- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #2.021
Ben bu noktada biraz gercekligini sorgulamaya basladim olaylarin bir anne cocuklarina karsi bu kadar duyarsiz olmamali cocuklar gitsin ben kalayim diyor biri daha 1.5 yasinda umurunda degiller gibi yani sacma geliyor
dul kalmaktan korkuyor olabilir.
evine olan sevgisi komşularının bile dikkatini çekecek kadar üst boyuttaymış.
bazıları evliliğin koca sahibi olmanın dışında mutlu olmayı bilmiyor.
dul kalmaktan korkuyor olabilir.
evine olan sevgisi komşularının bile dikkatini çekecek kadar üst boyuttaymış.
bazıları evliliğin koca sahibi olmanın dışında mutlu olmayı bilmiyor.
biliyorum. kocası zamanında öldürmeye teşebbüs etmiş. katiline aşık kadın hallerinde zeynep.Stockholm sendromu baska bisey kisiyi kaciran esir tutan birine asik olmasi baglanmasi demek
ben de sık duyarım çevremde bu sözü.Annemin ağzından küçükken çok kez şu sözü duydum. Çocukların mı kocan mı deseler kocam derim. Çünkü çocuk nasılsa bulunur. 30 yaşındayım hala unutamıyorum bu sözü. Şimdi nasıl söylemişim öyle diyor. İş işten geçiyor tabi.
Bazılarının düşüncesi böyle olabiliyor malesef. Zeynep böyledir diye demiyorum elbette. Yukarıdaki yoruma istinaden yazıyorum.
ben çocuğum derim koca nasıl olsa bulunur hatta erkekler zeynebin kocası gibiyse hiç bulunmasada olurAnnemin ağzından küçükken çok kez şu sözü duydum. Çocukların mı kocan mı deseler kocam derim. Çünkü çocuk nasılsa bulunur. 30 yaşındayım hala unutamıyorum bu sözü. Şimdi nasıl söylemişim öyle diyor. İş işten geçiyor tabi.
Bazılarının düşüncesi böyle olabiliyor malesef. Zeynep böyledir diye demiyorum elbette. Yukarıdaki yoruma istinaden yazıyorum.
Annemin ağzından küçükken çok kez şu sözü duydum. Çocukların mı kocan mı deseler kocam derim. Çünkü çocuk nasılsa bulunur. 30 yaşındayım hala unutamıyorum bu sözü. Şimdi nasıl söylemişim öyle diyor. İş işten geçiyor tabi.
Bana bu söz fazla samimi gelmiyor,eşiyle arasının iyi olduğunu ispatlama çabasındaymış gibi hisse kapılıyorum.ben de sık duyarım çevremde bu sözü.
hatta bir abi eşinin yanında, tercih etmek zorunda kalsam anne babamı kardeşimi tercih ederim. anne baba ve kardeş bir daha olmayacak. ama on kere evlenirim, on tane çocuk olur demişti.
yani çocuk kısmı hariç mantıklı aslındahatta bir abi eşinin yanında, tercih etmek zorunda kalsam anne babamı kardeşimi tercih ederim. anne baba ve kardeş bir daha olmayacak. ama on kere evlenirim, on tane çocuk olur demişti.