kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Adamın annesi ölmüş. Hem de evde kalma sorunları yaşarken. Adam eşine kin gütmekte ve psikolojisinin bozulmasında haklı. Ben zeynep hanımın yerinde olsam vicdan azabı çekerdim.
Neden o çeksin? Kadının tek evladı zeynep hanımın kocası değilmiş. Çok yaşlı eli ayağı tutmayan bu kadında değilmiş. Neden vicdan azabı çeksin yahu. El insaf. Ne kolay yargılayıp hüküm verildi.

Neden o çeksin? Kadının tek evladı zeynep hanımın kocası değilmiş. Çok yaşlı eli ayağı tutmayan bu kadında değilmiş. Neden vicdan azabı çeksin yahu. El insaf. Ne kolay yargılayıp hüküm verildi.
Tabiki tek zeynep hanım ve eşi bakmak zorunda değiller. Ben empati yaptım. O durumda vicdan azabı çekerdim. Çünkü eşimin annesini kabul etmemişim ve o da vefat etmiş. Eşimi dünyaya getiren kadın için üzülürdüm.

Ben burada farkındaysanız konu sahibine çemkirmiyorum.
Göz göre göre kadını bir manyağın yanına atmaya çalışan çocuklarını düşünmeyen kadınlara sinirleniyorum.
Çünkü burada kadınlar vebalini düşünmeden dön dön sana ihtiyacı var diyor da orada çocukları düşünen yok.
Bahsettiğiniz olayla buradaki baba figürü çok başka örnekler.
Burada üzüntüyle başa çıkamayan bir kadından bahsediyorsunuz da konudaki koca öyle değil.
Konudaki koca iki koca sene karısını döven öldürmeye çalışan bir koca.
Yetmiyor anneme bak diye üstüne yürüyor.
Yetmiyor anne öldükten sonra çocuklarını itiyor istemiyor.
Yetmiyor koltuk yakıyor.
Soruyorum bu adam daha ne yapmalı?
Ne yapsın da bu kadın vazgeçsin.
Yetmez mi?
Hangi hayatta bir kadına bu kadar şans verir bir koca. Bu kadın bu adama yeteri kadar şans vermiş ve pişman omluş
Kusura bakmayın ama ben bu hak etmeyen adamı koruyamam ben burada gerçek mağdurları korurum.

Zeynep hanima cemkiriyorsunuz dememistim zaten sizinle hemfikir olmayanlara saldirgan davraniyorsunuz demek istemistim.
Neyse yorumlasmalara bakiyorum da seviye cok dusmus.
Herkese hayirli geceler.

Adamın annesi ölmüş. Hem de evde kalma sorunları yaşarken. Adam eşine kin gütmekte ve psikolojisinin bozulmasında haklı. Ben zeynep hanımın yerinde olsam vicdan azabı çekerdim.
Otursun vicdan azabı çeksin mi dediniz.
Ne gereksiz saçma sapan düşünce
İçinde saklar bari insan
Nasıl bir faydası olacak diye düşündünüz bu yorumun kadına çok merak ettim

Z zeynepguven1986 cnm sen bunlara uyma gaza gelme
Esin suan aci cekiyor.kolay mi ya.iki ayda hem annesi hem babasi öldu.bu insanlar ne kadar hissizlesti robotlasti.ne olmus diyolar
Kedisi kopegi degil annesi ölmüş adamin ve maalesef kotu bir zamanlamayla.vicdan azabi cekmesi normal.psikolojisi kaldramams demek
Biraz empati ya..
Evlenirken ne dedik iyi gunde kötü günde
Bu kotu gununde çocuklarınin babasıni terkedersen donulmz bir girdapa girer sonuc olarak psikolojisi bozuk bir babanin çocuklari olarak kalir evlatlarnz
Tedavi olsun.zaman herseyin ilacidr.en gecilmez denilen acinin bile tedavisi zamandir...
Ne olmus annesi ölmüsse diyolar ya yok merhamet etmeyin vs
Iyi de gun geçmiş gunahlarni odetme gunu degil.o zaman bosansaydin
Insanlar cok merakli yangina korukle gitmeye
Yapici degil yikici odakli yorumlar yapmaya.en kolayi bu cunku.birakip gitmek
Kocaliktan once sizin cocuklarnzn babasi bu adam.
Acele karar verme zaman tani tedavsne destek ol
Sonra ne yapicksan yaparsin
Daha acisi cok taze

