kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

babalardayım. babam eşimi buldu getirdi eve ama nerde buldu ne konuştular lmbilmiyorum babama soruyorum konuştuk diyo abisi gelene kadar burda kalacaksın göndermem diyo oda biraz yalnız kalsın diyo. biz evden çıkarken eşim hiç bi şey demedi öylece baktı arkamız dan mustafa istersen çocuklar girsin ben kalayım dedim git dedi sadece başka bi şey demedi. aklım hep evde kendine bi şey yapmaz değil mi. çocuklarda perişan oldu. bi oradalar bi burda okullarına düzenli gidemiyorlar. çocuklarda saflaştı ne oluyo ne bıtiyo anlamıyorlar.düne kadar kendilerini sırtında gezdiren babaları şimdi üvey baba gibi davranıyor. iki ay öncesine kadar ne kadar mutluyduk huzurluyduk. insanın ne olacağı ne yaşayacağı belli olmuyor. ben ne yapacağımı şaşırdım. unutkanlık başladı. bi şey yapmaya karar veriyorum bir dakika sonra ne yapacağımı hatırlayamıyorum. büyük kızım okuldan öğretmeni beni çağırmış annen bi yanıma gelsin demiş gitsem ne diycem öğretmene ne anlatacam evimiz yangın yeri yuvamız yıkıldı harap olduk idare edin mi diyecem. aklımı yitirmekten korkuyorum. hep eşime üzülüyorum ama benim durumum ondan daha kötü.
konuyu tam bilmiyorum ama alt komşun geçen ay intihar etti eşiyle ayrıydı başka yine duydum geçenlerde ben korkuyorum böyle şeylerden eğer eşinizin böyle birşey yapabileceğini düşünüyorsanız yalnız bırakmayın

babalardayım. babam eşimi buldu getirdi eve ama nerde buldu ne konuştular lmbilmiyorum babama soruyorum konuştuk diyo abisi gelene kadar burda kalacaksın göndermem diyo oda biraz yalnız kalsın diyo. biz evden çıkarken eşim hiç bi şey demedi öylece baktı arkamız dan mustafa istersen çocuklar girsin ben kalayım dedim git dedi sadece başka bi şey demedi. aklım hep evde kendine bi şey yapmaz değil mi. çocuklarda perişan oldu. bi oradalar bi burda okullarına düzenli gidemiyorlar. çocuklarda saflaştı ne oluyo ne bıtiyo anlamıyorlar.düne kadar kendilerini sırtında gezdiren babaları şimdi üvey baba gibi davranıyor. iki ay öncesine kadar ne kadar mutluyduk huzurluyduk. insanın ne olacağı ne yaşayacağı belli olmuyor. ben ne yapacağımı şaşırdım. unutkanlık başladı. bi şey yapmaya karar veriyorum bir dakika sonra ne yapacağımı hatırlayamıyorum. büyük kızım okuldan öğretmeni beni çağırmış annen bi yanıma gelsin demiş gitsem ne diycem öğretmene ne anlatacam evimiz yangın yeri yuvamız yıkıldı harap olduk idare edin mi diyecem. aklımı yitirmekten korkuyorum. hep eşime üzülüyorum ama benim durumum ondan daha kötü.

Okulunu alamiyor musun babanlarin oraya? Bu olay oyle kolay cozulecek gibi degil. Barissan bile tekrar kyit degisirsiniz. Bence cocuk okuldan geri kalmasin. Yaslari kac tam bilmiyorum ama onlarla oturup ayrintiya girmden guzelce konus. Babaniz suan uzgun. Bi sure burda kalacagiz. O sizi cokseviyor vs vs. Cok da anlamam ama istersen bi pedogtan yardim al. Yada varsa burda yardimci olabilcek arkadaslar etiketlese ne iyi olur. Belirsizlik yasaacaklarina kisa ama ikna edici bi aciklama yapilmali bence.

Okulunu alamiyor musun babanlarin oraya? Bu olay oyle kolay cozulecek gibi degil. Barissan bile tekrar kyit degisirsiniz. Bence cocuk okuldan geri kalmasin. Yaslari kac tam bilmiyorum ama onlarla oturup ayrintiya girmden guzelce konus. Babaniz suan uzgun. Bi sure burda kalacagiz. O sizi cokseviyor vs vs. Cok da anlamam ama istersen bi pedogtan yardim al. Yada varsa burda yardimci olabilcek arkadaslar etiketlese ne iyi olur. Belirsizlik yasaacaklarina kisa ama ikna edici bi aciklama yapilmali bence.
ne yapıcaz ne edicez bilmiyorum hiç bişey net değil çocukların okulunu aldırsam buraya ya eve dönersek babam yarın taksiyle götürürüm okula diyo okulları buraya uzak yürüyerek gidemezler her gün taksiyle gitmeye maddi durum el vermez.

Konunuzu okudum tamamen , Allah rahmet eylesin kayınvalideniz vefat etmiş.

