- 15 Şubat 2013
- 24.324
- 91.314
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #2.341
Neden o çeksin? Kadının tek evladı zeynep hanımın kocası değilmiş. Çok yaşlı eli ayağı tutmayan bu kadında değilmiş. Neden vicdan azabı çeksin yahu. El insaf. Ne kolay yargılayıp hüküm verildi.Adamın annesi ölmüş. Hem de evde kalma sorunları yaşarken. Adam eşine kin gütmekte ve psikolojisinin bozulmasında haklı. Ben zeynep hanımın yerinde olsam vicdan azabı çekerdim.
Tabiki tek zeynep hanım ve eşi bakmak zorunda değiller. Ben empati yaptım. O durumda vicdan azabı çekerdim. Çünkü eşimin annesini kabul etmemişim ve o da vefat etmiş. Eşimi dünyaya getiren kadın için üzülürdüm.Neden o çeksin? Kadının tek evladı zeynep hanımın kocası değilmiş. Çok yaşlı eli ayağı tutmayan bu kadında değilmiş. Neden vicdan azabı çeksin yahu. El insaf. Ne kolay yargılayıp hüküm verildi.
Ben burada farkındaysanız konu sahibine çemkirmiyorum.
Göz göre göre kadını bir manyağın yanına atmaya çalışan çocuklarını düşünmeyen kadınlara sinirleniyorum.
Çünkü burada kadınlar vebalini düşünmeden dön dön sana ihtiyacı var diyor da orada çocukları düşünen yok.
Bahsettiğiniz olayla buradaki baba figürü çok başka örnekler.
Burada üzüntüyle başa çıkamayan bir kadından bahsediyorsunuz da konudaki koca öyle değil.
Konudaki koca iki koca sene karısını döven öldürmeye çalışan bir koca.
Yetmiyor anneme bak diye üstüne yürüyor.
Yetmiyor anne öldükten sonra çocuklarını itiyor istemiyor.
Yetmiyor koltuk yakıyor.
Soruyorum bu adam daha ne yapmalı?
Ne yapsın da bu kadın vazgeçsin.
Yetmez mi?
Hangi hayatta bir kadına bu kadar şans verir bir koca. Bu kadın bu adama yeteri kadar şans vermiş ve pişman omluş
Kusura bakmayın ama ben bu hak etmeyen adamı koruyamam ben burada gerçek mağdurları korurum.
Otursun vicdan azabı çeksin mi dediniz.Adamın annesi ölmüş. Hem de evde kalma sorunları yaşarken. Adam eşine kin gütmekte ve psikolojisinin bozulmasında haklı. Ben zeynep hanımın yerinde olsam vicdan azabı çekerdim.
Tabiki tek zeynep hanım ve eşi bakmak zorunda değiller. Ben empati yaptım. O durumda vicdan azabı çekerdim. Çünkü eşimin annesini kabul etmemişim ve o da vefat etmiş. Eşimi dünyaya getiren kadın için üzülürdüm.
Istedgm konuya yorum yaparim!sana soracak degilim
Benm kızm var şükür ve eminol o saksiyi kafasina yedigi zaman ceker alir bosatrdim bi saksi da ben indirirdm adamin kafasina
Zaten zeynep in o zaman bosanmasi lazimdi
Adamin yaptklari normal demiyorum evet anormal hareketler tedavi olup zamana biraklmsi gerektgini savundum
Cocugunu itelemis evet milyon kez yanlis.