vay arkadaş.
yıl olmuş 2016. hala manyak da olsa psikopat da olsa kocasız yaşanmaz diyenler var.
bu olayda ama lı, vicdan lı cümlelere yer yok hanımlar.
kocası olacak hayvanı ve sebep olan kv yi zeynep bir kez affetmiş ve koskoca 15 sene idare etmiş, haketmedikleri halde üç çocukla ödüllendirmiş.
zeynep in artık idare etmesi, vicdan yapması gereken bir durum yok, kalmadı. zeynep artık bundan sonra kendisi ve çocukları için yaşamalı.
bir psikopatı sırf resmiyette kocası diye ömür boyu yük olarak taşımaya mecbur değil.
evlilik normal olduğu gibi boşanmak da normal.
ama bir psikopata niye mahkum olsun bu kadın?
kocası ilerde bir gün olur da düzelirse -sanmıyorum ama- adam olursa zeynep e kendini affettirir ve yeniden evlenirler.
illa evli kalmaya hayatını zehir etmeye, korkuyla yaşamaya mecbur değil ne zeynep ne çocukları.

Tabiki tek zeynep hanım ve eşi bakmak zorunda değiller. Ben empati yaptım. O durumda vicdan azabı çekerdim. Çünkü eşimin annesini kabul etmemişim ve o da vefat etmiş. Eşimi dünyaya getiren kadın için üzülürdüm.

Ablam sen konuya sonra dahil oldun galiba. 2350 yorum var. Cok detay cikti ortaya. Normal bir kV (hemde kk kriterlerine gore) ve normal bir kocaman bahsetmiyoruz. Biz kk olara el birliğiyle zeynep in kesinlikle vicdan azabı çekmemesi gerektiğine inandık ikna olduk.

Kocanızın acısını anlıyorum kolay değil ama kocanız acısını bahane ederek şova başladı. Benim babam da annesine aşırı düşkündü. Zaten babaannem bizde kalırdı. Amcam vefat etti babaannem üzüntüsünden birkaç saat sonra o da vefat etti. Cenaze için yola çıkmak üzereyken yanlarında bir cenaze daha götürdüler. Babam hiç de evi barkı yakmadı acım büyük diye.

Kocanızın diğer kardeşleri neden kendilerini sorumlu hissetmiyor? Sen evine kabul etseydin daha mı uzun yaşayacaktı? Kocan annesinin ağzına bakıp sana kötülük yaparken, sen ölümden döndüğünde de annesine böyle tepki vermiş miydi?

Eşinin bu durumunu kullan çocukların velayetini alıp eşin içinde uzaklaştırma kararı al, eşini kazdığı kuyuya düşür. Çünkü hiç inandırıcı değil davranışları hala sizin merhametli tarafınıza oynuyor.

Istedgm konuya yorum yaparim!sana soracak degilim
Benm kızm var şükür ve eminol o saksiyi kafasina yedigi zaman ceker alir bosatrdim bi saksi da ben indirirdm adamin kafasina
Zaten zeynep in o zaman bosanmasi lazimdi
Adamin yaptklari normal demiyorum evet anormal hareketler tedavi olup zamana biraklmsi gerektgini savundum
Cocugunu itelemis evet milyon kez yanlis.
Ya hanginiz caniniz burnundayken sinirliyken cocugnza bağırmadnz kizmadnz.ben de yaptm o hatayi.sinirli animda kirdm kac sefer sonra sarılıp öptüm hangi anne yapmadi
Madem esi olarak devam etmis onceki siddetne rağmen affetmis zaman tanısin dedim.cocuklarinin babası sonucta.belli ki kafayi yemis belli ki yasadklarni kaldramamis herkesin tepki bicimi farklidr yasadgi travmalara. birakip kacmk en kolayi.tedavi olmasını saglamali iyilestrmeye çalışmali diyorum.yoksa adam daha beter olur çocuklari ruh hastasi bir babanin evlatlari olarak mi kalsın. Yardmci olunsun diyorum.gidip evine otursn demedim
Tedavisni olsun zamana birakip beklesin baksin durumuna oyle karar versn dedim
Yorumumu cok saptrdinz yetti
Ne penis seviciligim kaldi ne cahilligim
Bu kadar mi tahammülszlestk birbirmze
Bu kadar mi farkli görüşlere saygi gostermekten uzaklastk!

