kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

abisini aradım ancak haftasonu gelebilirim dedi ablası var oda başka şehirde hafta sonu gelecek burda öyle samimi fazla bi akrabaları yok kime deyim bilemiyorum

Kaç gün oldu ki bu kadın öleli. Görümcen calismiyorsa niye gelip sizde kalmıyor. Kendi evinde ne yapiyor. Abisi onun cocuklari vs gelmeleri lazim sik sik. Cenaze çıkan ev ilk 1-2 hafta konu komşu gelir gider zaten. Sonrasında da akrabalar kalmaya devam eder. Herkes kendi evlerine dağılmışlar.

gitmeden babanla konuş.
sizi neden evinizde bırakmadı, onu öğren.

eşimden mesaj geldi şimdi. bana attığı mesajı aynen paylaşıyorum sizlerle ne yapacağımı şaşırdım kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum. artık öyle yoruldumki kaç aydır çocuklarımda perişan siz söyleyin ne yazayım ben bu adama ne deyim.
mesaj.
zeynep babamın ölümünü atlatamadan annemin ölümü yıktı beni. ben o eve her girdiğimde sana her baktığımda annemi görüyorum annemin bana oğlum korkuyorum yalnız kalamıyorum deyişini görüyorum sesi kulaklarımdan gitmiyor. senin istemiyorum deyişin annemin oğlum beni yalnız bırakma deyişi ikinizin sesi beynimde yankılanıyo. dayanamıyorum zeynep. ben annemi tek başına mezara koydum. dün gece ordaydım. sanki çağırdı beni oğlum beni yalnız bırakma dedi.zeynep bu saatten sonra ne sana iyi bir koca ne çocuklarıma iyi bir baba olabilirim. ister kal benimle ister git sana engel olamam.

Bence böyle zamanda yanlız bırakmak doğru değil..Size ihtiyaç duymasa böyle bi mesajı bile atmazdı ..Üslubunda bi çirkinlik hakaret bişey yok sanki yardım ister gibi..Yanında olun yüzünüze bile bakmasa elinden tutun kaldırın bence ..Zaman herşeyin ilacıdır hepsi unutulur sizi zaman geçince anlayacaktır...

Zeynepcim sen al bu adamı beraber bir aile terapisine gidin. Bu dönemde çocuklar ve sen babamda kalmaya devam edersiniz.

Kocan ayrica terapiye de gider belki. Ama önce bunu bir deneyin lütfen sonrada oluyor mu olmuyor mu bir bak bakalim.

Konu sahibesine kiziyorum artik Sen o uc cocugu babanin evinden getirmedin onlari dislamasi yeter hadi olumdur uzuluyo size sariyo asil evlatlarina daha cok sarilmasi lazim olumlu dunya sonucta bunu en iyi onun farkinda olmasi lazim ama siz hala kocam kendine bisey ya bana bisey yapar buna ragmen yanina gidiyorum allah korusun size bisey yapsa siz mezara o hapse zaten cocuklara sahip cikma niyetinde degil cocuklara ne olacak sonra bi dede bi anane analarini kabul etmeyen amca halami sahip cikacak cocuklarina once can sonra canan

slm arkadaşlar,
kk yı sık takip ederdim şuan büyük bir derdim var o nedenle kayıt oldum. 2 ay önce kayınbabamı kaybettik kv yalnız kaldı eşinden maaşda kaldı evi de gayet nezih bir yerde ama ben yalnız yaşayamam diyo başka bişey demiyo bizim yanımıza yerleşmek istiyo. eşimin abisi var ama onlar başka bir şehirde olduğundan onalrın yanına gitmek istemiyo kv 65 yaşında. zamanında çok çektirdi bana çok dominant dediğim dedik bir insan kv ile aramız hiç birzaman tam manasıyla iyi olmadı. 15 yıllık evliyim 3 çocuğum var. eşime bunu kabul edemeyeceğimi söyledim. ama oda ne yapayım o benm annem mecbur kabul edicez diyo. aslında kv nin evi bize çok yakın ama illaki yanımıza yerleşmek istiyo. şuan eşimle çatışma halindeyiz evde huzur kalmadı. ben daha kabul etmeden kv eşyalarını dağıtmaya başlamış bile. benim bi düzenim var 35 yaşından sonra kv ile nasıl yaşarım.
Sizin yakınınıza taşınsın eşiniz sık sık gıder sonuçta annesi.siz onla kalmak zorunda değilsiniz ama eşiniz onla olmak zorunda annesı ve yalnız bır ınsan

zeynep cnm bence esinin durumu iyi degil ama yanliz birakma bence evi degistirin bi sure mekan degustirmenuz en iyisi illa tasinin demiyorum ama kalabileceginiz bi yere gidin.tebdili mekanda ferahlik vardir.

