- 3 Ekim 2007
- 14.288
- 34.798
- 39
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #2.461
Soylemeye cekiniyorum linç edilirim korkusuyla ama bana da biraz gercek disi geliyor. Konu sahibi birkac günde bir girip bir bomba daha patlatip gidiyor. Hızlandırilmis cekim gibi.Konu gerck mi Allah aşkına senaryo gıbı geldi bana bi sürü de yorum olmuş
Bende çok düşündüm ama hiç dile getirmedim. Yorumsuz kaldım hep çünkü içimden hep acaba dedim.Soylemeye cekiniyorum linç edilirim korkusuyla ama bana da biraz gercek disi geliyor. Konu sahibi birkac günde bir girip bir bomba daha patlatip gidiyor. Hızlandırilmis cekim gibi.
Bir tek ben boyle düşünüyorum herhalde diye bir sey yazmadim ama sizin mesajinizi gorunce de tutamadim kendimi.
Daha once de birkac sansasyonel konu sonunda ben aslinda arastirma yapıyordum vs gibi seyler yazmisti konu sahipleri. Bunun gibi bir sey mi cikacak altindan acaba demeden edemiyorum.
Yalan diye bir sey yok ben sahsi gorusumu soyledim. Benim icin fazla gercek disi gelisiyor olaylar. Ama yine de merakla takip ediyorim orasi ayri :)Ay bu konuda yalansa pes artık. En yakınınken en uzak diye bi konu vardı onun hesapsa valla yazıklar olsun
hemde zeynep kapıyı çalmaya başladıktan sonra ,artık adam Zeynep e mi senaryo çekiyor anlamadım ki
bende aynısını düşündüm hatta bir süre sonra yorum yazmayı bırakıp sessizce takip edeyim dedim.Bende çok düşündüm ama hiç dile getirmedim. Yorumsuz kaldım hep çünkü içimden hep acaba dedim.
O konu yalanmiydiiiiAy bu konuda yalansa pes artık. En yakınınken en uzak diye bi konu vardı onun hesapsa valla yazıklar olsun
Bende baktım yalan değik diye savunma yapmış konu sahibi. . Ama biçok kişi yalan yazmış. .O konu yalanmiydiiii
zeynep kapıyı çalmış açmamış kapıya vurup kocasına seslenirken koku gelmeye başlamış zeynep eve geldiği sırada yakmışEve geldiği anmı yakmaya başlamış kanepeyi.
Yok yok bi şey yoktur. Ortalığı telaşa vermeyin, sadece sıkıldığınızla kalırsınız.Zeynep niye girmiyor? Allah korusun da kızcağıza birşey mi oldu. Artık her şeyden kurt kapar oldum....
İnşallah... nasıl geçiyor günleri kimbilir.Yok yok bi şey yoktur. Ortalığı telaşa vermeyin, sadece sıkıldığınızla kalırsınız.
Dogrusu su koltuk olayindan sonra inandiriciligini bana gorede yitirdi gibi..
Ben konunun gerçekliğine olan inancımı yitirdiğimden, konu sahibinin günlerinin de iyi geçtiğini sanıyorum. İnşallah günah almıyorumdur.İnşallah... nasıl geçiyor günleri kimbilir.