- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #1.981
babalardayım. babam eşimi buldu getirdi eve ama nerde buldu ne konuştular lmbilmiyorum babama soruyorum konuştuk diyo abisi gelene kadar burda kalacaksın göndermem diyo oda biraz yalnız kalsın diyo. biz evden çıkarken eşim hiç bi şey demedi öylece baktı arkamız dan mustafa istersen çocuklar girsin ben kalayım dedim git dedi sadece başka bi şey demedi. aklım hep evde kendine bi şey yapmaz değil mi. çocuklarda perişan oldu. bi oradalar bi burda okullarına düzenli gidemiyorlar. çocuklarda saflaştı ne oluyo ne bıtiyo anlamıyorlar.düne kadar kendilerini sırtında gezdiren babaları şimdi üvey baba gibi davranıyor. iki ay öncesine kadar ne kadar mutluyduk huzurluyduk. insanın ne olacağı ne yaşayacağı belli olmuyor. ben ne yapacağımı şaşırdım. unutkanlık başladı. bi şey yapmaya karar veriyorum bir dakika sonra ne yapacağımı hatırlayamıyorum. büyük kızım okuldan öğretmeni beni çağırmış annen bi yanıma gelsin demiş gitsem ne diycem öğretmene ne anlatacam evimiz yangın yeri yuvamız yıkıldı harap olduk idare edin mi diyecem. aklımı yitirmekten korkuyorum. hep eşime üzülüyorum ama benim durumum ondan daha kötü.
Başınız sağolsun, sabır diliyorum, yaşanan her acı büyüktür fakat annemden de biliyorum, ölüm acılarının en kötüsü evlat acısı, yıllar önce kardeşim vefat ettiğinde annemin yaşadığı çöküntüyü anlayacak yaşlardaydım, kimse evladıyla sınanmasınBaba acısınıda(18dim) yaşadım evlat acısınıda(26ydm). Babama ve kızıma iyi davranmayan insanları görmek istemedim. Hatta kızımla arasında 2 gün olan yiğenimi görmeye dayanamadm. Ama hepsi geçti. Ölümü kabullenince onlarıda kabullenicek.
Ama bu işi nerdeyse 40 yaşına gelmiş adamın bu kadar uzatması tuhaf, sanki senin evi neden terkettiğini anlayamayacak yaşta gibi.
Bırak kendi kendine halletsin gitme üstüne sana zarar vermesin. Baktın geçmiyo boşan. O çocuklar hergün itilip kakılıcak sen aşağılanıcaksın belkide yine şiddet başlıcak yavrucakların gözü önünde..
Eşin temiz bi dayak istiyo kendine gelmesi için yaşadığını anlaması için, çok temiz hemde..
Çok doğru söylüyosun ablacım. Ben 3 senede normal bi insana dönüştüm ve ilk 1 senem kayıp hiç birşey hatırlamıyorum ama aileme hiç yüz çevirmedim hamdolsun.Başınız sağolsun, sabır diliyorum, yaşanan her acı büyüktür fakat annemden de biliyorum, ölüm acılarının en kötüsü evlat acısı, yıllar önce kardeşim vefat ettiğinde annemin yaşadığı çöküntüyü anlayacak yaşlardaydım, kimse evladıyla sınanmasınbaba acısı da yaşadım, kardeş acısı da, babamın vefatında 38 yaşında bir kadındım, içim kanadı, ilk günler kendimi kaybetmiş gibiydim ama yine de insan eşini evladını düşününce tümüyle de kendinden geçemiyor, evet belki keşkeler acabalar olur sevdiğiniz insanın arkasından fakat doğmak kadar ölmekte hayatın bir gerçeği, bu sebeple söylediklerinize katılıyorum, insan acı yaşar ama acıyla etrafına, özellikle de evlatlarına bu kadar duyarsız olmaz, ölebilseydi anneler yavrularının ardından ölürdü acıdan, o yüzden beyefendinin artık toparlanıp aileme neler yapıyorum demesi gerekiyor.
Çok çok üzüldüm. Mekanları cennet olsunBaba acısınıda(18dim) yaşadım evlat acısınıda(26ydm). Babama ve kızıma iyi davranmayan insanları görmek istemedim. Hatta kızımla arasında 2 gün olan yiğenimi görmeye dayanamadm. Ama hepsi geçti. Ölümü kabullenince onlarıda kabullenicek.
Ama bu işi nerdeyse 40 yaşına gelmiş adamın bu kadar uzatması tuhaf, sanki senin evi neden terkettiğini anlayamayacak yaşta gibi.
Bırak kendi kendine halletsin gitme üstüne sana zarar vermesin. Baktın geçmiyo boşan. O çocuklar hergün itilip kakılıcak sen aşağılanıcaksın belkide yine şiddet başlıcak yavrucakların gözü önünde..