Cahile ne anlatsan boş.
Olayı anlamamakta ısrarcısınız.
Adam zeynebe tepkili. Bugün koltuğu yakan yarın zeynebi yakar diyoruz
Alooo can güvenliği yok diyoruz anlatabiliyor muyum?

Sizi öldürme potansiyeli olan bir adamla aynı ortamda durur muydunuz?
Ciddi anlamda soruyorum.
Canınızdan olma ihtimali olduğunuz bir yere gider miydiniz ?
Yoksa Kocişim d ekocişim diyip gider miydiniz?

Bi zeynebe adam çocuğunu itti nasıl iter boşan hemen demiyoruz. Adam sana zarar verecek belkide öldürecek boşan diyoruz

Sapla samanı karıştırmayın. Size kocişinizle mutluluklar

Ya arkadaşlar iyi misiniz? Burda biz kaç sayfadır bir kadının psikolojisi için kendimizi yıttık. Ne demek vicdan azabı çeksin, ne demek bakmalıydı, ne demek kocasının yanında olsun?

Lütfen yapıcı yorumlar yapalım yada Mune Mune bu konuyu kapatsın.Konu sahibi içinde bulunduğu durumdan dolayı çok sık yorum yapamıyor zaten. Konuda Amacından çıkıyor.

Ablam sen konuya sonra dahil oldun galiba. 2350 yorum var. Cok detay cikti ortaya. Normal bir kV (hemde kk kriterlerine gore) ve normal bir kocaman bahsetmiyoruz. Biz kk olara el birliğiyle zeynep in kesinlikle vicdan azabı çekmemesi gerektiğine inandık ikna olduk.
Evet haklısınız konunun tüm ayrıntılarını bilmiyorum.

hepimiz beni merak ettiniz allah razı olsun herkezden çok zor günler geçiriyorum yazamadım özür dilerim. o gün eve gittim eşime bakmaya araba kapının önündeydi. zile bastım kapıyı açmadı seslendim bağırdım cevap vermedi karşı komşu çıktı akşam eve geldi bidaha çıktığını görmedim dedi. deli oldum bağırdım yalvardım açmadı. sonra içerden yanık kokuları almaya başladım. apartmanı ayağa kaldırdım hemen toplandı komşular polisi aradılar eşim evi ateşe verdi kanepeyi tutuşturmuş. kapıyı kırdılar içeri girdiler hemen söndürdüler kanepeyi allahtan diğer eşyalara sıçramadı. ama kanepeyle hali kullanamaz hale geldi. polisler eşimi aldı peşinden gittik karakola. orda konuşturmuşlar eşinizin sağlık durumu iyi değil dediler. hastaneye sevkettiler. eşim şuanda hastanede yatırdılar. tedavi görmedi gerekiyo dediler. doktor tedavi süresi hakkında net cevap veremem dedi. bende babamlar dayım pazartesi çocukların okul kaydını buraya alıcam. evimizin kilidini değiştirdik kitledik kapıyı. dün annemle temizledik evi. bu kadar acıya nasıl dayanabiliyorum nasıl sabredebiliyorum inanın bende bilmiyorum. bugün kaynımla görümcem geleceklerdi. beni arayan olmadı bilmiyorum ne yaptılar.

Çok geçmiş olsun.Ölen yaralanan yok çok şükür.Eşininde hastaneye yatırılması iyi olmuş kendine gelir.Psikolojisinin berbat olduğu sözlerinden belliydi ya intihar eder ya da Zeynebe bir şey yapar diyordum.Durumu kötüydü yanında dursan sana zarar verecekti.İnatla sana git git benden uzak dur dedi.Benim anlamadığım bu evi yakma olayı sen gittikten sonramı öncemi oldu?

Bu arada eşinin kardeşlerine aşırı kızdım.Hiç adam değillermiş.Hem kayınvalide konusunda hemde eşin konusunda herkes sırtını döndü gitti.Kimse anneleri konusunda bir çözüm üretmeye çalışmadı.Herşeyi senin sırtına yüklediler .İş işten geçtikten sonra gelseler ne.En azından ya ablası ya abisi kardeşinin yanında olmalıydı bir süre

Çocuklar içinde zor olacak birdenbire hayatları değişti.En azından babanın yanında güvendeler.Umarım bundan sonrası hepiniz için iyi olur.

Kadinin hayatta uc cocugu varken neden kiskirttigi oglunun kafasinda saksi kirip olumlerden dondururken kendi de seyirci gibi izledigi gelini vicdan azabi ceksin, anlatsana biraz...

