- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #2.401
Meraklısına özet..
Zeynep ilk evlendiğinde 2 sene kv ile yaşamış. Kv Zeynepin hatalarını sürekli abarta abarta kocasını doldurmuş. Bi gün yine Zeynepin üstüne yürüyünce kocası Zeynep garibim bişey yapamaz diye balkona kaçmış. Eşi olacak öküz kafasında saksı kırmış Zeynep'in.. hastanelik olmuş, felç geçirmiş kısa süreli Zeynep. . Babası sahip çıkmış. Ayrı ev şartıyla barışmışlar. 10 yıldır 3 çocuğuyla mutlu mutlu yaşıyorlarmış. 3 apartman ötesinde kv. Bütün bu yaşananlara rağmen Zeynep onlarla görüşmeye devam etmiş. Bi tane başka şehirde görümcesi bide başka şehirde kaynı var.
Bundan yaklaşık 2 ay önce kb vefat etmiş. Kv olacak ben artık yalnız yaşayamam diye Zeynep'in evine yerleşmiş. Sadece gündüzleri gelen giden oluyor diye evine geçiyormuş. Bu arada Zeynep in evi 2+1 oturma odasında çekyatta yatıyordu kv. Bi yandan eşyalarını dağıtmaya başlamıştı. Kiraya vermek istiyordu. Akşam 9 oldu mu oturma odasını boşalttırıp uyuyordu.
Zeynep eşine yıllar öncesini hatırlatarak kv evde istemediği, ama gündüzleri gidip ilgilenirim diyordu. Eşi ben artık değiştim aynı şeyleri sana yaşatmam diye söz verdi. Ama Zeynep kv istemediğini söyleyince kv ve kocası üstüne yürüdü.
Zeynep madem öle ayrılalım deyince sadece küçüğü götürebilirsin diğerlerini götüremezsin dedi. Zeynep babasını çağırdı geldi aldı onu ve çocukları.. Herkes Zeynep'i suçladı. Kimse bize gelsin kalsın demedi. Bu arada kv hala yalnız yaşayamam diye tutturdu. Eşi geldi ben bir çözüm bulacam diye. Ertesi gün kv kalp krizi geçirdi. Çocukları geldi Zeynep i suçladı. Sonra kv vefat etti. Zeynep kv evine gitti gelen giden ağırladı. Sonra evine geçti ama kocası çok soğuk davranmaya başladı. Kv nin yattığı kanepede yattı. Sonra annem beni çağırıyor diye mezarlıkta sabahladı eve gelmedi. Zeynep'in babası geldi Zeynep ve çocukları aldı kocası ile de konuştu. Kocası msj attı benden artık ne sana koca nede çocuklara baba olur diye ona git dedi.
Buna rağmen Zeynep eşinin yanında olmaya karar verdi. Gitti kapıyı çaldı Zeynep. . Kocası o sırada kv nin yattığı koltuğu ateşe verdi. Komşular söndürdü. Kocayı da hastaneye yatırdılar. Şimdi Zeynep boşanma kararı verdi. Başka şehirde olan kaynı ve görümcesi geldi, nolur kocanı bırakma yoksa ölür diye..
emeğinize sağlık
saksıyı zeynep hanımın başında nasıl parçaladığı kısmını bilmiyordum kocasından umarım boşanır son kısımdaki kardeşleri resmen başlarına kalmasın diye gelmişler , valla böyle adam ölsün cidden kötü yazdım belki de adama hiç güvenim yok