yazik senun de kafan karisti yorumlar kac gruba ayrilmis.bosan diyen dayan diyen.
ama eminim sen ayrilmak istemiyorsun cocuklari ve esini dusunuyirsun ayril diyen msj larda azminu ve umudunu kiriyordur Z zeynepguven1986

kaynımı aradım az önce abi mustafa iyi değil dedim. biliyorum haberim var dedi bugün eşim onuda aramış kendimi iyi hissetmiyorum demiş. annem beni çağırıyo heryerde onu görüyorum demiş. kaynım bana hafta sonuna kadar idare et yalnız bırakma sesi de iyi gelmiyo dedi hafta sonu ben gelicem izin alıcam biraz kalıcam orda dedi olmazsa bi doktora gösteririz dedi. eve gelmiyo dedim ben tekrar konuşurum onunla dedi
Z zeynepguven1986 cim. canım bizim bi akrabamız abisini kaybetti 20 yıl önce.
ve defin işlerini o yaptı. o nedenle aslında genetiğinde olan bi hastalık bi travma ile ortaya çıktı. bi takım şeyler görüyordu.
yıllardır ilaç kullanır kendisi.
inşallah iyi olur eşin yakında.

Zeynep hanım bende annemi ve babamı bir kaç ay aralıkla kaybettim. Eşinizin ruh durumunu anlıyorum. Şu anda gerçekten iyi olmadığı belli ki zaten iyi olmasını beklemekte hata.
Malesef sizin bu olaydan sonra eşinize pişmanlık kaldı. Eşiniz şu anda kendisine yalvaran yalnızlıktan korkuyorum diyen annesine sırt çevirmiş gibi hissediyor kendini. Eşinizin mantıklı düşünmesini sağlamak şu etapta oldukça zor. Madem eşinizi bu kadar seviyorsunuz bir müddet üstüne gitmeyin.

Cocuklarinizi da kocanizi dusundugunuz kadar dusunseydiniz keske

Katılıyorum, hem çocuklar perişan diyor, hem hala çocuklara üveyiymiş gibi davranan bir eşin peşinden gidiyor. Ne olursa olsun çocukları için bu adamdan belli bir süre uzak kalması lazım ama klasik kocasına kul köle olmuş eş görüyorum karşımda.

babalardayım. babam eşimi buldu getirdi eve ama nerde buldu ne konuştular lmbilmiyorum babama soruyorum konuştuk diyo abisi gelene kadar burda kalacaksın göndermem diyo oda biraz yalnız kalsın diyo. biz evden çıkarken eşim hiç bi şey demedi öylece baktı arkamız dan mustafa istersen çocuklar girsin ben kalayım dedim git dedi sadece başka bi şey demedi. aklım hep evde kendine bi şey yapmaz değil mi. çocuklarda perişan oldu. bi oradalar bi burda okullarına düzenli gidemiyorlar. çocuklarda saflaştı ne oluyo ne bıtiyo anlamıyorlar.düne kadar kendilerini sırtında gezdiren babaları şimdi üvey baba gibi davranıyor. iki ay öncesine kadar ne kadar mutluyduk huzurluyduk. insanın ne olacağı ne yaşayacağı belli olmuyor. ben ne yapacağımı şaşırdım. unutkanlık başladı. bi şey yapmaya karar veriyorum bir dakika sonra ne yapacağımı hatırlayamıyorum. büyük kızım okuldan öğretmeni beni çağırmış annen bi yanıma gelsin demiş gitsem ne diycem öğretmene ne anlatacam evimiz yangın yeri yuvamız yıkıldı harap olduk idare edin mi diyecem. aklımı yitirmekten korkuyorum. hep eşime üzülüyorum ama benim durumum ondan daha kötü.
canım aklını başına al .
çocuklarına odaklan. olan şeyler kötü evet ama hayat da devam ediyor. sen iyi olmalısın ki çocukların iyi olsun. madem eşin iyi değil sen ayaklarının üstüne bas lütfen

