kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Hem sen ona boşanmada, mal paylaşıminda cömert davransan, yardımcı olsan onun gözünde iyi mi olacaksın? Yaaaa, Allah razı olsun sağolsun Zeynep bana anlayış gösterdi bana bıraktı mı diyecek? Sen agzinla kuş tutsan artık ehemmiyeti yok.. Sen kv yi istemediğin için en kotusun madem, çocukların için de kötü ol..

Allah esine de huzur versin. Onun da imtihanı büyük ama yaptıkları haksiz. Çok pişman olacak ama bunların yaşanması gerekiyor demek...

Z zeynepguven1986 canım bak aklıbaşında her insan söylemiş, ben de söyliycem bi kez daha. Anlaşmalı boşanma, bul bi avukat evi al. Araba onun olsun. Senin üç evladın var, o ev onların hakkı. Eşinin tuzu kuru; hem kv den ev hissesi kalacak hem memur düzenli geliri var. O yine ev bsrk sahibi olur, sen çocuklarının hakkını bırakma. İyi bi avukat bul, bi de lütfen bi psikoloğa git. Seni seviyoruz, dualarımızdasın. Allah yardımcın olsun.

Senin adına hem üzgünüm hem mutlu. Mesajını okurken çok ağladım. Senin derdini dert bildik. Herkes birşey buldu sende. Yalansız 3 hafta senle yattık senle kalktık.
Duygu karmaşası içinde olduğun şüphesiz. Belki sağlıklı düşünemessin. İyi bir avukat sana yardımcı olacaktır. Haklarını anlatacaktır.
Çocukların için çok çok üzgünüm. Kalplerinde nasıl yaralar açıldı kimbilir. Şu an belki belli etmezler ya da sen anlayamassın. Lütfen maddi durumunda el veriyorsa iyi bir pedagog desteği almanı öneririm. Çocuklarının baba figürü sarsıldı. Malesef ilerideki hayatlarını etkileyecek.
Seni seviyoruz Zeynep kendine dikkat et hayatta başarılar...

Zeynep herkes demis ama ben dayimdan biliyorum cok yakinda boşandi.anlasmali degil tabi.evlendkten sonra edinilen mallar yarı yarıya veriliyor.düğünde takilan altınlara kadar hakkin var.sakin evi sattrma yarisni alican en kotu ihtimal.hakimin insiyatifine kalmis.ailenin yasadgi ev genelde kadina veriliyor hele cocuklar ondaysa.ama olmasa dedigm gibi yarisini mutlaka alirsn.arabaninda alirsn
Belki suan bunlari dusunmk sana zor geliyor ama 3 cocugun var dusunmk zorundasn
Sen bosanalm derken bosanmayalm bizi birakma demesini beklemissn aslnda.bir adim atsa sarilacaktin affedecktin
Sen yuvan icin elindn geleni yaptin
Allah esine akil fikir merhamet versin

Yazıklar olsun böyle adama
Güya kafası yerinde değil bunalımda ama ne güzelde malları bölmeye aklı yetmiş ! Arabayı istermiş evi de yarısını verirmiş , yok öle !
Kesinlikle anlaşmalı boşanmayın
Anası öldü diye garipleri oynamasın herkesin anası babası ölüyor
Üç tane çocuğu olan adam böyle mi olur ya
Çok seviyorsa anasını gitsin atsın kendini bir yerden intihar etsin kavuşsun anacığına
Beyinsiz herif !
Adam demeyi bile hak etmiyor

Allah sabırlar versin Zeynep'in ve çocuklarının psikolojisi de çok kötü bence şu an

Eşiyle birlikte çocukları da boşuyor. Anne babasından kalan miraslarla kendine bir hayat kuracak. Düzenli maaşı da var nasıl olsa. Biraz yer , içer, gezer sonra yeni bir kadın bulup evlenir. Sugarpare demişti dersiniz..

Sevgili konu sahibi agir seyler yasadin. Ama bu senin koca olacak herif seni kadiriyor akil sagligim yerinde degil diye belki hastanede de rol yapti inandirici olsun diye. Kimse kusura bakmasin herkesin annesi babasi ölüyor. Benim annem ölmedi ama anneminde babaminda annesi öldü ikisi de böyle simariklik yapmadi. Herkesin gidecegi yer belli herkes ölecek ilk ölen kisi kayinpederin ve kaynanan degil. Allah rahmet eylesin bütün ölülere. Ama esin olacak pislik baska seylear kurcaliyor belkide baska bir kadin vardir hayatinda simdide yoksa yakinda kesinlikle olacak. Anlasmali bosanma sakin ilerde pisman olursun. Sonra sizin cocugun ve senin hakkin olan paralari karilara kizlara yedirecek. Sen zar zor caliscan yasli annen bakcak 3 tane cocuguna birazcik mantikli düsün. Oh kocan olacak pislik rahat annesindende babasindan da mal kalmistir ona bide evi satcak oh oh yemede yaninda yat. Aklini kullan hakkini savun ve al kendin icin yapmiyorsan cocuklarin icin yap

Aynısı benimde aklıma gelmişti bugün. Zeynep maddi olarak alabildiğini almalı. Adam kadrolu devlet memuru, yaşı da çok değil. Başka bir şehirde her şeye sıfırdan başlar, nafaka verse bile gayet güzel geçinir. Hatta hiç evlenmemiş kız bulup evlenir. Zeynep te yıllarca yuvasına emek verdiğiyle 3 çocuğuyla birlikte kalakalır. Bu hayata erkek olarak gelmek varmış.

Zeynep sakın acıma bu adama. Çekişmeli boşan. Alabildiğini almaya bak. Unutma bu adam kafanda saksı kırdı. O gün sen ölseydin büyük ihtimal anasının yeni bulduğu bir kızla tekrar evlenip seni sonsuza kadar unutacaktı. Onun tek varlığı annesiymiş. O ölünce hepinizi çöpe attı. Sakın acıma. Z zeynepguven1986

Zeynep arkadaşlar haklı.Çocukların için mantıklı davranmalısın.Sendeki sevgiye ve merhamete şaşırıyorum.Onca yaşadığına rağmen hala ona merhamet ediyorsun.Gel dese koşa koşa kollarına gideceksin.15 sene hislerinle hareket ettinde ne oldu kocan bir kalemde sildi attı sizi.Acıma sakın.

O evi almalısın .Ev ev üstüne zor oluyor.Aileni bilmiyorum ama bir süre sonra herşeye karışabilirler .Çocuğuna bir laf söyleseler canın sıkılır arada kalırsın.

İnsanın kendi evi gibi varmı.

En azından toparlayana kadar ailende kalır o evide kiraya verirsin.Sonra satar ailenin yanında bir ev alırsın.

Evin yarısını al cocukların geleceği icin bankada vs değerlendir. Nafaka da onların günlük ihtiyaclarını karşılayacak bir miktar olsun. Araba fln peşine düşüp kendini daha fazla hırpalama. Bu saatten sonra boşanmasanız bile bu ilişki bu yarayla yürümez. Eşin bilinç altında her zaman seni ve cocukları suclayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…