Sinir bozukluğu yüzünden uykusunda çocuklarına eşine sonrada kendine sıkan dolu memleket

Cidden bu kadar gözünüz kararmış olamaz ya pes artık

Aa olmaz kocişler önemli. Mazallah kocişsiz naparız. Bunalımdadır o geçer geçer kalmaz bişeyciği.

Eşi annesinin ölümünden Zeynebi suçluyor
Ben zeynep in tum yazdklarni okudum
Kafasında saksi kirarken boşamadgna göre onu affetmis ki bosamamis.o zaman bosamabilordi
Kendisi adamin artik eskisi gibi olmadgini yazdi ben mi yanlis okudum.cok mutluyduk dedi
Ben onu sevdgini dusunuyorum hala ki msjlarinda bu acik
Adamin belki de gerçekten psikoljisi bozuldu. Olamaz mi?
Bakin yaptiklari normal demiyorum.
Belli ki yasadklari bilincszlestrmis onu
Terapiyle ve zamanla ozellikle zamanla gecebilir

Bu kocaya bir daha güvenilirmi? Yapmayın biraz mantıklı olun.Zeynep dayak yediğinde bitirmeliydi.2 sene dayak yemiş hastanelik olmuştu .Şans vermemeliydi ama olan olmuş artık.Şimdide ucuz kurtardı.2.kez hayatta .Bir daha affederse kayınvalide gibi mezarda olabilir. .

Zeynep çile çekmeye mi geldi yeter ya.Kocasınıda, anasınıda , kardeşlerinide, eltilerinide, görümcelerinide hepsinin canı cehenneme.Bundan sonra birazda Zeynep kendini ve çocuklarını düşünsün.Herkes herşeyi Zeynepten bekliyor.Zeynep ölse çocuklar anasız kalsa umurlarında mı olacaktı?

Adamda hastalıklı derecede anasına bağlıymış.Olanları kaldıramadı.Annem beni mezar yanına çağırıyor diyen adam Zeynep yanında kaldığı bir gün o mezarın yanına Zeynebi de koyabilirdi.Gitsin tedavisini olsun manyak.

Son düzenleme:
Of zeynep'in yükü ağır. Belki kendi vicdan yapmayacak ama burada olduğu gibi çevresinde de Zeynep yüzünden öldü diye düşünenler olacak ve muhtemelen bunu söyleyecekler de yüzüne karşı.
Kimse demez bu kadın 2 sene siddete maruz kalmış, sonra felç hatta ölümden donmuş, oğlu kendisini dovsun diye kv gaza getirmiş, haliyle kv muhtaç dahi olsa onla yaşamak istememiş diye.
Eşe destek olmak ile potansiyel psikopatik davranışları olan eşe destek olmak farklı benim için. 2 büyük vukuati var ve ikisi de gerçekten 'kendisine' değil 'çevresine' zarar veriyor.
Zeynep'in ne kadar ılımlı, alttan alan bir kadın olduğu ortada. Hayır Zeynep kesinlikle dikbaslilik yapmıştır diyebilecek kimse olmaz burada sanmıyorum. Peki bu kadin sanalda boyleyse gerçek hayatında nasıldır acaba? Sonuçta burada daha cesaretli oluyoruz değil mi? Affetmis ama 10 yıl mutluymuslarin cevabı bu bence: Zeynep.
En son hatırlayın eşi ve kv birleşmişti ve eşi yine üzerine yurumustu.
Eşi iyileşse dahi zeynep'in boşanması gerektigini dusunuyorum. Toplumda psikopat çok aramızda dolaşıyorlar, siz biz gibi insanlar ama belli yerlerde patlak veriyor gizleyemiyorlar diye uzmanların değerlendirmelerini okumuştum. Kesinlikle katılıyorum bu yoruma. Tek seferlik üzüntüden olan bir şey olduğunu dusunmuyorum esinde olan sorunun.

Ay uykum kaçtı bkayım dedim foruma bakmaz olaydım. Hayatta kocalarınızdan daha önemli şeyler de var MESELA CANINIZ MESELA ÇOCUKLARINIZ. Bu kadar erkeğe tapan bu kadar penis delisi kadınlar midemi kaldırıyor. Ölmezsiniz adamların koynuna girmeyince korkmayın !.

Herkezin sebebi farklıdırda Zeynebinki merhamet duygusundan bence.Düzelir sandı ama yanıldı.Annesi sözkonusu olunca adam fıttırıyor.

X