babalardayım. babam eşimi buldu getirdi eve ama nerde buldu ne konuştular lmbilmiyorum babama soruyorum konuştuk diyo abisi gelene kadar burda kalacaksın göndermem diyo oda biraz yalnız kalsın diyo. biz evden çıkarken eşim hiç bi şey demedi öylece baktı arkamız dan mustafa istersen çocuklar girsin ben kalayım dedim git dedi sadece başka bi şey demedi. aklım hep evde kendine bi şey yapmaz değil mi. çocuklarda perişan oldu. bi oradalar bi burda okullarına düzenli gidemiyorlar. çocuklarda saflaştı ne oluyo ne bıtiyo anlamıyorlar.düne kadar kendilerini sırtında gezdiren babaları şimdi üvey baba gibi davranıyor. iki ay öncesine kadar ne kadar mutluyduk huzurluyduk. insanın ne olacağı ne yaşayacağı belli olmuyor. ben ne yapacağımı şaşırdım. unutkanlık başladı. bi şey yapmaya karar veriyorum bir dakika sonra ne yapacağımı hatırlayamıyorum. büyük kızım okuldan öğretmeni beni çağırmış annen bi yanıma gelsin demiş gitsem ne diycem öğretmene ne anlatacam evimiz yangın yeri yuvamız yıkıldı harap olduk idare edin mi diyecem. aklımı yitirmekten korkuyorum. hep eşime üzülüyorum ama benim durumum ondan daha kötü.

Ay zeynep hanımcım sızde ıyı nıyetlısınız bıraz safcanasınız guzel bı ınsansınız eyvallahta.
Uvey baba derken? Sız ne sanıyorsunuz kan bagı olmayan cocuklar habıre dayak yıyor evde ılgısız kalıyor fılan mı sanıyorsunuz ? Yok hanı bız neler yasadıkta esım oglanla arasını hıc bozmadı yanı

Ben gerçekten seni anlamıyorum ...
Yaşadıkların çok zor Allah yardımcın olsun ama bu yaşadıklarını zorlaştıran kişi birazda sensin
Kocan iyi değil senlik te değil doktorluk vaka olmuş sen halen yanında olmalıyım yanında olmalıyımdiye tutturmuşsun adam iyi düşünemiyor sağlıklı adım atamıyor çünkü normal değil doktora gitmesi tedavi olması gerek
Bu kötü süreç kocandan evvel çocuklarında derin yaralar açmadan onlarla daha fazla ilgilen daha fazla vakit geçir çocuklarla etkinlik yap gezdir kafaları dağılsın ..
Ben gerçekten eşine acımıyorum bu duruma o getirdi hepinizi ...
Ama neticede annesi ve kendini tercih yapmaya mecbur hissedip seni istemediğini söylüyor (sağlıklı düşünemiyor) eşini bukadar sık boğaz etme bırak bi süre yalnız kalsın abisi ablası ilgilensin
Kocamda kocam diye tutturduğun için sanada üzülmüyorum ya vallahi olan çocuklara oluyor
Sende toparlan artık ne olur offf

Katılıyorum, hem çocuklar perişan diyor, hem hala çocuklara üveyiymiş gibi davranan bir eşin peşinden gidiyor. Ne olursa olsun çocukları için bu adamdan belli bir süre uzak kalması lazım ama klasik kocasına kul köle olmuş eş görüyorum karşımda.

Cocuklar kucukte baba itiyor kendinden ikide bir yer degistiriyolar dogru durust neler oldugunun farkinda degiller bebek fazla anlamaz ama buyukler huzursuzlugun farkindalar ki ogretmeni bile farketmis ben o yasta olsam boyle seyler yasasam annem babam beni istemiyo diye dusunurdum bizim yuzumuzdenmi kotuler derdim .yazik gunah o cocuklara ne ese nede zeynep hanima yasadiklari onlara ileri donuk psikolojik sikintilar yasatmaz insaallah daha cok kucukler anne babaya ihtiyaclari var baba kendi dunyasina cekilmis anne babanin derdinde cocuklar arada perisan allah yardimcilari olsun

zeynep kendi de iyi değil. onun da destek alması lazım. kocam kocam diye aklını yitirecek neredeyse.
stockholm sendromu falan mı acaba?

Ben bu noktada biraz gercekligini sorgulamaya basladim olaylarin bir anne cocuklarina karsi bu kadar duyarsiz olmamali cocuklar gitsin ben kalayim diyor biri daha 1.5 yasinda umurunda degiller gibi yani sacma geliyor

Ben bu noktada biraz gercekligini sorgulamaya basladim olaylarin bir anne cocuklarina karsi bu kadar duyarsiz olmamali cocuklar gitsin ben kalayim diyor biri daha 1.5 yasinda umurunda degiller gibi yani sacma geliyor
dul kalmaktan korkuyor olabilir.
evine olan sevgisi komşularının bile dikkatini çekecek kadar üst boyuttaymış.
bazıları evliliğin koca sahibi olmanın dışında mutlu olmayı bilmiyor.

X