- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #2.541
sence eşin de aynı değil mi?Önüne bak zeynep eline geçen paraları güzel degerlendir çocuklarının geleceğini düşün artık yapacak birşey yok.
Eşinin dünyası annesinden ibaretmis o gidince dünya başına yıkıldı.kendini yetistirmeyen birey olamayan adamlar böyle maalesef.
çok şükür.başka bir şehre tayin alıcam gidicem buralardan dedi kendime yeni bir düzen kurucam dedi bu benimde aklıma geldi
Z zeynepguven1986 eşinin boşanmayı kabul etmesine Kusura bakma ama sevindim. Yoksa senin bu adam müsvettesinden kurtulacağın yoktu.bundan sonra duygusal düşünmeyi bırakıp mantıklı olmalısın. Bence evin yarısını değil tamamını iste. Arabada onda kalsın. Neticede 3 çocuğun bakımı sende.
Devlet memuru ise direk maaşının nafaka olan kısmı kesilip senin hesabına yatması gerekmez mi? Yani tam emin değilim ama öyle olması lazım.
Çocuklarım babasız kalacak diye üzülme. Olmaz olsun öyle baba.. Allaha Şükür kapı gibi dedeleri var. O hepinize yeter, sizde birbirinize yeteceksiniz.
Senin derdinle hep beraber dertleniyoruz ve dua ediyoruz. Hiçbir konuda kendini suçlu, yalnız ve çaresiz hissetme lütfen. Elalem ne der diye düşünme. İşte biz elalemiz ve hepimiz seni haklı gördük.
Çocukların yaşları sırayla kaç bu arada hiç lafı geçmemişti?
Ah Zeynep...hayırlı günler arkadaşlar.
yazamadım kusura bakmayın biliyorum hepinizin aklı bende kaldı merak ettiniz. yorumlarınızı okudum başıma gelenlerin gerçekliğinden şüphe duyanlar olmuş ne diyebirim ki. bende dışarıdan okusam inanmazdım herhalde bir insanın hayatı bu kadar kısa bir zamanda bu kadarmı değişir diye. ama herşey biz insanlar içinmiş. bu geçen zamanda bunu öğrendim sabretmeyi öğrendim. eşim hastaneden çıktı ancak kontrolleri var. ilaç kullanıyor ilaç almadığı zamanlarda ne yaptığını bilmiyor. ilacını düzenli alırsa sıkıntı olmuyor. eşimle boşanma kararımı konuştuk. bizi istemediği için ayrılmak istediğimi söyledim benim de çocuklarında kendisinden korktuğumuzu anlattım senin yanında kendimi güvende hissetmiyorum dedim. bana hak verdi. boşanmak istiyorsan sana engel olmam dedi. zaten bu lafı herşeyi anlatıyor. bizleri yanında isteseydi boşanmayalım derdi. tedavi olucam derdi. ama istemiyor. ben babamlardayım büyük ihtimal haftaya boşanma davasını açıcaz anlaşmalı olucak bizimki çocuklar bende kalacak evi satıp yarı parasını verecek araba bende kalsın dedi tamam dedim. çocuklara kendime nafaka bağlatıcam. bende etraftan iş bakmaya başladım. çocuklara annem bakacak çocukların okul kaydını aldık buraya. eşime bu şehirden taşınacağımızı söylediğimde sen düzen bozma ben başka biyere tayin isteyecem durmucam buralarda dedi. mahkemeden çocukları görme talebinde bulunmayacak bunu ben değil kendisi istiyor. bilmiyorum belki böylesi daha iyi çocuklar için. ama yinede çok üzülüyorum yavrularım babaları varken yetimliği yaşayacak. keşke ölseydi eşim diyorum ama günaha girmek istemiyorum. ozaman çocuklarım babamız öldü der mezarına giderlerdi. ama ya şimdi hep nefret edecekler. eşimin akıl sağlığından şüphe ediyorum çünkü aklı başında hiç bir insan bunu yapmaz evlatlarına. bundan sonrada beni nasıl bir hayat bekliyor bilmiyorum. ama bundan sonra tüm çabam çocuklarım için olacak. çok şükür vicdanım rahat elimden geleni yaptım ama olmadı. kader diyorum başkada bişey diyemiyorum.
Çok biliyorsunuz. Kadın bugün yazdı ona cevap veriyor millet. Konunun açık durmasından niye rahatsızlık duyuyosunuz ki? Kadın buraya yazıp rahatlıyor burayı okuyup fikir alıyo bi gidin gölge bari etmeyin ya.Kadin bayadir cevap vermiyor yazan yazana kac sayfa olmusumarim hayirli seylerle doner konu kapansa iyi olur
Zorunuza ne gitti anlamadim belki sıkıntilardan cevap vermek istememistir duşündüm,hemen ne atarliyorsunuz kadina elestrimi yaptimda golge yapma diyorsunÇok biliyorsunuz. Kadın bugün yazdı ona cevap veriyor millet. Konunun açık durmasından niye rahatsızlık duyuyosunuz ki? Kadın buraya yazıp rahatlıyor burayı okuyup fikir alıyo bi gidin gölge bari etmeyin ya.
Hala tekrar başlayalım dese giderdim diyorsun neyi haketmedin?üzülüyorum çünkü haketmedim ben bunu
Öldü gitti hala davasi suruyor .acaba goruyomudur bunlarida.Kaynana neler diyesim varda demiyim hadi!
Yazık günah ya. Bence iş cidden boşanmaya giderse bu adam Zeynep' in ailesindeki adamlardan çok sağlam bir dayak yemeli.Öldü gitti hala davasi suruyor .acaba goruyomudur bunlarida.