kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

bundan sonra hatasını anlasada büyük kızım onu istemez o çok üzüldü herşeyin farkında
Yavrum ya.keske boyle insanlar baba olmasa. Olan çocuklara olur
En hassas donemi kizinizn.evvela kendinz sonra cocuklara psikolojik destek almalisnz.bu zorlu sureci biraz daha kolay atlatabilmk adina.
Yasadiklarnz cok cok zor
Ama gececek
En dayanılmaz aci bile geciyor
Bu da gececek
Zaman biraz zaman...

atlatıcaz atlatmak zorundayız allahım bana ömür verdikçe çocuklarımın başında olucam

Cocuklarin ne gunahi var onlardan intikam mi alinir.cok pisman olacak bence is isten geçecek.evlat bu kolay mi ya.dayanamiyacak asla
Ben de oyle dusunuyorum.bu adam zaman gectikce naptigini anliyacak ama is iaten gecmis olcak bide buyyk kiz biliyomus yazik ya ne hissediyodur.ilerde istemese bu kiz hakli iste .

bundan sonra öldüğünü duysam cenazesine gitmem

Sen kendine artık çok iyi bak, hem anne hem babasın.
Gerçekten sizi hak etmiyor, kolay olanı seçip kaçıyor.

Zaten bu kadar olaydan sonra senin için almaz Zeynep. Bırak nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşasın.

Araba onda kalacaksa evin tamamını sen al.

arkadaşlar çıkmam lazım küçük durmuyor. kendinize iyi bakın allaha emanet olun yine fırsat buldukça yazarım. sizlerle konuşmak rahatlatıyor beni. hepinizden allah razı olsun. hiç tanımadığınız halde çocuklarıma içiniz yandı öz babaları sizin kadar üzülmedi acımadı evlatlarıma. hep destek oldunuz. hangi şehirde nerde olursanız olun benim yüreğimde hep sizlerle. dileğimm benim çektiğim acıları hiç biriniz yaşamayın hepiniz yuvanızda eşinizle evletlarınızla mutlu olun.

üzülüyorum çünkü haketmedim ben bunu
Elbette haketmedin Zeynep.
Sakın sakın kendini suçlama olur mu ?
Sen eski sıkıntıları yaşamaya mecbur bırakıldıgın için mantıklı kararlar ve çözümler sunarak eşine beyan ettin.
Ama onun bencilliği senin adaletli olmasına istinaden takındıgın tavıra bile hayır deyip kendi tek taraflı aldıgı kararın adını da MECBURUM diyerek koyup kapattı.
Çözüm sunmadı.
Senin isteklerin gayet makul idi ama karşında bu makul beklentilerini karşılayacak adam yoktu.
O sebeble sakın kendine dair suçlu benim diyerek bu konuya bakış açısı kazanma
Üzül evet ama bu adam için değil.

amin canım içim cız etti Allah yardımcın olsun

Ben de oyle dusunuyorum.bu adam zaman gectikce naptigini anliyacak ama is iaten gecmis olcak bide buyyk kiz biliyomus yazik ya ne hissediyodur.ilerde istemese bu kiz hakli iste .
Yakin tarihte cok yakin oldgmz bir adam bir kadin icin terketti kizlarini.iki kizi vardı.10 14 yaslarnda
Annelerini sildgi icin onlari da sildi cekti gitti.
Kizlar hayata kustuler tabi.biri kalp hastası oldu
Toparlandilar eksikte olsa yaralarini sardilar
Adam cok pismn oldu sonra.kizlarina donmk istedi ne yaptysa olmadi
Onlar nefret etti babalarindan
Hakaretler kufurler ettiler babalarina
Cocuklar unutmuyo asla.boyle babalar olmaz olsun
evlat ya evlat nasıl bir kalemde silinir ki
Ne hakla ne akilla.nasil dunyalarini yikarsin ya

Zeynep siteden gitme sakın olur mu ?
Gel yaz ne zaman istersen

Eşiniz ne sizin ne de çocuklarınızın sevgisini hak etmiyor. En başından beri bu söylendi burada.

