- 16 Şubat 2012
- 6.291
- 10.290
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #2.361
Niye vicdan azabı çekecekmiş kocası kocasının ailesi yetmiyor birde siz yapmayınAdamın annesi ölmüş. Hem de evde kalma sorunları yaşarken. Adam eşine kin gütmekte ve psikolojisinin bozulmasında haklı. Ben zeynep hanımın yerinde olsam vicdan azabı çekerdim.
Tabiki tek zeynep hanım ve eşi bakmak zorunda değiller. Ben empati yaptım. O durumda vicdan azabı çekerdim. Çünkü eşimin annesini kabul etmemişim ve o da vefat etmiş. Eşimi dünyaya getiren kadın için üzülürdüm.
Ben kız çocuğu olarak anama bakmayım, elin kadınının başına atmaya çalışayım, Sora ben keyfime bakıyım, anamın babamın cenaze evinde 2 hafta bile durmayım, sonra vicdan azabını elin kızı çeksin.
Farkındamısınız kayınvalide öleli kaç gün oldu zeynebin mesajlarında abi de görümce de cenaze evinde değil, kendi evlerinde..
Adaletine tüküreyim dünya..
KayınvalideKayinvalide yerleşmiş mi ?
kv vefat etti, zeynep hanımın yuvası darmadağın oldu. Konuya bi göz atın benceKayinvalide yerleşmiş mi ?
Allah aşkına şöyle bi göz gezdirsen sadece, okumadan ama bir tane gülme ifadesi görebilicekmisin! Sadece bi göz gezdir çok zorlamaz o güzel beyninizi!
Okumayi sevmiyorsaniz ne demeye burdasiniz. Dusundugunuz kadar komik bir olay yok
Aynen katılıyorum size. Bi de şu detay var kadın tek başınayken ölmemişki hani yalnızken kalp k. Geçirdiğinde neyse ama zeynebin evinde de olsa kadın ölecekti. Takdiri ilahi yani.Yarında gelecekler annem senin yüzünden öldü kardeşim senin yüzünden hastanelik oldu diyecekler yüzsüzler.
Annelerinin yanında bir süre kalabilirlerdi.Ya da bir süre yanlarına alabilirlerdi.Yanına birini tutabilirlerdi.Ama hepsi kolayı seçti sırtını döndü gitti.
Zeynebin önceki yaşadıklarını düşünerek Zeynebe hak verebilir kardeşleriyle konuşabilirlerdi.
Bu kadar bencil insanlardan nefret ediyorum.
Aynen katılıyorum size. Bi de şu detay var kadın tek başınayken ölmemişki hani yalnızken kalp k. Geçirdiğinde neyse ama zeynebin evinde de olsa kadın ölecekti. Takdiri ilahi yani.
Mesajımda size katıldığımı yazdım zaten aynı şeyi söylüyoruz zaten sadece bi detay daha ekledim. Mesajımı tekrar okuyun derimMesele kadının ölmesi değil o takdiri ilahi .Zeynebin evinde de olsa ölecekti.Gösterilen bencil tutum yanlış.Baba ölüyor ortada yoklar anne ölüyor gene ortada yoklar.
Anne yalnız kalamıyorum korkuyorum diye oğluna baskı yaptı oğlu da Zeynebe.
Zeynep çekip gitmeseydi de kadınla kalsaydı bu sefer yine dayak yemeye başlayacaktı.Kocası annesine hastalıklı derecede bağlıydı.Sonu gene kötü olacaktı.
Diğerleri de eltisi görümcesi v.s sırtlarını dönerek olaylara çanak tuttular.
Evet yerleşmiş..te allahım..)Kayinvalide yerleşmiş mi ?
Görümce hanımın genişliğine hayran kaldım açıkçası !kaynımla görümcem geldiler eşimin yanına gitmişler hastaneye ordanda benim yanıma geldiler. onlara boşanma kararımı söyledim önceki olaylarıda anlattım eşimin çocukları istemediğini söledim. kaynım bana hak verdi. ama acele etme diyorlar. doktoruyla görüştük durumu iyi değil diyorlar. görümcem bizde çok üzgünüz zeynep annemizi babamızı kaybettik ardından mustafa böyle oldu. bende dayanamıyorum ama sabrediyorum diyo. mustafa çok hassas biz dayandık ama o dayanamadı diyo. o çocuklarını çok sever bu durum geçici diyo. sende birakirsan mustafa ölür diyo. bende biktim artık dedim. ben onun yanında olmak istedim ama o istemedi dedim. yarında burdalarmış eşimin rapor işini halledip işyerine vereceklermiş