- 21 Eylül 2016
- 202
- 1.087
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #1.941
Baban ne diyor bu duruma sonranizla ilgili
Bence kalma ben olsam kalmam yani adamdan hayır yok ama tabi sen bilirsin ah bu erkekler ah vah bize vahbabam mustafa gelene kadar bizde kal diyo abisi gelsin konuşsun olmadı bi doktora götürsün düzelince dönersin evine diyo. ben eşimin yanında olmak acısını paylaşmak istiyorum ama o buna imkan vermiyo. ben gitmesen bile belki küçüğü gönderirim annemlere
Bu arada önceki sayfaya düştü galiba yazdıklarımı bir oku bence evde onu beklemenden daha etkilibabam mustafa düzelene kadar bizde kal diyo abisi gelsin konuşsun olmadı bi doktora götürsün düzelince dönersin evine diyo. ben eşimin yanında olmak acısını paylaşmak istiyorum ama o buna imkan vermiyo. ben gitmesen bile belki küçüğü gönderirim annemlere
Bende olsam kalırım evimde onu yanlız bıraksan hiç kalkamaz altından yardıma ihtiyaci var keşke doktora gitse ama gideceğini sanmiyorumbabam mustafa gelene kadar bizde kal diyo abisi gelsin konuşsun olmadı bi doktora götürsün düzelince dönersin evine diyo. ben eşimin yanında olmak acısını paylaşmak istiyorum ama o buna imkan vermiyo. ben gitmesen bile belki küçüğü gönderirim annemlere
Evde kaldıkça zeynep i suçlayack ona öfke duyack gbi ama zeynep her gün bnu sağlıklı sabırlı bi şkilde çekebileck miBende olsam kalırım evimde onu yanlız bıraksan hiç kalkamaz altından yardıma ihtiyaci var keşke doktora gitse ama gideceğini sanmiyorum
gelinini oğluna öldürtmekle tehdit eden kv için vicdan lazım değil.Şiddet gibi bir olayı affetmiş Zeynep hanım evliliğine devam etmiş. Kocasının acılı gününde de bir şans vermeli bence.
Haaa ben olsam yıllar önceki şiddeti asla affetmezdim. Olayın gidişatına göre cevap verdim. İlk yorumumda kocanın affedilmemesini belirtmiştim ama arkadaşlar Zeynep hanımın eşini affettiğini bize laf söylemenin düşmeyeceğini söylediler.
Ben olsam başta. Şiddeti affetmeyip boşanırdım, boşanmadıysam kayınvalideme bakardım. Sevgi'den değil vicdanen bakardım
valla bu mesajdan sonra ne desek boş.babam mustafa gelene kadar bizde kal diyo abisi gelsin konuşsun olmadı bi doktora götürsün düzelince dönersin evine diyo. ben eşimin yanında olmak acısını paylaşmak istiyorum ama o buna imkan vermiyo. ben gitmesen bile belki küçüğü gönderirim annemlere
Her mesjda ısrarla ayrı kalın dedim ama çoğunluk ısrarla yalnız bırakma dedi arkadaşım adam normal değil norml evlilik olsa ayağının önüne yatıp beklrim toparlansın diye adm karısını sorumlu tutuyor ve ciddi şekilde depresyondaAdamın yanında kalman önemli değil, zaten seni çocuklarını bile istemiyor hala anlamamakta ısrar eden arkadaşlar vardr a ihtiyacı var artık o adamın naparsan yap yanlız kalma ben sana zarar vereceğini düsünüyorum
3. Sayfa haberinde seni okurken iyi yaptı yanlız bırakmadı derler bazıları gene pess
bunu söyledim bir ben değil abinin eşide istemedi neden tek suçlu benim dediğimde annem bir-tek bize sığınmıştı bizi istemişti diyo
Ya çok tuhaf sınız kadın affetmis size ne ya ? Niye ısıtıp ısıtıp önüne koyuyorsunuz ? Tuhaf.
Şuanki durumu konuşmuyor lar sanki zeynep kocam bana saksiyla vurdu gibi bi konu acmista onu tartisiyolar gerçekten tuhaf konu saksı konusu değil o 10 yıl geride kaldı hatunlar
Olup gittigine göre evet sebep yok
Dilin kemiği yokturBide bu durumda millet ailenin iç halini bilmez , bi gelin kaynanaya bakamadi ,evden kovdu , yada oğlu için karı lafına bakiyor annesini atiyor vs. Ithamlarda bulunur ! Melasef ki
aynen her cünlesibe katılıyorum . şuçu size atıp kurtuluyor çünkü kolayına geliyor sizin psikolojinizi hiç düşünmemiş düşünmüyor. zaten sen suçlusun dedikçe dedikçe bence sizde psikopat olup çıkacaksınız. sanki kv melekti sizede çok iyiydi ona rağmen istemediniz. gayet herşeyin farkında eşiniz . ama bence evinizde kalın çocukların okulı şusu busu var aileniz bi süre sizke kalsın. oda abbesinin evine gitsinNeyi tartisiyorsunuz ki adam gayet samimi bi sekilde seni godukce annem geliyor aklima benden daha hayir gelmez sana demis. Aslinda icten ice zeynebin sucu olmadigini biliyor o yuzden de istersen kal diyor. Kalma zeynep. Yani ister evinde dur o gitsin ister babanin evine git. Ama o annesinin olumuyle senin onu istememen arasinda bi bag olmadigini dusunene ve sana nefretle bakmayana kadar donme arkadasim. Baslarim mustafanin psikolojisine! Sen ne olacaksin. Surekli sen sebep oldun diye ima edip demese bile bakislariyla tavirlariyla sana kendini suclu hissettirecek. Bu arada sana ne olacak?
Hayir bu adamin ilk falsosu olsaydi derdim ki; sabret duzgun dusunemiyor suan acisindan. Ama bu adam 10 yil oncede duzgun dusunemiyormus ki! Ne zaman ailesiyle senin aranda kalsa fiziksel psikolojik siddet Allah ne verdiyse artik. Yillarin geciyor. Omrun bitiyor. Deymez. Duzelirse amenna. Ama seni yaninda istemeyen adamin sifasi olamazsin zaten. Iyi gelmeyecksin ki ona inat etmenin anlami yok.