Ya hanginiz caniniz burnundayken sinirliyken cocugnza bağırmadnz kizmadnz.ben de yaptm o hatayi.sinirli animda kirdm kac sefer sonra sarılıp öptüm hangi anne yapmadi
Madem esi olarak devam etmis onceki siddetne rağmen affetmis zaman tanısin dedim.cocuklarinin babası sonucta.belli ki kafayi yemis belli ki yasadklarni kaldramamis herkesin tepki bicimi farklidr yasadgi travmalara. birakip kacmk en kolayi.tedavi olmasını saglamali iyilestrmeye çalışmali diyorum.yoksa adam daha beter olur çocuklari ruh hastasi bir babanin evlatlari olarak mi kalsın. Yardmci olunsun diyorum.gidip evine otursn demedim
Tedavisni olsun zamana birakip beklesin baksin durumuna oyle karar versn dedim
Yorumumu cok saptrdinz yetti
Ne penis seviciligim kaldi ne cahilligim
Bu kadar mi tahammülszlestk birbirmze
Bu kadar mi farkli görüşlere saygi gostermekten uzaklastk!
Evet haklısınız konunun tüm ayrıntılarını bilmiyorum.Ablam sen konuya sonra dahil oldun galiba. 2350 yorum var. Cok detay cikti ortaya. Normal bir kV (hemde kk kriterlerine gore) ve normal bir kocaman bahsetmiyoruz. Biz kk olara el birliğiyle zeynep in kesinlikle vicdan azabı çekmemesi gerektiğine inandık ikna olduk.
hepimiz beni merak ettiniz allah razı olsun herkezden çok zor günler geçiriyorum yazamadım özür dilerim. o gün eve gittim eşime bakmaya araba kapının önündeydi. zile bastım kapıyı açmadı seslendim bağırdım cevap vermedi karşı komşu çıktı akşam eve geldi bidaha çıktığını görmedim dedi. deli oldum bağırdım yalvardım açmadı. sonra içerden yanık kokuları almaya başladım. apartmanı ayağa kaldırdım hemen toplandı komşular polisi aradılar eşim evi ateşe verdi kanepeyi tutuşturmuş. kapıyı kırdılar içeri girdiler hemen söndürdüler kanepeyi allahtan diğer eşyalara sıçramadı. ama kanepeyle hali kullanamaz hale geldi. polisler eşimi aldı peşinden gittik karakola. orda konuşturmuşlar eşinizin sağlık durumu iyi değil dediler. hastaneye sevkettiler. eşim şuanda hastanede yatırdılar. tedavi görmedi gerekiyo dediler. doktor tedavi süresi hakkında net cevap veremem dedi. bende babamlar dayım pazartesi çocukların okul kaydını buraya alıcam. evimizin kilidini değiştirdik kitledik kapıyı. dün annemle temizledik evi. bu kadar acıya nasıl dayanabiliyorum nasıl sabredebiliyorum inanın bende bilmiyorum. bugün kaynımla görümcem geleceklerdi. beni arayan olmadı bilmiyorum ne yaptılar.
Adamın annesi ölmüş. Hem de evde kalma sorunları yaşarken. Adam eşine kin gütmekte ve psikolojisinin bozulmasında haklı. Ben zeynep hanımın yerinde olsam vicdan azabı çekerdim.
Sinir bozukluğu yüzünden uykusunda çocuklarına eşine sonrada kendine sıkan dolu memleket
Cidden bu kadar gözünüz kararmış olamaz ya pes artık
Ben zeynep in tum yazdklarni okudum
Kafasında saksi kirarken boşamadgna göre onu affetmis ki bosamamis.o zaman bosamabilordi
Kendisi adamin artik eskisi gibi olmadgini yazdi ben mi yanlis okudum.cok mutluyduk dedi
Ben onu sevdgini dusunuyorum hala ki msjlarinda bu acik
Adamin belki de gerçekten psikoljisi bozuldu. Olamaz mi?
Bakin yaptiklari normal demiyorum.
Belli ki yasadklari bilincszlestrmis onu
Terapiyle ve zamanla ozellikle zamanla gecebilir
Ay uykum kaçtı bkayım dedim foruma bakmaz olaydım. Hayatta kocalarınızdan daha önemli şeyler de var MESELA CANINIZ MESELA ÇOCUKLARINIZ. Bu kadar erkeğe tapan bu kadar penis delisi kadınlar midemi kaldırıyor. Ölmezsiniz adamların koynuna girmeyince korkmayın !.