- 8 Ekim 2016
- 91
- 82
- 36
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #2.521
Yavrum ya.keske boyle insanlar baba olmasa. Olan çocuklara olurbundan sonra hatasını anlasada büyük kızım onu istemez o çok üzüldü herşeyin farkında
atlatıcaz atlatmak zorundayız allahım bana ömür verdikçe çocuklarımın başında olucamYavrum ya.keske boyle insanlar baba olmasa. Olan çocuklara olur
En hassas donemi kizinizn.evvela kendinz sonra cocuklara psikolojik destek almalisnz.bu zorlu sureci biraz daha kolay atlatabilmk adina.
Yasadiklarnz cok cok zor
Ama gececek
En dayanılmaz aci bile geciyor
Bu da gececek
Zaman biraz zaman...
Ben de oyle dusunuyorum.bu adam zaman gectikce naptigini anliyacak ama is iaten gecmis olcak bide buyyk kiz biliyomus yazik ya ne hissediyodur.ilerde istemese bu kiz hakli iste .Cocuklarin ne gunahi var onlardan intikam mi alinir.cok pisman olacak bence is isten geçecek.evlat bu kolay mi ya.dayanamiyacak asla
bundan sonra öldüğünü duysam cenazesine gitmem
Eşiniz kaç yasindaatlatıcaz atlatmak zorundayız allahım bana ömür verdikçe çocuklarımın başında olucam
Elbette haketmedin Zeynep.üzülüyorum çünkü haketmedim ben bunu
amin canım içim cız etti Allah yardımcın olsunarkadaşlar çıkmam lazım küçük durmuyor. kendinize iyi bakın allaha emanet olun yine fırsat buldukça yazarım. sizlerle konuşmak rahatlatıyor beni. hepinizden allah razı olsun. hiç tanımadığınız halde çocuklarıma içiniz yandı öz babaları sizin kadar üzülmedi acımadı evlatlarıma. hep destek oldunuz. hangi şehirde nerde olursanız olun benim yüreğimde hep sizlerle. dileğimm benim çektiğim acıları hiç biriniz yaşamayın hepiniz yuvanızda eşinizle evletlarınızla mutlu olun.
Yakin tarihte cok yakin oldgmz bir adam bir kadin icin terketti kizlarini.iki kizi vardı.10 14 yaslarndaBen de oyle dusunuyorum.bu adam zaman gectikce naptigini anliyacak ama is iaten gecmis olcak bide buyyk kiz biliyomus yazik ya ne hissediyodur.ilerde istemese bu kiz hakli iste .
Zeynep siteden gitme sakın olur mu ?arkadaşlar çıkmam lazım küçük durmuyor. kendinize iyi bakın allaha emanet olun yine fırsat buldukça yazarım. sizlerle konuşmak rahatlatıyor beni. hepinizden allah razı olsun. hiç tanımadığınız halde çocuklarıma içiniz yandı öz babaları sizin kadar üzülmedi acımadı evlatlarıma. hep destek oldunuz. hangi şehirde nerde olursanız olun benim yüreğimde hep sizlerle. dileğimm benim çektiğim acıları hiç biriniz yaşamayın hepiniz yuvanızda eşinizle evletlarınızla mutlu olun.
arkadaşlar çıkmam lazım küçük durmuyor. kendinize iyi bakın allaha emanet olun yine fırsat buldukça yazarım. sizlerle konuşmak rahatlatıyor beni. hepinizden allah razı olsun. hiç tanımadığınız halde çocuklarıma içiniz yandı öz babaları sizin kadar üzülmedi acımadı evlatlarıma. hep destek oldunuz. hangi şehirde nerde olursanız olun benim yüreğimde hep sizlerle. dileğimm benim çektiğim acıları hiç biriniz yaşamayın hepiniz yuvanızda eşinizle evletlarınızla mutlu olun.
araba bende kalsın dedi
çocukları görme talebinde bulunmayacak
eşimin akıl sağlığından şüphe ediyorum çünkü aklı başında hiç bir insan bunu yapmaz