-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #2.421
canım valla özet gectığın iyi olmus hayatlar bazen nasıl cabukta değişiyor rabbim kaderimizi güzel eylesin.inş zeynep boşanır görümcesi kaynını dınlemez cunkü oadam coucuklarada zeynebe de zarar verebılır.daha önceden de siddet eğilimi var cunküİnanılır gibi değil,kanepeyi yakmak filan.
canım valla özet gectığın iyi olmus hayatlar bazen nasıl cabukta değişiyor rabbim kaderimizi güzel eylesin.inş zeynep boşanır görümcesi kaynını dınlemez cunkü oadam coucuklarada zeynebe de zarar verebılır.daha önceden de siddet eğilimi var cunkü
Haklısınız.. İşte bu yüzden sessiz kalmak lazım, suçlamak doğru olmaz.Bana da nedense gerçek gibi geliyor...
Her detayı yazamıyordur konu sahibi
Dert bir değil bin olmuş...
Sakin kalmak lazım bence
Suçlamak bize bir şey sağlamaz
Mustafa nın payına düşen mallar eşi ve çocuklarına kalır. Ayrıca mustafanın vasisi öncelikli eşi olurAma vasi olarak abisi falan tayin edilirse onun malları üzerinde söz hakkı olur. Direk satabilir bile. Vasi olacaksa zeynep olsun işte. Avukat ile görüşmesi lazim
Gerçekliğinden şüphe duymuyorum şahsen ama lütfen artık bu konu kapatılsın!
Yorulduysan girmesen daha iyi olur sana zorla gir bak diyen yokMune inanın bende yoruldum. Her dk Zeynep gelmiş mi diye bakmakta.. sürekli yorum yapılıyor artık takipte edemiyoruz. Lütfen konuyu kapatın. Z zeynepguven1986 de ne zamandır yok zaten sıkta giremiyor. Kendini hazır hissedince yeni konu açsın.
Konunun gerçekliğiyle ilgili hiç süphe duymadım. Zeynep Hanımda konunun kapatılmasını istemiyor. Hatta konumu kapatmayın herzaman yazamasamda girip okuyorum ne yapacağımı bilmiyorum demişti.Empati yapıyorum...
Sürekli Z zeynepguven1986 diye etiketlendigimi düşündüm...
Sürekli konunun başını okuyan ayrı yorum yapıyor.. Ona cevap yetistirdigimi...
Yok bunlar bunlar oldu...
İnananlar inanmayanlar
Yaşadıklarım... Yasattıkları...
Bir dünyam var oysa benim..
Eşim vardı. .. Hasta şimdi
Çocuklarım...
Gözümün önünde eriyen..
Kendi de eriyor Zeynep
Yavaş yavaş tükeniyor
Kimi dinleyecegini bilemiyor
Konuyu açtığına da açacağına da bin pişman belki Zeynep
Zeynep gibi cogunu sahtecilikle suçladı bu sayfalar...
Ya gerçekse???
Ya Zeynep hakikaten yaşıyorsa...
Yaşıyorsa da...
Öylesine yaşıyor Zeynep...
@Beyaz gelinciim Sağol destegin için. ..
Yorulduysan girmesen daha iyi olur sana zorla gir bak diyen yok
Neden kapanıyor ?Mune inanın bende yoruldum. Her dk Zeynep gelmiş mi diye bakmakta.. sürekli yorum yapılıyor artık takipte edemiyoruz. Lütfen konuyu kapatın. Z zeynepguven1986 de ne zamandır yok zaten sıkta giremiyor. Kendini hazır hissedince yeni konu açsın.
Yorulduysan girmesen daha iyi olur sana zorla gir bak diyen yok
Konuyu en başından beri takip ediyorum. Ama konunun başı ortası sonu farklı... herkes farklı bir yerine yorum yapıyor. Kimi hala kv ye laf ederken, kimi saksı olayına, kimi eşine, kimi konunun gerçek olmadığına.. her bildirimde konuya bakıyorum ama herkes yoruldu. Gerçekten sanki kendi derdimiz gibi dertleniyoruz. Yeni konu açılması daha faydalı olur gibi geldi. İlk sayfada her konuda özet geçerek yeni bir konu açılıp daha sağlıklı yorumlar yapılır.Yahu konu niye kapanıyor .
Okumayın olsun bitsin