- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #2.441
Gerçekten kendi derdim gibi stres yaşıyorum kaç gündür. Anneme eşime herkese anlatıp dertleşip fikir istedim. Daha doğru yorumlar yapılması için ilk sayfada geniş özetle tekrar konu açılması daha doğru olacak gibi geldi. Yoksa kimsenin konusunu kapattırmaya çalışmıyorumhippotalamus bu konuda çıkışacağın son kişilerden. Başından beri konuyu takip edip destek olmaya çalışanlardan biri..
Aynısı ben. 3 hafta olacak konu açıldığına çok fazla olay oldu. Ben stres sahibi oldum. Zeynep Hanım kimbilir ne durumda..Gerçekten kendi derdim gibi stres yaşıyorum kaç gündür. Anneme eşime herkese anlatıp dertleşip fikir istedim. Daha doğru yorumlar yapılması için ilk sayfada geniş özetle tekrar konu açılması daha doğru olacak gibi geldi. Yoksa kimsenin konusunu kapattırmaya çalışmıyorum
hemde zeynep kapıyı çalmaya başladıktan sonra ,artık adam Zeynep e mi senaryo çekiyor anlamadım kiİnanılır gibi değil,kanepeyi yakmak filan.
Tahmininiz mi bu? Yoksa biliyor musunuz?Arkadaşlar bence Z zeynepguven1986 eşiyle barıştı, bizim tepki vermemizden korktuğu için yazmıyor.
Tahmin. . Ama inşallah yanılıyorumdur..Tahmininiz mi bu? Yoksa biliyor musunuz?
Allah yardımcın olsun.kaynımla görümcem geldiler eşimin yanına gitmişler hastaneye ordanda benim yanıma geldiler. onlara boşanma kararımı söyledim önceki olaylarıda anlattım eşimin çocukları istemediğini söledim. kaynım bana hak verdi. ama acele etme diyorlar. doktoruyla görüştük durumu iyi değil diyorlar. görümcem bizde çok üzgünüz zeynep annemizi babamızı kaybettik ardından mustafa böyle oldu. bende dayanamıyorum ama sabrediyorum diyo. mustafa çok hassas biz dayandık ama o dayanamadı diyo. o çocuklarını çok sever bu durum geçici diyo. sende birakirsan mustafa ölür diyo. bende biktim artık dedim. ben onun yanında olmak istedim ama o istemedi dedim. yarında burdalarmış eşimin rapor işini halledip işyerine vereceklermiş
Mantıklı düşündüğüm zaman diyorum ki...Arkadaşlar bence Z zeynepguven1986 eşiyle barıştı, bizim tepki vermemizden korktuğu için yazmıyor.
İyi de adam hastanede yatmiyomuydu.Arkadaşlar bence Z zeynepguven1986 eşiyle barıştı, bizim tepki vermemizden korktuğu için yazmıyor.
Bende işte tam böle düşündüm..Mantıklı düşündüğüm zaman diyorum ki...
Zeynep saksı başında kirildiginda felç geçirdiğinde bu adamı affetti değil mi?
Etti...
3 de çocuk verdi...
Şimdi bu olay...
Esi hasta durumu iyi değil diyen doktor...
Affedebilir belki... Haklısın...
Sonsuza kadar yatmaz.. iki sakinleştirici çıkarırlar.İyi de adam hastanede yatmiyomuydu.
Abisi vasi dahi olsa kafasina gore satamaz. Bu islemler icin yani kisitlinin mal varliginda yapilacak islemler icin mahkemeden izin ve yetki almasi gerekli. Hakim ikna olmali satis icin. Ki sattirmaz yani kolay kolay. Ancak buyuk hastane masrafi cikacak, abisi bunu belgeleyecek, bilirkişi inceleyecek gereklidir bu satış diyecek.Abisinin ve görümcenin böyle diyeceği belliydi zaten, kardeşleriyle ilgili sorumluluk alacaklarını sanmıyorum.
Bu arada Doktoruyla sizin görüşme şansınız oldu mu? Tahminen ne kadar süre hastanede yatarmış, sordunuz mu? Tanısı neymiş, depresyon mu, şizofreni gibi bi şey mi? Size yada çocuklara zarar verme gibi bi ihtimali var mıymış? Doktorları ne öneriyolar hiç konuşabildiniz mi?
Bir de avukat arkadaşlar daha iyi yönlendirir ama kaynınız mustafa'nın bu durumundan faydalanmak isteyip hani akıl sağlığı yerinde değil filan diye; evi barkı satmaya kalkıp da sizin hakkınıza girer mi? Belki de tapuya gidip ortak evinize şerh koydurmalısınız. Şu an çok acılı günlerden geçiyorsunuz, evin barkın sırası değil diye düşünebilirsiniz ama o evde her şeyden önce çocukların hakkı var. İnsanoğlu çiğ süt emmiş, neme lazım. Kardeşleri bi oyun oynamasınlar.
Çok teşekkürler bilgi için, oldukça aydınlatıcı oldu. Konu sahibinden ses çıkmıyor gerçi ama en azından biz öğrenmiş olduk.Abisi vasi dahi olsa kafasina gore satamaz. Bu islemler icin yani kisitlinin mal varliginda yapilacak islemler icin mahkemeden izin ve yetki almasi gerekli. Hakim ikna olmali satis icin. Ki sattirmaz yani kolay kolay. Ancak buyuk hastane masrafi cikacak, abisi bunu belgeleyecek, bilirkişi inceleyecek gereklidir bu satış diyecek.
Satsa dahi bakım, hastane, zaruri ihtiyaçları belgeleyip arta kalan parayı kişinin hesabına yatırmalı. Hesaptan para çekme dahi mahkeme kararına bağlıdır.