kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Konu gerck mi Allah aşkına senaryo gıbı geldi bana bi sürü de yorum olmuş
Soylemeye cekiniyorum linç edilirim korkusuyla ama bana da biraz gercek disi geliyor. Konu sahibi birkac günde bir girip bir bomba daha patlatip gidiyor. Hızlandırilmis cekim gibi.
Bir tek ben boyle düşünüyorum herhalde diye bir sey yazmadim ama sizin mesajinizi gorunce de tutamadim kendimi.
Daha once de birkac sansasyonel konu sonunda ben aslinda arastirma yapıyordum vs gibi seyler yazmisti konu sahipleri. Bunun gibi bir sey mi cikacak altindan acaba demeden edemiyorum.

Konu nerden nereye gelmiş kıyamam neler yaşamış o kadar üzüldüm ki...

Allah yardımcın olsun, hakkında hayırlısı neyse o olsun. Bence kendine zaman ver, zaten yaşadıkların kolay değil, yani şu yaşadıklarına yorum yapmak bile hadsizce geliyo. Dilerim şu zor günler bi an evvel geride kalsın

Bende çok düşündüm ama hiç dile getirmedim. Yorumsuz kaldım hep çünkü içimden hep acaba dedim.

Ay bu konuda yalansa pes artık. En yakınınken en uzak diye bi konu vardı onun hesapsa valla yazıklar olsun
Yalan diye bir sey yok ben sahsi gorusumu soyledim. Benim icin fazla gercek disi gelisiyor olaylar. Ama yine de merakla takip ediyorim orasi ayri :)
Bu olaylar yasanmaz mi , yasanir. Ama o kadar hizli oluyor ki her sey okurken ben yetisemiyorum nerdeyse. Konu sahibi gelip aydinlatir herhalde bir ara.

Bende çok düşündüm ama hiç dile getirmedim. Yorumsuz kaldım hep çünkü içimden hep acaba dedim.
bende aynısını düşündüm hatta bir süre sonra yorum yazmayı bırakıp sessizce takip edeyim dedim.

bide yeni üye sayılırım burada yeni üyeler böyle şeyler yazınca bilirkişi bazı ablalar tarafından linç edilip hafiyecilik oynanmaya başlıyor dün yaşadım bunu, o yüzden susmayı tercih etmiştim.

Kaynana öldü ,koca hastanede, kayınbirader görümce evlerindedir.Ortalık daha yeni duruldu .Zeynepte babaevinde kafasını toparlamaya çalışıyordur.Çocukların okul naklini falan aldıracaktı.

Dogrusu su koltuk olayindan sonra inandiriciligini bana gorede yitirdi gibi..

Bir tek ben mi bu sekilde dusunuyorum diyordum.Yalniz degilmis.Kanepe koltuk olayi tam da konu sahibi kapiyi yumruklarken falan..Fazla tesadufler silsilesi...
Dogruysa da bilemiyorum ama burda bizi senelerce annem oldu diye ayakta uyutan kucuk kizdan sonra boyle olaylara fazla temkinli yaklasiyorum.

Birisi "Zeynep'in başına kötü bişey mi geldi" yazdı ardısıra bir sürü endişe içeren yorum geldi.
Birisi "bu konunun gerçekliğine inanmıyorum" yazdı, hazırda bekleyenler "ben de, ben de" diye parmak kaldırdı.

Sebep konu sahibi tarafından iyi ya da kötü herhangi bir şey yazılmaması.

Yani sanki öyle ki; Zeynep'in kötü bir şey yazması hiç yazmamasından daha tatmin edici, daha kabul edilebilir??

Sanki doyurulması gereken bir yarım kalmışlık, bir merak hissi var.
Halbuki herkes içinden düşünse ne güzel olur. Çünkü bizim mutlak doğru kabul ettiğimiz ve paylaştıkça kendini çoğaltan düşüncelerimiz de bir o yöne bir bu yöne kayıyor.

Ne olduysa oldu, Zeynep Hanım yazınca öğreniriz.

(İyi dileklerim onunla)

O zaman "zeynep'in başına kötü birşey mi geldi" diye konu açalım...

Bence Zeynep yeni bir bombayla geri dönecek... Umarım herşey yolundadır

Reactions: anu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…