KV adayiyim sorunlar başladi

Kız kardeşimin konusunu actiğim neden sadece kendi taraflı olmaları.
Oğlumla sürekli annenesini görmeye gidiyorlar.
Sizin mantiğiniza göre oğlum bana senin annenenden demeli
Ama işte nikah tarihi nedeniyle çıkan tartışmadan sonra ortam gerilmiş başka bir mesajda da yazmıştım. Bir de anneanne ziyareti ile bebek görmeye gitme aynı şey değil. Anneanne davet ediyor filan olabilir. Şu koşullarda kız evinin toplanıp kardeşinize bebek görmeye gitmesi daha büyük olay anneanne ziyaretinden.

C Calcifer 4 senedir çalışıyormuş oğlu

Evet ya doğum günü kutlamaları az toplaniyorlar

Desteğinizi ve elinizi çekin.

Gelinin annesi burada hizipçilik yapıyor yok evlenince ben karışımlar yok lüks talepler...

Bir evli çift eve girmeden haftalar önce akraba ağırlandığını ilk defa duyuyorum.

Oğlum biz birşey söylesek kızılıyor, biz kendimizi geri çekiyoruz. Bak bu aileye çok dikkat et çok iyi düşün ancak hangi kararı verirsen ver arkandayız diyin.

Bizim gücümüz belli, bu kadar yetebiliyoruz diyin.
Oğlumuz mutlu olsun diye para verelim düşüncesinden bir çıkın.

Bırakın kavga etsinler, o akrabaları da kendileri doyursunlar sonuçta size sormadan çağırdılar.

Bir düğün salonu, takılar beklenen masraflardır, kendi akrabalarını yedirmek içirmek tamamen onlara ait.

Sizinde onlardan altta kalır yanınız yok. . her iki aile olarakta gençleri bir salın diyorum sadece.

Sürüden olmadığın için kutluyorum seni.

Anne çok saldırgan geldi bana
Gelininiz de saygılı falan değil, olsa sizin ağırlandığınız bir ortamda bulunur, küstüm diye çekip gitmez
Bu aileyle çok işiniz var, en temizi karışmamak, bırakın ilgisiz desinler
Oğlunuz da hatalı, annesi sizi karşısına alıp ültimatom verirken öyle sesi çıkmamış çocuğu iki çeker bir uzatırım, ben saygı sınırını koruyorsam kimse beni karşısına alıp parmak sallayamaz, emir veremez, hesap soramaz. Dik durun gerisine karışmayın ne halleri varsa görsünler ama oğlunuz bir ayarı hak etmiş gibi duruyor. Bebek görme meselesi falan mühim değil bence ama ailenin sizi ve oğlunuzu karşısına alıp resmen azarlaması yenir yutulur bir iş değil, karışırım yaparım ederim çirkin hareketler

Ben artık bu işin karakter meselesi olduğuna inanıyorum.

Ev geldi diye hergün şükür duası eden de var, tabi ki vermek zorunda diye burun kıvıran da.

Hangisi olduğunu anlamak zor değil, genel olarak yaşama şükrederen etrafına yardım etmeye çalışan insanlar teşekkür ederken, havalı tiplere hiç yaranılmıyor.

Bizim ülkemizde asla iki genç evlenmez ,evlenemez.

Adet ,gelenek görenek adı altında ailelerle evlenilir.

İllaki karışırlar.

En basitinden kızın giyeceği iç çamaşırını (pohça düzme ) almaya neden bir sürü insan gider.

Bırakın gençleri istediklerini yapsınlar.

Fikir sorulursa fikrinizi beyan edersiniz.

Bu her iki taraf içinde geçerli

Hayırlısıysa olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…