kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Neyse ben yazmicam artik.tirnaklarinzi da cekin lütfen uzerimden.ben fikrimi dile getryorum bunun icin beni yargilayamzsnz
Begenin begenmeyin dusuncemi ifade ettim
Hadsiz yakistrmalarnzla daha fazla polemige giremem.

Ay uykum kaçtı bkayım dedim foruma bakmaz olaydım. Hayatta kocalarınızdan daha önemli şeyler de var MESELA CANINIZ MESELA ÇOCUKLARINIZ. Bu kadar erkeğe tapan bu kadar penis delisi kadınlar midemi kaldırıyor. Ölmezsiniz adamların koynuna girmeyince korkmayın !.

Anasını gömerlerken yanına yataydı da ikisine birden toprak ataylardı keşke.

Aman kocanı bırakmacılar da hemen toplaşmış maşallah!
Boşan bacım boşan, ne yapacağı belli olmayan bi manyakla ömür geçmez.

İnşallah iyi bir hakime denk gelirsiniz de ömür boyu çocuklarını göremez dengesiz denyo!

Yazmicaktm ama taşı bana attgnzi gorunce dayanamadm
Sadece terbiyeden yoksun oldgunuzu yazdiklarimi penise baglayack kadar seviyesz oldugunzu demek ki aklinzin sadece orda olduğunu belirtmek istedim
Esine zaman tanısin psikoljisi bozulms dedim ki bu da cocuklari ve kendi icin iyi bir gelisme olacakti
Siz yorumumu nereye bagladnz
Esas sizin gibi kafalar mide bulandrci

Peki ya o şokla "annemi evde istemedin gözü açık gitti" diyip Zeynep'e zarar verirse ??

Bunu cevaplar mısınız lütfen

Neyse ben yazmicam artik.tirnaklarinzi da cekin lütfen uzerimden.ben fikrimi dile getryorum bunun icin beni yargilayamzsnz
Begenin begenmeyin dusuncemi ifade ettim
Hadsiz yakistrmalarnzla daha fazla polemige giremem.

Hadsiz sensin

Bir kadını ölüm riski olan yere gönderme halsizliğindeydi bulundun

İleride kızın olunca kızına da dersin kocandır ne yapsa yeridir git evine diye.

Zihniyet bu çünkü

Aman kocasız kalmiyim. Aman yuvam dağılmasın. Aman erimdir kocamdır kulu köpeği olayım.

Ya kocam beni öldürürse? Olsun canııım öldürsün nolcak. Fıtrat

Asıl sen tırnaklarını bu konudan çek bence. Herkes kör bir sen görüyorsun gerçekleri değil mi ?

Yüzde bir milyon haklısın
Ne cahil kadınlar var anlamıyorum.
Zorla kulaklarından tutup kurslara okullara vs götürüp ufuklarını açop Iq larını yükseltmek istiyorum
Belki bir nebze kadın cinayetleri son bulur

Elvan hanim kendi dogrularinizi insanlara dayatacaksiniz diye hakaret edip cemkirmeyi kendinize hak goruyorsunuz farkindasinizdir umarim. Derin derin nefes alip sakinlesmenizi oneririm.
Ben Zeynep hanima bir yorum yapmamistim ama sizin bu yorumunuzu gorunce bir ornekten bahsetmek isterim.
Vakti zamaninda abisinin vefati sebebiyle (Allah rahmet eylesin) iki cocuk annesi bir kadin kendisini zehirlemeye kalkmisti.
Bu olay cenaze haftasinda olmustu acisi tazeydi yani zaman gectikce iyilesti toparladi cok sukur.
Hani demissiniz ya saksi meselesi olmasa bile cocugunu dusunmeyen adama benden merhamet cikmaz diye.
Bir anlikta olsa acisindan cocuklari aklina gelmeyen bir kadin ornegi verdim size. Bu kadina da mi merhamet etmezdiniz?

Her insanin psikolojisi baskadir, kaldirabilen var kaldiramayan var.
Ki bahsettigim kadin baya ruh gibi geziyor hic bir seyi gormuyordu.
Kendimizden ornek vererek baskalarinin da ayni bizim gibi hareket etmelerini bekleyemeyiz ya da bizimle ayni fikirde olmayan insanlara cemkiremeyiz.
Zeynep hanimin arkasinda dag gibi babasi var masallah.
Ailesi sizden bizden daha yakinlar ve en dogru mudahaleyi kendileri yaparlar zaten Allahin izniyle.
Kimseyi kirmaya gerek yok diye dusunuyorum.