Eşin temiz bi dayak istiyo kendine gelmesi için yaşadığını anlaması için, çok temiz hemde..
bu dediklerini yaşamadım bilmiyorum ama eşim olacak kişi çocuklarına bile kötü davranıyorsa sanırım ben o adam için çok rahat bi şekilde ne hali varsa görsün derimbugün gece boyu uyuyamadım gelmişim geçmişim hep canlandı gözümde. sabah eşimi aradım tel kapalı birazdan yanına gidicem babam buğün çocukları taksiyle okula götürdü. annem gitme diyor ama ben duramıyorum içim hiç rahat değil. bütün yazdıklarınızı okudum ama eşime yaparsa yapsın ne hali varsa görsün diyemiyorum. biz 10 yıldır mutluyduk eşimle çok güzel günler gördük birlikte. haftasonlarını iple çekerdim haftasonları gezerdik eğlenirdik çocuklarla. akşamları çocuklar yatınca film izlerdik. konuşurduk dertleşirdik eşimle. ben eşimi çok seviyordum eskiyi unutmuştum eşimde hiç hatırlatacak bişey yapmamıştı. evim benim cennetimdi çocuklarım meleklerimdi. nasıl biranda vazgeçilir. eşim nasıl bukadar değişti anlamıyorum. zamanında çok çektirdi bana ama sonra sözünde durdu. çok hakkı var üzerimde nasıl derim ne yaparsa yapsın diye.
eşini en iyi tanıyan sensin. bu kadar güzeldi madem aranız, neden seni ve çocukları istemiyor?bugün gece boyu uyuyamadım gelmişim geçmişim hep canlandı gözümde. sabah eşimi aradım tel kapalı birazdan yanına gidicem babam buğün çocukları taksiyle okula götürdü. annem gitme diyor ama ben duramıyorum içim hiç rahat değil. bütün yazdıklarınızı okudum ama eşime yaparsa yapsın ne hali varsa görsün diyemiyorum. biz 10 yıldır mutluyduk eşimle çok güzel günler gördük birlikte. haftasonlarını iple çekerdim haftasonları gezerdik eğlenirdik çocuklarla. akşamları çocuklar yatınca film izlerdik. konuşurduk dertleşirdik eşimle. ben eşimi çok seviyordum eskiyi unutmuştum eşimde hiç hatırlatacak bişey yapmamıştı. evim benim cennetimdi çocuklarım meleklerimdi. nasıl biranda vazgeçilir. eşim nasıl bukadar değişti anlamıyorum. zamanında çok çektirdi bana ama sonra sözünde durdu. çok hakkı var üzerimde nasıl derim ne yaparsa yapsın diye.
anlıyorum sizibugün gece boyu uyuyamadım gelmişim geçmişim hep canlandı gözümde. sabah eşimi aradım tel kapalı birazdan yanına gidicem babam buğün çocukları taksiyle okula götürdü. annem gitme diyor ama ben duramıyorum içim hiç rahat değil. bütün yazdıklarınızı okudum ama eşime yaparsa yapsın ne hali varsa görsün diyemiyorum. biz 10 yıldır mutluyduk eşimle çok güzel günler gördük birlikte. haftasonlarını iple çekerdim haftasonları gezerdik eğlenirdik çocuklarla. akşamları çocuklar yatınca film izlerdik. konuşurduk dertleşirdik eşimle. ben eşimi çok seviyordum eskiyi unutmuştum eşimde hiç hatırlatacak bişey yapmamıştı. evim benim cennetimdi çocuklarım meleklerimdi. nasıl biranda vazgeçilir. eşim nasıl bukadar değişti anlamıyorum. zamanında çok çektirdi bana ama sonra sözünde durdu. çok hakkı var üzerimde nasıl derim ne yaparsa yapsın diye.
eşin babasının ölümü sonrasında da bu hale gelmişmiydi?bugün gece boyu uyuyamadım gelmişim geçmişim hep canlandı gözümde. sabah eşimi aradım tel kapalı birazdan yanına gidicem babam buğün çocukları taksiyle okula götürdü. annem gitme diyor ama ben duramıyorum içim hiç rahat değil. bütün yazdıklarınızı okudum ama eşime yaparsa yapsın ne hali varsa görsün diyemiyorum. biz 10 yıldır mutluyduk eşimle çok güzel günler gördük birlikte. haftasonlarını iple çekerdim haftasonları gezerdik eğlenirdik çocuklarla. akşamları çocuklar yatınca film izlerdik. konuşurduk dertleşirdik eşimle. ben eşimi çok seviyordum eskiyi unutmuştum eşimde hiç hatırlatacak bişey yapmamıştı. evim benim cennetimdi çocuklarım meleklerimdi. nasıl biranda vazgeçilir. eşim nasıl bukadar değişti anlamıyorum. zamanında çok çektirdi bana ama sonra sözünde durdu. çok hakkı var üzerimde nasıl derim ne yaparsa yapsın diye.
babalardayım. babam eşimi buldu getirdi eve ama nerde buldu ne konuştular lmbilmiyorum babama soruyorum konuştuk diyo abisi gelene kadar burda kalacaksın göndermem diyo oda biraz yalnız kalsın diyo. biz evden çıkarken eşim hiç bi şey demedi öylece baktı arkamız dan mustafa istersen çocuklar girsin ben kalayım dedim git dedi sadece başka bi şey demedi. aklım hep evde kendine bi şey yapmaz değil mi. çocuklarda perişan oldu. bi oradalar bi burda okullarına düzenli gidemiyorlar. çocuklarda saflaştı ne oluyo ne bıtiyo anlamıyorlar.düne kadar kendilerini sırtında gezdiren babaları şimdi üvey baba gibi davranıyor. iki ay öncesine kadar ne kadar mutluyduk huzurluyduk. insanın ne olacağı ne yaşayacağı belli olmuyor. ben ne yapacağımı şaşırdım. unutkanlık başladı. bi şey yapmaya karar veriyorum bir dakika sonra ne yapacağımı hatırlayamıyorum. büyük kızım okuldan öğretmeni beni çağırmış annen bi yanıma gelsin demiş gitsem ne diycem öğretmene ne anlatacam evimiz yangın yeri yuvamız yıkıldı harap olduk idare edin mi diyecem. aklımı yitirmekten korkuyorum. hep eşime üzülüyorum ama benim durumum ondan daha kötü.