kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

emeğinize sağlık
saksıyı zeynep hanımın başında nasıl parçaladığı kısmını bilmiyordum kocasından umarım boşanır son kısımdaki kardeşleri resmen başlarına kalmasın diye gelmişler , valla böyle adam ölsün cidden kötü yazdım belki de adama hiç güvenim yok

Abisinin ve görümcenin böyle diyeceği belliydi zaten, kardeşleriyle ilgili sorumluluk alacaklarını sanmıyorum.

Bu arada Doktoruyla sizin görüşme şansınız oldu mu? Tahminen ne kadar süre hastanede yatarmış, sordunuz mu? Tanısı neymiş, depresyon mu, şizofreni gibi bi şey mi? Size yada çocuklara zarar verme gibi bi ihtimali var mıymış? Doktorları ne öneriyolar hiç konuşabildiniz mi?

Bir de avukat arkadaşlar daha iyi yönlendirir ama kaynınız mustafa'nın bu durumundan faydalanmak isteyip hani akıl sağlığı yerinde değil filan diye; evi barkı satmaya kalkıp da sizin hakkınıza girer mi? Belki de tapuya gidip ortak evinize şerh koydurmalısınız. Şu an çok acılı günlerden geçiyorsunuz, evin barkın sırası değil diye düşünebilirsiniz ama o evde her şeyden önce çocukların hakkı var. İnsanoğlu çiğ süt emmiş, neme lazım. Kardeşleri bi oyun oynamasınlar.

Allahim ya Rabbim yaa kim ne yapsa yaranilmiyor anlasa suc anlamasa yine suc haa vaktinde neden anlamiyor diyebilirsiniz ama kafaya sonradan dank etmis de olamaz mi.resmen hayattan sogudum yorumlardan sonra ne bu yaa insanlar ne zaman bu kadar bencillesti...

Film gibi yahu :)

zekzek89 elinize sağlık. Eksik yazmışsınız. Zeynep 2 yıl boyunca fiziksel şiddet görmüş. Bir gün yine dayak yerken can havliyle balkona kaçmış. Saksı olayı o zaman olmuş. Gördüğü şiddet bir kere değil yani, yıllarca sürmüş.

Çok doğru noktalara değindiniz.
Zeynep Hanım bunların hiçbirini düşünemez şu an.
İnşallah okur

Çok doğru noktalara değindiniz.
Zeynep Hanım bunların hiçbirini düşünemez şu an.
İnşallah okur
İnşaallah okur, ben şimdi çok paragöz gibi mal sevdalısı gibi görüncem ama kendi oturdukları ev haricinde annelerinden kalan evde de mustafa beyin dolayısıyla çocuklarının hakkı var. Hukuki yönünü bilmiyorum keşke bi avukat arkadaş açıklasa. Ama mustafa beyin akli melekeleri yerinde değil diye abisi filan mahkemeye başvurup kendini vasi tayin ettirebilir mi? Hani dese ki mahkemeye "bu adamın akıl sağlığı yerinde değil, annemiz babamız öldü, eşi evi terketti, boşanma aşamasındalar. Benden başka kimsesi yok. Bu adamın maddi manevi sorumluluğunu ben almak istiyorum üzerime" sonra da kötü niyetli davranabilir. böyle bi durumda zeynep hanımı ve çocuklarını mağdur etme ihtimali olur mu? Bunlar ister istemez aklımı kurcalıyor. Keşke bilen biri bilgilendirme yapsa.

Mune bence konuyu kapatın, bu yorumlar durulmaz uyarının işe yarayacağını sanmıyorum..

Bir tölerans gösterilip konu devamı şeklinde, zeynep ayrı bir konu açsa, nasıl olur? Böylece olumsuz yorumlardan zeynep biraz olsun uzak kalır, naçizane önerim..

@magicat bilgisi var sanırım bu konularda söyledikleriniz çok doğru eşinin kardeşlerinin fikrini bilmiyoruzki
Annelerin evi direk mustafaya kaynına ve görümceye kalır herhangi birine birşey olursa onun çocuğuna kalır diye biliyorum

Çok bir bilgim yok üniversitede bir kaç hukuk dersi aldım bir de bu sene kpss ye girerken biraz hukuk dersi çalıştım. Adamın diyelim ki akıl sağlığı yerinde değil. Adama 10.lira düşüyorsa çocuklara vermeli. Ha abi kötü niyetliyse bilemem. Zeynep bugün gidip evine aile konutu şerhi koydursun ve iyi bir avukattan bilgi alsın. Kaynananın evinde zeynebin hakkı yok. Zaten almasın da o kadının evinden üç kuruş bile...

Ama vasi olarak abisi falan tayin edilirse onun malları üzerinde söz hakkı olur. Direk satabilir bile. Vasi olacaksa zeynep olsun işte. Avukat ile görüşmesi lazim

Ama vasi olarak abisi falan tayin edilirse onun malları üzerinde söz hakkı olur. Direk satabilir bile. Vasi olacaksa zeynep olsun işte. Avukat ile görüşmesi lazim
Evet satabilir ve iyi niyetliyse çocukların hakkını verir. Adamın akıl sağlığı vasi tayin edilebilecek kadar kötü değildir. Bir ruhi sıkıntıda adam muhtemelen.

Sonuçta ben de seninle aynı düşüncedeyim. Avukatla görüşsün.

Anladım bu konularda verdiğiniz bilgileri hatırlıyorum ondan etiketledim. Zeynebin evet hakkı yok ama eşine birşey olursa ilerde çocuklarının hakkı var

Ben de bu konuyu merak ediyorum.

Artık konunun gerçekliğinden şüphe duymaya başladım.

Konu sahibi bunlardan bahsedeceğine hala ablası gelmedi, abisi gelmedi vs vs detayları anlatıyor.

Ayrıca bir taziye ziyareti olur, 7si olur. Bu konuda herkes evine koştu.
Hakikaten ya ..
Benimde bildiğim böyledir
Dedem vefat ettiğinde 7 gün kuran okundu sonra kırkına kadar devam etti kırkındada büyük kalabalığa mevlid verildi
Ama bu konu çok hızlı gelişti iki haftada ölümler yangınlar delirmeler kardeşlerin gelip anneyi gömüp ardına bakmadan gerisin geriye dönmesi..
Allah allah çok ilginçleşiyor olaylar
Tuhaf şeyler dönüyor bende bi acaba dedim..

İnanılır gibi değil,kanepeyi yakmak filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…