Siz ve çocuklarınız birer figüranmışsınız eşiniz için, tek varlığı annesi imiş demek ki. Bunların hiç biri normal olmamakla birlikte, eşinizin bilinçsiz hareket ettiğini de düşünmüyorum. Mal bölüşümünü, arabayı bile düşünebildiğine göre...

Çok fazla fedakarlık yapmışsınız onun için. Lütfen bundan sonra kendi mutluluğunuz ve çocuklarınızın sağlığı için çaba gösterin sadece.

hıçkırıklarla ağladım bu yazına zeynep yaaa
vallahi bacı gibi hiç aklımdan çıkmadın nefesim daraldı bazen gözüm yaşardı ama hep aklım sendeydi

hayat dersi aldık hepimiz senın hayatından birebir şahit olduk yaşadıklarına gözümüzle görmesekte kalben çok üzüldük hem de çok

rabbim yolunu çocuklarının bahtını çok güzel eylesin ,kalbinin güzelliğinde hayat yaşatsın sana ,

yanımda olsan sıkı sıkı sarıldım sana , allaha emanet ol Z zeynepguven1986

Avukat tutun demiştik Z zeynepguven1986 . Evi arabayı falan bırakmayın. En azından evi bırakmayın. O sizin ve çocukların hakkı. Adam sıfırdan başlamak istiyorum demiş, bavulunu alıp çıksın. Suçlu olan taraf o, evliliğin bitmesine sebep olan o. Bunun ev gibi maddi bir tazminatı olması lazım. 3 çocukla, bu durumda o evi hakim zaten size verirdi.

Adamın arabası var, yarı ev parası var (onunla da krediyle ev alır), bekar, çocuksuz, kadrolu devlet memuru. Çöpsüz üzüm mübarek. Zeynep 3 çocuğuyla ailesinin yanına sığmaya çalışsın. İleride 3 kuruş nafakayı da ödemeyebilir. Şimdi korkan Zeynep, o zaman mı süründürecek?

Biraz güçlü ve cesur olun lütfen. En azından tuttuğunu koparan iyi bir avukat bulup ona danışın. Şu an çocuklarınız için güçlü olup, en azından bu kadarını yapmanız lazım.

Son düzenleme:
Baştan beri okudum yazılanları. Hiç bir şey yazmadım. Bu olanlardan bizler de ders çıkarmalıyız hanımlar. Burada annesine bağımlı, aşırı derecede düşkün bir çocuk profili var. Anne ölünce çocuk hayatındaki herşeyden vazgeçebiliyor. Hayatta en önemli şeyimiz çocuklarımızdır değil mi. Bu kişi çocuklarından bile vazgeçebiliyor. Muhakkak buradaki anne çocuğunu yetiştirme aşamasında çok hata yapmış ki böyle bir adam çıkmış ortaya. Burada bir çok anne var. Bizler de çocuklarımızı yetiştirirken dikkat etmeliyiz bayanlar. Bilmiyorum ne yapmak gerekiyor ama sanırım özgüveni yüksek bireyler yetiştirmeliyiz, bizlere bağımlı olmamalılar, ayakları üstünde durabilmeliler. Şuanda aklıma gelen bir şey mesela küçük çocuklarımız koşup düşünce biz kaldırmamalıyız, kendilerinin kalkmasını beklemeliyiz, bazı işleri onlar için biz yapmamalıyız, onlara fırsat vermeliyiz, dökseler de kırsalar da.....

Adam annesinin ölümünü bahane edip tüm sorumluluklarından kurtuldu. Oh ne ala ya! İleride çocuklar büyür, kendi muhtaç duruma düşer. Sonra ah çocuklarım da çocuklarım diye peşlerine düşer.

Bir de mümkünse çocukları birkaç seans da olsa iyi bir psikoloğa götürün lütfen. Uzman biri şu aşamada çok faydalı olabilir, kalıcı hasar kalmasını önler, çocuklar size anlatamadıklarını dolayısıyla sizin teselli edemeyeceğiniz şeyleri uzmana anlatabilir Z zeynepguven1986

Şu an iyi bir avukat, iyi bir psikolog ileride sıkıntı çekmenizi önler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…