kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Adamın annesi ölmüş. Hem de evde kalma sorunları yaşarken. Adam eşine kin gütmekte ve psikolojisinin bozulmasında haklı. Ben zeynep hanımın yerinde olsam vicdan azabı çekerdim.
Niye vicdan azabı çekecekmiş kocası kocasının ailesi yetmiyor birde siz yapmayın

Olanların sebebi bu kadın değil.Kocasında , annesinde ve kardeşlerinde .Zeynep hiçkimseye kötülük yapmadı.Aksine eşine karşı hala iyi niyetliydi.

Ben kız çocuğu olarak anama bakmayım, elin kadınının başına atmaya çalışayım, Sora ben keyfime bakıyım, anamın babamın cenaze evinde 2 hafta bile durmayım, sonra vicdan azabını elin kızı çeksin.

Farkındamısınız kayınvalide öleli kaç gün oldu zeynebin mesajlarında abi de görümce de cenaze evinde değil, kendi evlerinde..

Adaletine tüküreyim dünya..

Yarında gelecekler annem senin yüzünden öldü kardeşim senin yüzünden hastanelik oldu diyecekler yüzsüzler.

Annelerinin yanında bir süre kalabilirlerdi.Ya da bir süre yanlarına alabilirlerdi.Yanına birini tutabilirlerdi.Ama hepsi kolayı seçti sırtını döndü gitti.

Zeynebin önceki yaşadıklarını düşünerek Zeynebe hak verebilir kardeşleriyle konuşabilirlerdi.

Bu kadar bencil insanlardan nefret ediyorum.

Son düzenleme:

Allah aşkına şöyle bi göz gezdirsen sadece, okumadan ama bir tane gülme ifadesi görebilicekmisin! Sadece bi göz gezdir çok zorlamaz o güzel beyninizi!

Okumayi sevmiyorsaniz ne demeye burdasiniz. Dusundugunuz kadar komik bir olay yok

2000 küsur sayfa sayfayı 1 günde okuyabilme yeteneğine sahip olabilmediğim için genel bir göz gezdirme yaptığımda herkesin kişisel yorumlar yaptığını gördüm.Ortada ciddi bir durum varsa ve bunu kaçırdı isem " İNSAN " gibi yorum yapıp uyarıda bulunabilirsiniz bakınız tırnak içerisinde belirttim. Hayatı komedilerle gırgırlarla geçen bir insan değilim..
Ki BDV genelde açılan çoğu konu uzun olduğunda baska yerlere gidiyor.Kafamda bu şekil de kalmış..
Okumayı sevmiyorsanız ne demeye burdasınız diyorsun da güzel arkadaşım 2000 küsur sayfa yazılmış neresinden yakalayabilirim.Biraz insancıl olun isterseniz dokunmaz iyi gelir.Konu arkadasından da özür diliyorum buradan hassas bir durumun içerisinde iken bu şekilde yazdığım için..Ama yine diyorum konuyu yakalayamadığım için bu şekilde bir yorumda bulundum..
Tekrardan yanlış anlaşılmaya mahal verdiğim için sizlerden de özür diliyorum.

Aynen katılıyorum size. Bi de şu detay var kadın tek başınayken ölmemişki hani yalnızken kalp k. Geçirdiğinde neyse ama zeynebin evinde de olsa kadın ölecekti. Takdiri ilahi yani.

Aynen katılıyorum size. Bi de şu detay var kadın tek başınayken ölmemişki hani yalnızken kalp k. Geçirdiğinde neyse ama zeynebin evinde de olsa kadın ölecekti. Takdiri ilahi yani.

Mesele kadının ölmesi değil o takdiri ilahi .Zeynebin evinde de olsa ölecekti.Gösterilen bencil tutum yanlış.Baba ölüyor ortada yoklar anne ölüyor gene ortada yoklar.

Anne yalnız kalamıyorum korkuyorum diye oğluna baskı yaptı oğlu da Zeynebe.

Zeynep çekip gitmeseydi de kadınla kalsaydı bu sefer yine dayak yemeye başlayacaktı.Kocası annesine hastalıklı derecede bağlıydı.Sonu gene kötü olacaktı.

Diğerleri de eltisi görümcesi v.s sırtlarını dönerek olaylara çanak tuttular.

Adam manyağın teki çıktı iyi mi ..
Ben zeynep e bişey yapmasından endişeliyim yinede
En hayırlısı ayrılmak gibi gözüküyor ...
Bdv yi hemen hergün okumaya çalışırım ama beni derinden etkileyen bi kaç konudan biri de bu konu olmuştur ...
Bu üç kardeşi ziyan etme zeynep onlara sahip çık güçlü dur ki sağlam bireyler olarak yetişsinler
Onları düşünerek hareket et artık bak ailende arkanda daha ne istiyosun !

Off neler olmuş yahu.
Sabretmek, beklemek gereken bir durum yok artık.
İnşallah kurtulur, yeniden toparlanmaya çalışırsınız zeynep.
Kısa zamanda neler yaşadınız, Allah kolaylık versin.

Mesajımda size katıldığımı yazdım zaten aynı şeyi söylüyoruz zaten sadece bi detay daha ekledim. Mesajımı tekrar okuyun derim

İnsan hayatini bu kadar kolay nasil mahvediyorlar.esin zaten bes para etmezdi simdi kendinj delilige vurmus.birak bogulsun.neydi ki ne olacak.sen elinden geleni yapmissin ....kv hakkinda birsey yazmak istemiyorum
Rahmetli oldu gitti .kardesleri.gelsin toplasinlar.
Cok biliyolardi.herseyi....kolay degil esini.kaybediyorsun.hayallerini umutlarini cocuklarin babasini kaybediyorsun.ilerde duzelir karsisiniza cikar.rabbim yardimcin olsun

konu sahibi neler yaptınız. babanızla konuştunuz mu. başka ile gidecektiniz ailece ne oldu. aslında olaylardan başını kaldırıp baksan şanslısın konu sahibi. burada o kocan senin canını yakacak diye o kadar korktuk ki. bu berbat olaylar senin en az hasar atlatacağın şekilde gerçekleşti. baban konusunda da çok şanslısın. böyle aile herkese nasip olmaz. sizi güzel günler bekliyor zeynep hanım inşallah

kaynımla görümcem geldiler eşimin yanına gitmişler hastaneye ordanda benim yanıma geldiler. onlara boşanma kararımı söyledim önceki olaylarıda anlattım eşimin çocukları istemediğini söledim. kaynım bana hak verdi. ama acele etme diyorlar. doktoruyla görüştük durumu iyi değil diyorlar. görümcem bizde çok üzgünüz zeynep annemizi babamızı kaybettik ardından mustafa böyle oldu. bende dayanamıyorum ama sabrediyorum diyo. mustafa çok hassas biz dayandık ama o dayanamadı diyo. o çocuklarını çok sever bu durum geçici diyo. sende birakirsan mustafa ölür diyo. bende biktim artık dedim. ben onun yanında olmak istedim ama o istemedi dedim. yarında burdalarmış eşimin rapor işini halledip işyerine vereceklermiş

Görümce hanımın genişliğine hayran kaldım açıkçası !
Biz dayandık mustafa dayanamadı ne demek ya
Kuş yavrusu ölüsünden bahsediyo sanki anası ölmüş insanlara benzemiyorlar 2 hafta bile olmamış cenaze çıkmışa benzemiyorlar bunlar hiç
Mustafa da fazla kaptırdı kendini ...
Ben bu konuyla birlikte dengesizleştim iyice konu sahibi size can ı gönülden sabırlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…