- 8 Ekim 2016
- 91
- 82
- 36
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #2.321
Yazmicaktm ama taşı bana attgnzi gorunce dayanamadmAy uykum kaçtı bkayım dedim foruma bakmaz olaydım. Hayatta kocalarınızdan daha önemli şeyler de var MESELA CANINIZ MESELA ÇOCUKLARINIZ. Bu kadar erkeğe tapan bu kadar penis delisi kadınlar midemi kaldırıyor. Ölmezsiniz adamların koynuna girmeyince korkmayın !.
Peki ya o şokla "annemi evde istemedin gözü açık gitti" diyip Zeynep'e zarar verirse ??Ne meraklisinz yahu hemen boşan git demeye.
Ya siz psikolojisi bozulan gormednz mi
Tıpkı psikiyatre gidenleri deli gören kafadansnz.adam hastalndi belli ki
Benim bi arkadsm sirf aldatildi diye sigarayla kolunu yakarken yakaladm.deli miydi yani.hayir yaşadgi sokun etkisyle bilincszlesmisti.o an o aciyi bile hissetmiyordu yasadgi aciyla.
Ne oldu sonra zaman en iyi ilacti kendine gelip normallesti ve suan hatrlarken gulup utaniyo yaptgina.
Herkesin yasadklari acilara gosterdgi tepkiler farklidr.anormal davranslarin tedavi edilmesi lazim.en buyuk ilac zamandr bu durumlarda
Yazdklarimi carpitmayin
Normal bi zamanda boyle davranmis olsaydi birak git derdim bende
Ama belki de ciddi bir sok yasiyor tedavi olsun zaman iyi gelir kendine gelir diyorum
Konu sahibi esini yuvasini seviyor.yapmayin yangina korukle gitmeyin
Acele karar vermesn diyorum
Neyse ben yazmicam artik.tirnaklarinzi da cekin lütfen uzerimden.ben fikrimi dile getryorum bunun icin beni yargilayamzsnz
Begenin begenmeyin dusuncemi ifade ettim
Hadsiz yakistrmalarnzla daha fazla polemige giremem.
Yüzde bir milyon haklısınAy uykum kaçtı bkayım dedim foruma bakmaz olaydım. Hayatta kocalarınızdan daha önemli şeyler de var MESELA CANINIZ MESELA ÇOCUKLARINIZ. Bu kadar erkeğe tapan bu kadar penis delisi kadınlar midemi kaldırıyor. Ölmezsiniz adamların koynuna girmeyince korkmayın !.
Ben de anlamıyorum.
Psikolojisi bozulmuş diyorlar da adam çocuklarını atmış ya. Annesi için çocuklarını kenara atıp umursamayan adama bir gıdım da içimde merhamet olmaz.
O kendi çocuğuna merhamet etmiyorsa ben hiç etmem.
Kendi canımdan hele hiç geçmem
Hadi adam kesti kadını ne olacak o çocuklar?
Zaten şu an o çocuklar o şımarık heriften daha zor durumdalar kimse düşünmüyor ama bir de anne gitse ne olacak acaba?
Buradaki kadınlar ölümü bayılmak sandı herhalde.
O babalık etmiyorsa annesinin acısından benden ona merhamet çıkmaz. Öncelik çocuktur kafayı kıran koca değil.
Bu o koca saksı kırmasa da böyle.
Adam melek olsa o çocuklar yokmuş gibi davranıyorsa ben orada durup da yardım etmem.
İnsan biraz güçlü durur ya bu ne acizlik ya
Istedgm konuya yorum yaparim!sana soracak degilimHadsiz sensin
Bir kadını ölüm riski olan yere gönderme halsizliğindeydi bulundun
İleride kızın olunca kızına da dersin kocandır ne yapsa yeridir git evine diye.
Zihniyet bu çünkü
Aman kocasız kalmiyim. Aman yuvam dağılmasın. Aman erimdir kocamdır kulu köpeği olayım.
Ya kocam beni öldürürse? Olsun canııım öldürsün nolcak. Fıtrat
Asıl sen tırnaklarını bu konudan çek bence. Herkes kör bir sen görüyorsun gerçekleri değil mi ?
Elvan hanim kendi dogrularinizi insanlara dayatacaksiniz diye hakaret edip cemkirmeyi kendinize hak goruyorsunuz farkindasinizdir umarim. Derin derin nefes alip sakinlesmenizi oneririm.
Ben Zeynep hanima bir yorum yapmamistim ama sizin bu yorumunuzu gorunce bir ornekten bahsetmek isterim.
Vakti zamaninda abisinin vefati sebebiyle (Allah rahmet eylesin) iki cocuk annesi bir kadin kendisini zehirlemeye kalkmisti.
Bu olay cenaze haftasinda olmustu acisi tazeydi yani zaman gectikce iyilesti toparladi cok sukur.
Hani demissiniz ya saksi meselesi olmasa bile cocugunu dusunmeyen adama benden merhamet cikmaz diye.
Bir anlikta olsa acisindan cocuklari aklina gelmeyen bir kadin ornegi verdim size. Bu kadina da mi merhamet etmezdiniz?
Her insanin psikolojisi baskadir, kaldirabilen var kaldiramayan var.
Ki bahsettigim kadin baya ruh gibi geziyor hic bir seyi gormuyordu.
Kendimizden ornek vererek baskalarinin da ayni bizim gibi hareket etmelerini bekleyemeyiz ya da bizimle ayni fikirde olmayan insanlara cemkiremeyiz.
Zeynep hanimin arkasinda dag gibi babasi var masallah.
Ailesi sizden bizden daha yakinlar ve en dogru mudahaleyi kendileri yaparlar zaten Allahin izniyle.
Kimseyi kirmaya gerek yok diye dusunuyorum.