- 1 Eylül 2021
- 4.898
- 18.608
- 158
- Konu Sahibi sivaslii_58
-
Biz bebek istedigimiz icin genetik doktoruna gittik Almanyada. Anneannem ve dedem teyze cocuklari ve tabii bunu da soruyor doktor. O kadar abes birsey ki burada, kardes evliligi gibi goruluyor. Ilerde bebek sahibi olmak istediklerinde Nasil Doktora gidip dert anlatacaklar bilmiyorum.Sen git almanya gibi yerde dog buyu sonra erkek kalmamis gibi kuzeninle evlen.
Şu an aydınlanma döneminde arsa satan kilisenin güvenilirliğini sarsan bilimsel gelişme gibi hissettim kendimi yiaaaa
Düşünce
Düşüncene göre dedim anlamak istediğin gibi anlama
Hala size göre diyor. Îflah olmazSize göre.
SMA nın yaygın olmasının sebebi akraba evlilikleri. Tamam kuzeninizle evli olun, kimse sizi boşatacak değil zorla, ama gerçekler de öylece duruyor ortada. Söyleyince de kusura bakmayacaksınız.SMA, sadece akraba evlilikleri ile ortaya çıkan bir hastalık değildir. Ülkemizdeki SMA hastaları arasında akraba evliliği yapmış olanların sayısı oldukça azdır. genelde bilimden gidiliyor ya bende ondan örnek vereyim dedim
Birtanem göz kırpıp laf sokmaya çalışana kadar şunu algıla Allah rızası için bak Allah adı verdim; bilimsel gerçeklik bir insan ya da insan topluluğuna GÖRE olamaz, o zaten gerçektir, ne olursun ya. Mesela su bana ya da sana göre 100 derecede kaynamaz, biz tepinip yok desek de 100 derecede kaynayacak o, anlatabiliyor muyum?Düşünce
Düşüncene göre dedim anlamak istediğin gibi anlamayada okumak istediğin gibi
Dunya duzdur hanimefendi yuvarlak olsa asagidakiler yere duserdi. Polemik yapmayin lutfenŞu an aydınlanma döneminde arsa satan kilisenin güvenilirliğini sarsan bilimsel gelişme gibi hissettim kendimi yiaaaa
Zor bakan bence ben değilim durumu buraya getiren sizsiniz düşüncelerinize karşı düşüncelerim. Size zorla benle münakaşaya girin demedimSMA nın yaygın olmasının sebebi akraba evlilikleri. Tamam kuzeninizle evli olun, kimse sizi boşatacak değil zorla, ama gerçekler de öylece duruyor ortada. Söyleyince de kusura bakmayacaksınız.
Sana göre diyecek şimdi. Isırabilsem kendi kafamı ısırcam.SMA nın yaygın olmasının sebebi akraba evlilikleri. Tamam kuzeninizle evli olun, kimse sizi boşatacak değil zorla, ama gerçekler de öylece duruyor ortada. Söyleyince de kusura bakmayacaksınız.
Yav kadının kendi düşüncesi değil. Bayağı bilimsel araştırmalardan elde edilen sonuçlara göre konuşuyor. Google akademiyi bile karıştırsanız az biraz fikir sahibi olursunuz. Su yüz derecede kaynar gibi bir bilgi, buna düşünce diyemezsiniz.Düşünce
Düşüncene göre dedim anlamak istediğin gibi anlamayada okumak istediğin gibi
Bilim göreceli midirBirtanem göz kırpıp laf sokmaya çalışana kadar şunu algıla Allah rızası için bak Allah adı verdim; bilimsel gerçeklik bir insan ya da insan topluluğuna GÖRE olamaz, o zaten gerçektir, ne olursun ya. Mesela su bana ya da sana göre 100 derecede kaynamaz, biz tepinip yok desek de 100 derecede kaynayacak o, anlatabiliyor muyum?
Bu konuda ben de bir şey diyemiyorum Karadeniz üzerimize akmadığı için itiraz edemem.Dunya duzdur hanimefendi yuvarlak olsa asagidakiler yere duserdi. Polemik yapmayin lutfen
Yok ı ıh olmuyorBirtanem göz kırpıp laf sokmaya çalışana kadar şunu algıla Allah rızası için bak Allah adı verdim; bilimsel gerçeklik bir insan ya da insan topluluğuna GÖRE olamaz, o zaten gerçektir, ne olursun ya. Mesela su bana ya da sana göre 100 derecede kaynamaz, biz tepinip yok desek de 100 derecede kaynayacak o, anlatabiliyor muyum?
Sonun Gelileo'ya benzemesin sister.Şu an aydınlanma döneminde arsa satan kilisenin güvenilirliğini sarsan bilimsel gelişme gibi hissettim kendimi yiaaaa
Neden sizler yapmışsınız ben bunu küçümsüyormuyumYav kadının kendi düşüncesi değil. Bayağı bilimsel araştırmalardan elde edilen sonuçlara göre konuşuyor. Google akademiyi bile karıştırsanız az biraz fikir sahibi olursunuz. Su yüz derecede kaynar gibi bir bilgi, buna düşünce diyemezsiniz.
Özel hayatınızda naptığınız inanın beni ilgilendirmiyor, bilimsel gerçekler için sizin düşünceniz derseniz ben de saçmalamayın derim yanı yapacak bir şey yok.Zor bakan bence ben değilim durumu buraya getiren sizsiniz düşüncelerinize karşı düşüncelerim. Size zorla benle münakaşaya girin demedim
Özel hayatı zaten katan yok bunu yine siz beyan ediyorsunuz konumuz bilimselliktiÖzel hayatınızda naptığınız inanın beni ilgilendirmiyor, bilimsel gerçekler için sizin düşünceniz derseniz ben de saçmalamayın derim yanı yapacak bir şey yok.
Yav neyi küçümseyeceksiniz? Koskoca tıp camiasının bin bir zahmetle, özenle elde ettiği hayati verileri mi?Neden sizler yapmışsınız ben bunu küçümsüyormuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?