Bu durumda eşinizin yanın da durmanız tehlikeli olabilir, tedavi olması gerekiyor gece mezarlığa gidip ora da kalmak hiç akıllıca bir şey değil. Çocuklara babalık size kocalık yapamayacağını da söylemiş. Sinirle gelip size de bir şey yapabilir.

konuyu tam bilmiyorum ama alt komşun geçen ay intihar etti eşiyle ayrıydı başka yine duydum geçenlerde ben korkuyorum böyle şeylerden eğer eşinizin böyle birşey yapabileceğini düşünüyorsanız yalnız bırakmayın
eşim şuan psikoloji olarak iyi değil ne yapacağını bende kestiremiyorum babam beni onunla bırakmadı kendi evlerine getirdi. eşimde gitmemi istedi yanımda kal deseydi kimseyi dinlemezdim ama istemiyor beni yanında

eşim şuan psikoloji olarak iyi değil ne yapacağını bende kestiremiyorum babam beni onunla bırakmadı kendi evlerine getirdi. eşimde gitmemi istedi yanımda kal deseydi kimseyi dinlemezdim ama istemiyor beni yanında
o zaman eşinizin evde yalnız kalmasına izin vermeyin bir yakını onunla kalsın kardeşi olur arkadaşı olur ama yalnız kalmasın

Konunuzu okudum tamamen , Allah rahmet eylesin kayınvalideniz vefat etmiş.

Bu durumda eşinizin yanın da durmanız tehlikeli olabilir, tedavi olması gerekiyor gece mezarlığa gidip ora da kalmak hiç akıllıca bir şey değil. Çocuklara babalık size kocalık yapamayacağını da söylemiş. Sinirle gelip size de bir şey yapabilir.
eşimin bana birşey yapmasından bende korkuyorum ama durumu iyi değil ya kendine bi şey yaparsa

ne yapıcaz ne edicez bilmiyorum hiç bişey net değil çocukların okulunu aldırsam buraya ya eve dönersek babam yarın taksiyle götürürüm okula diyo okulları buraya uzak yürüyerek gidemezler her gün taksiyle gitmeye maddi durum el vermez.

Zeynep eve donmeniz oyle hemen olcak gibi degil. Olmadi 2. Donem yine evin oraya alirsiniz. Yarin babanla sende git ve kayit isleriyle ilgilen. Ilkokul coksikinti bak geri kalirsa temelinde sorun olur ve ileride acisini yine sen cekeceksin. Dik dur arkadasim. 2 cocuk annesisin sen. Once onlar. Sen iyi ol ki onlara iyi bakabil.okul meselesini halet bence. Zor bi donem ama iyice sarpa sarcagina en azindan elinden gelen seyleri bi duzene sok.

o zaman eşinizin evde yalnız kalmasına izin vermeyin bir yakını onunla kalsın kardeşi olur arkadaşı olur ama yalnız kalmasın
abisini aradım ancak haftasonu gelebilirim dedi ablası var oda başka şehirde hafta sonu gelecek burda öyle samimi fazla bi akrabaları yok kime deyim bilemiyorum

eşimin bana birşey yapmasından bende korkuyorum ama durumu iyi değil ya kendine bi şey yaparsa

Zeynep bak hepimiz ailmize duskunuz. Bende cok duskunum. Ama Allah gecinden versin anneme babama birsey olsa, esim can guvenliginin tehlikede oldugunu dusunmez, yada intihar edebilcegimi, yada cocugumu ittirmem yani. Adamda kendine zarar verecek bi potansiyel varsa yapabilcegin hicbir sey yok. Sen kendi ve cocuklarin canini once dusun. Baba hapise anne mezara tovbe tovbe cocuklar ne olcak?

Zeynep benim anlamadigim bisey var esinin abisi niye hemen gitti kardesinin yaninda kalsaydi 1 hafta falan izin alsalardi.eger kamuda calisiyorlarsa 1.dereceden akrabaya izin de veriliyor.ablasidami yaninda olmuyor kardesin.hicmi bu ailenin buyugu akraba dayi teyze amca vs yokmu su aileyi toparlayan esine akil veren yok.saglikli insan bile yakin kaybindan evde yanliz kalirsa bunalima girer tabi.babanin icine sinmediyse sende korkuyorsan esinle evde kalmadigin iyi oldu bir hayir vardir diyorum.hem burda abi gelin gorumceyi niye suclamiyor esin kizacaksa onlara kizsin.

Baba acısınıda(18dim) yaşadım evlat acısınıda(26ydm). Babama ve kızıma iyi davranmayan insanları görmek istemedim. Hatta kızımla arasında 2 gün olan yiğenimi görmeye dayanamadm. Ama hepsi geçti. Ölümü kabullenince onlarıda kabullenicek.
Ama bu işi nerdeyse 40 yaşına gelmiş adamın bu kadar uzatması tuhaf, sanki senin evi neden terkettiğini anlayamayacak yaşta gibi.
Bırak kendi kendine halletsin gitme üstüne sana zarar vermesin. Baktın geçmiyo boşan. O çocuklar hergün itilip kakılıcak sen aşağılanıcaksın belkide yine şiddet başlıcak yavrucakların gözü önünde..

