kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

hippotalamus bu konuda çıkışacağın son kişilerden. Başından beri konuyu takip edip destek olmaya çalışanlardan biri..
Gerçekten kendi derdim gibi stres yaşıyorum kaç gündür. Anneme eşime herkese anlatıp dertleşip fikir istedim. Daha doğru yorumlar yapılması için ilk sayfada geniş özetle tekrar konu açılması daha doğru olacak gibi geldi. Yoksa kimsenin konusunu kapattırmaya çalışmıyorum

Aynısı ben. 3 hafta olacak konu açıldığına çok fazla olay oldu. Ben stres sahibi oldum. Zeynep Hanım kimbilir ne durumda..
Kv vefat etmiş konu başlığı zaten anlamsız. Bu şekilde sağlıklı yorum yapılamıyor. Bende aynı görüşteyim.

Oyle yada boyle adam bilerek yangin cikarmis olsa bile sorun var adam da.
Normal degil.
Cunku vicdani rahat degil .
Acaba kalp krizi gecirdigi gun ne konustular annesine zeynepten dolayi bisey felanmi soylediki.Arada bi tartisma yada kirginlikmi olduki.

Bu evlilikten artık hayır gelmez
Ne adam annesini unutur
Ne zeynep rahat edebilir .
Bosanmaktan başka hiçbir care yok

Allah yardımcın olsun.
boşanma olayını düşündüğünü bilirse belki kendine gelir.
her annesi vefat eden böyle mi yapsın. doğum da ölüm de bizler için. boyun eğmek lazım takdiri ilahi . ki annesi ne güzel yine de yaşlanabilmiş. yaşlı sayılabilecek bi yaşa gelmiş . herkesin bir vadesi var . onu bekliyor.
Allah bizlere de torunlarımızı görmeyi sevmeyi nasip etsin.

Arkadaşlar bence Z zeynepguven1986 eşiyle barıştı, bizim tepki vermemizden korktuğu için yazmıyor.
Mantıklı düşündüğüm zaman diyorum ki...
Zeynep saksı başında kirildiginda felç geçirdiğinde bu adamı affetti değil mi?

Etti...
3 de çocuk verdi...

Şimdi bu olay...
Esi hasta durumu iyi değil diyen doktor...

Affedebilir belki... Haklısın...

Bende işte tam böle düşündüm..

Abisi vasi dahi olsa kafasina gore satamaz. Bu islemler icin yani kisitlinin mal varliginda yapilacak islemler icin mahkemeden izin ve yetki almasi gerekli. Hakim ikna olmali satis icin. Ki sattirmaz yani kolay kolay. Ancak buyuk hastane masrafi cikacak, abisi bunu belgeleyecek, bilirkişi inceleyecek gereklidir bu satış diyecek.
Satsa dahi bakım, hastane, zaruri ihtiyaçları belgeleyip arta kalan parayı kişinin hesabına yatırmalı. Hesaptan para çekme dahi mahkeme kararına bağlıdır.

Çok teşekkürler bilgi için, oldukça aydınlatıcı oldu. Konu sahibinden ses çıkmıyor gerçi ama en azından biz öğrenmiş olduk.

Barışmak?...

Hadi Zeynep herşeyi bi yana koydu, affetti.
Annesinin ölümünden hanımını mes'ul tutan ve onu özellikle cezalandırmak isteyen bi koca var.
Bu durumda nasıl barismis olabilirler??

Ben de zeynep in barismis olabilecegini düşünüyorum.dediğinz gibi tepkiden cekindgi icin yazamamistr cunku burda nerdeyse herkes boşanmasi gerektgini yazdı israrla
Benim dilegim adamin gerçekten bir travma yasamissa iyilesmesi,silkelenip kendine gelmesi
Yasananlardan zeynep i sorumlu tutmadan takdiri ilahiye inanip zeynep i ve kendini suclu gorme gibi gereksz bir dusunceden arinip saglikli bir kafaya ulasip yuvalarini tekrar kurmalaridr.Zeynep cenettim dedigi evinde tum bu zorluklarn ustesinden gelip eskisi gibi eşiyle cocuklaryla mutlu olur umarım
Her neye karar verdyse hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…