Istedgm konuya yorum yaparim!sana soracak degilim
Benm kızm var şükür ve eminol o saksiyi kafasina yedigi zaman ceker alir bosatrdim bi saksi da ben indirirdm adamin kafasina
Zaten zeynep in o zaman bosanmasi lazimdi
Adamin yaptklari normal demiyorum evet anormal hareketler tedavi olup zamana biraklmsi gerektgini savundum
Cocugunu itelemis evet milyon kez yanlis.
Ya hanginiz caniniz burnundayken sinirliyken cocugnza bağırmadnz kizmadnz.ben de yaptm o hatayi.sinirli animda kirdm kac sefer sonra sarılıp öptüm hangi anne yapmadi
Madem esi olarak devam etmis onceki siddetne rağmen affetmis zaman tanısin dedim.cocuklarinin babası sonucta.belli ki kafayi yemis belli ki yasadklarni kaldramamis herkesin tepki bicimi farklidr yasadgi travmalara. birakip kacmk en kolayi.tedavi olmasını saglamali iyilestrmeye çalışmali diyorum.yoksa adam daha beter olur çocuklari ruh hastasi bir babanin evlatlari olarak mi kalsın. Yardmci olunsun diyorum.gidip evine otursn demedim
Tedavisni olsun zamana birakip beklesin baksin durumuna oyle karar versn dedim
Yorumumu cok saptrdinz yetti
Ne penis seviciligim kaldi ne cahilligim
Bu kadar mi tahammülszlestk birbirmze
Bu kadar mi farkli görüşlere saygi gostermekten uzaklastk!

Ben burada farkındaysanız konu sahibine çemkirmiyorum.
Göz göre göre kadını bir manyağın yanına atmaya çalışan çocuklarını düşünmeyen kadınlara sinirleniyorum.
Çünkü burada kadınlar vebalini düşünmeden dön dön sana ihtiyacı var diyor da orada çocukları düşünen yok.
Bahsettiğiniz olayla buradaki baba figürü çok başka örnekler.
Burada üzüntüyle başa çıkamayan bir kadından bahsediyorsunuz da konudaki koca öyle değil.
Konudaki koca iki koca sene karısını döven öldürmeye çalışan bir koca.
Yetmiyor anneme bak diye üstüne yürüyor.
Yetmiyor anne öldükten sonra çocuklarını itiyor istemiyor.
Yetmiyor koltuk yakıyor.
Soruyorum bu adam daha ne yapmalı?
Ne yapsın da bu kadın vazgeçsin.
Yetmez mi?
Hangi hayatta bir kadına bu kadar şans verir bir koca. Bu kadın bu adama yeteri kadar şans vermiş ve pişman omluş
Kusura bakmayın ama ben bu hak etmeyen adamı koruyamam ben burada gerçek mağdurları korurum.

Elmayla armutun karışmaması için yazıyorum, birkaç kişi kendi çevresindeki yakınını kaybeden veya aldatılan insanların tamamen bilinç dışı yaptıkları anlık hatalarından bahsetmiş. Farkındaysanız bu insanlar kendilerine yönelik fiillerde bulunmuşlar. Konudaki kişi ise gayet bilinçli ve kurnazca bir psikopatlıkta bulunmuş ve belli ki içi hınç dolu. Bu hıncı da kesinlikle kendine yönelik değil. Olayın üstünden 10 yıl da geçse zeynep hanıma içten içe kin beslemeye devam edicek. Psikolojisinin düzelmesi için zeynep hanımdan uzak durması gerekirken siz tam aksine yanına git, destek ol diyosunuz. Bu adamın yarın öbür gün kafasının atıp da kadına ters bir harekette bulunmayacağının garantisi yok. Yuva kurmak kolay değil diyosunuz tamam haklı olabilirsiniz ama bu da can yani. Önce can sonra canan.. Bir zahmet kardeşleri düşünsün artık adamın akıl sağlığını.

Adamın annesi ölmüş. Hem de evde kalma sorunları yaşarken. Adam eşine kin gütmekte ve psikolojisinin bozulmasında haklı. Ben zeynep hanımın yerinde olsam vicdan azabı çekerdim.

Annesinin ölümünden seni sorumlu tutuyor. Yaptıkları da biraz şov, biraz korkutma, biraz melodram en çok da sana hayatı maksimum zehir edip, annesinin intikamını almak. Ben olsam selam dahi vermem bundan sonra. Tehlikeli belli. Uzak durmakta fayda var. Dilerim bi an önce çocuklar adapte olup minimum zararla kurtulur bu travmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…