu hissettiriyosa problem yok ama çektirdi diyosun.Yani bi insan 7sinde ne ise 70inde odur.Tatlı bi dille anlat eşine.Hani zamanında böyle oldu ben sadece korkuyorum de.Veyahut da yılın velli döneminde siz alın belli döneminde abisi
Hayatimda gordugum en hizli degisen hayat bu herhalde.hayırlı günler arkadaşlar.
dün mahkemeye başvurduk. bugün 11 de girdiğim adliyeden 12 de boşanmış olarak çıktım. anlaşmalı boşandık. mahkeme eve tedbir koydu satılacak parası paylaşılacak. çocuk başına 200 tl den bana da 175 tl den nafaka bağlandı toplam 775 tl nafaka ödeyecek bize. çocukları görmek istemediğini söyledi. velayetler bende olacak. araba onda kaldı. biçok arkadaş çekişmeli boşan demiş bunuda araştırdım ama çok uzun sürüyormuş. ben çok yoruldum. biran önce bitsin istedim. evimizin değeri 100 bin tl. oradan 50 bin tl gelecek. babamların evinin karşı apartmanda en alt kat 65 bine satılıyor. babam 15 bin kredi çekecek orayı alıcam. çocuklarımla oraya yerleşecem. eşim bütün eşyaları veriyor bana. eşya masrafım olmayacak. birtek bavulumu alıp gidicem diyo. bu arada tayinini eskişehire aldıracakmış. neden eskişehir dedim. öyle uygun gördüm dedi. bende birkaç temizlik şirketine başvurdum oralardan cevap bekliyorum. babam istersen ayrı ev alma bizle kal dedi ama böylesi çocuklar için daha iyi olur diye düşündüm. ev 2+1.
Çok şükür. Sizden haber almak ne güzel. Allah yolunuzu bahtınızı açık etsinhayırlı günler arkadaşlar.
dün mahkemeye başvurduk. bugün 11 de girdiğim adliyeden 12 de boşanmış olarak çıktım. anlaşmalı boşandık. mahkeme eve tedbir koydu satılacak parası paylaşılacak. çocuk başına 200 tl den bana da 175 tl den nafaka bağlandı toplam 775 tl nafaka ödeyecek bize. çocukları görmek istemediğini söyledi. velayetler bende olacak. araba onda kaldı. biçok arkadaş çekişmeli boşan demiş bunuda araştırdım ama çok uzun sürüyormuş. ben çok yoruldum. biran önce bitsin istedim. evimizin değeri 100 bin tl. oradan 50 bin tl gelecek. babamların evinin karşı apartmanda en alt kat 65 bine satılıyor. babam 15 bin kredi çekecek orayı alıcam. çocuklarımla oraya yerleşecem. eşim bütün eşyaları veriyor bana. eşya masrafım olmayacak. birtek bavulumu alıp gidicem diyo. bu arada tayinini eskişehire aldıracakmış. neden eskişehir dedim. öyle uygun gördüm dedi. bende birkaç temizlik şirketine başvurdum oralardan cevap bekliyorum. babam istersen ayrı ev alma bizle kal dedi ama böylesi çocuklar için daha iyi olur diye düşündüm. ev 2+1.
hayırlısı olsunhayırlı günler arkadaşlar.
bundan sonra bize uzak olsun yeter başka bişey istemiyorum çocuklarım bana yeterhayırlısı olsun
bu kadar kısa zamanda neler oldu
hatta cıkıp ben sıze yalan soyledım konu sahte desenız kızmam sıze sevınırım butun bunların olmadıgına
eşinize diyecek laf bulamıyorum
sizi geçtim de cocuklarına insan nasıl kıyar ya
ben cocougumun yüzüne bile bakınca bazen duygulanır ağlarım
allah ıslah etsin
ama bence onun vardır bi planı öle depresyon delilik bunalıma vurduruyor işi ama vardır onun bi planı
allah mutlu etmesin insallah iki cihanda da
pekı cocuklarınız nasılbundan sonra bize uzak olsun yeter başka bişey istemiyorum çocuklarım bana yeter
Allah evlatlarının bahtını açık etsin inşallah çocuklarınla mutlu olursunuz inşallah söylemesi kolay ama her şey düzene girer inşallahhayırlı günler arkadaşlar.
ayyy zeynep ne diyeceğimi bilemiyorum filimlerde bile hayatlar bu kadar çabuk degişmiyor ,bundan sonra bize uzak olsun yeter başka bişey istemiyorum çocuklarım bana yeter
Hepsinin sebebide eski eşi bi planı var gibi duruyor ama hayrolsun Allah senin yüzünü güldürsün inşallahİnsanın hayatı bir aydan kısa sürede nasıl değişiyormuş.
22 Eylülde konuyu açmışsın 17 Ekimde boşanmış oldun.
Geçmişte sana zararı dokunmuş kayınanan ile aynı evde yaşamak istememen ile başladı
Kayınananın ani ölümü sonrası eşinin bunalıma girmesi , çocuklarını ve seni istememesi, babanın eşinin durumu yüzüne seni yanına alması , eşinin evde yangın çıkarması , hastaneye yatışı ve anlaşmalı boşanma devam etti.
ALLAH senin ve çocuklarının dünyada ve ahirette yüzünü güldürsün. Bunlar son sıkıntın olur inşaAllah.