Eşin temiz bi dayak istiyo kendine gelmesi için yaşadığını anlaması için, çok temiz hemde..

abisini aradım ancak haftasonu gelebilirim dedi ablası var oda başka şehirde hafta sonu gelecek burda öyle samimi fazla bi akrabaları yok kime deyim bilemiyorum
Yok mu hiç eşiniz dostunuz durumu bilen akrabanız ya da ailecek görüştüğünüz bi arkadaşınız. Onlardan birini ara ilgilensinler.
İnsanların eşi dostu bu günler içindir. Çocuklarınla da düzgünce konuş babanız sizi çok seviyor ama şuan yaşadıkları kolay değil diye. Biz anlamaz zannediyoruz ama onlar herşeyi anlıyor. Ablamın 4. Ve 5. Sınıfta 2 tane oğlu var babam vefat ettiğinde biz ağlarken gelip bize sarılıyorlardı teselli etmek için. Senin çocukların da o yaşlarda muhtemelen. En fazla etkilenecekleri yaştalar bu günlerin geçici olduğunu babalarının üzüntüden öyle davrandığını anlatmaya çalış. Kendin başa çıkamazsan bi pedagogdan yardım alın.

Zeynep benim anlamadigim bisey var esinin abisi niye hemen gitti kardesinin yaninda kalsaydi 1 hafta falan izin alsalardi.eger kamuda calisiyorlarsa 1.dereceden akrabaya izin de veriliyor.ablasidami yaninda olmuyor kardesin.hicmi bu ailenin buyugu akraba dayi teyze amca vs yokmu su aileyi toparlayan esine akil veren yok.saglikli insan bile yakin kaybindan evde yanliz kalirsa bunalima girer tabi.babanin icine sinmediyse sende korkuyorsan esinle evde kalmadigin iyi oldu bir hayir vardir diyorum.hem burda abi gelin gorumceyi niye suclamiyor esin kizacaksa onlara kizsin.
Bana kalırsa koca adam niye çocuk gibi peşinde dolanıcak abisi. Onunda babası anası öldü oda acı çekiyo. Henüz büyüyememiş mustafa bey. Geçmişe takılıp kalıcaksa ben bu kadını nerdeyse öldürüyodum diye takılsa azıcıkta!

Ahh keşke sizin onu düşündüğünüz kadar oda sizi düşünse , hala kendine bir şey yapar mı korkusu var. Sizin canınız pek kıymetli değil anlaşılan.
Ya sadece kocasını düşünüyor diye algılamayın bence yazdıklarını. Yaşanılanlar kolay değil Z zeynepguven1986 da etkilenmiş hem kişilik olarak zaten fazla düşünceli ve fedakar bi yapısı var anladığım kadarıyla psikolojisi de pek düzgün değil. Bir de eşinin başına bi iş gelirse bu sefer kendini daha kötü hissetmeye başlayacak. Yanında olsam belki böyle olmazdı diye düşünecek.
İnşallah biran önce herşey çözülüp yoluna girer.
Allah yardımcısı olsun.

zeynep senin konuyu okudukça içimi hüzün kaplıyor. bu hayatta ne çektin böyle. eşin sana git dedi zeynep kalma orlarda. adam dengesiz davranıyor. tamam üzüntü yaşaması normal ama adam resmen psikopat gibi dağıttı kendini. sen git zeynep koru kendini. adam düzelene kadar da dönme bu sefer. geçen sefer dönmen de hataydı farkındasın dimi

Ya sadece kocasını düşünüyor diye algılamayın bence yazdıklarını. Yaşanılanlar kolay değil Z zeynepguven1986 da etkilenmiş hem kişilik olarak zaten fazla düşünceli ve fedakar bi yapısı var anladığım kadarıyla psikolojisi de pek düzgün değil. Bir de eşinin başına bi iş gelirse bu sefer kendini daha kötü hissetmeye başlayacak. Yanında olsam belki böyle olmazdı diye düşünecek.
İnşallah biran önce herşey çözülüp yoluna girer.
Allah yardımcısı olsun.
Kocasını düşünüyor iyi hoşta 3 tane evladı var ona bir şey olsa o çocuklar ne olacak kocası mı sahip çıkacak. Konu sahibi fazla duygusal bunun farkındayım ama her zaman duygularımızla hareket edersek zararlı çıkan biz oluruz.

Şu konu resmen şaka gibi, koca bir yalan gibi! Neler yaşıyor insanlar inanması çok güç cidden. :KK43:
Baştan beri takip ediyorum bu noktaya gelmesi olayların resmen film gibi,sen yaşıyorsun biz izliyoruz, elden birşey gelmiyor sadece yazıyoruz yanındayız bunu hisset lütfen..
Allah yardımcın olsun, aileni dinle bu noktada. Yarın öbürgün Allah korusun çok daha başka kötü haberler almak istemiyoruz senden, Lütfen dikkatli ol ve güçlü ol..

X