Kuzenim Evlilik Teklifi Etti !?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende diyorum ki sen tek veri ile geliyorsun bunun aksini iddia edenlerde var bunları neden göz ardı ediyorsun

Yokluk ne alak peki
Sosyal hayatınızda pek çok erkekten tanışma teklifi gelmiş ama siz kuzeninizi seçmiş olamazsınız diye tahmin ediyorum. Bunu varsaymak istiyorum gerçekten. Çok büyük ihtimal çevrenizde hiç erkek bir tanıdığınız yoktu ve kuzene tamam evlenelim dediniz.

Canim yorumun icin tesekkurler böyle kuzen falan diyince insanlar aaaa ne geri insanlar diyebilir ama asla degiliz aslinda ailemiz bize karismaz ama bu konu ciddi konuydu fikirleri önemli
Ben diyorum evet. Arkadaşım kuzeniyle evlendi, ilk çocuğunu kaybetti. Teyzem de kuzeniyle evlendi. Kendi çocuklarının gözü görmüyor, çocuklarının çocukları da otistik.
Evlenmeden bütün genetik testleri yaptiracagiz

Düpedüz ensesttir. Kuzen kardeştir. Dinin altina saklanmayın koşulları çok farklı. PEYGAMBERIMIZ bile tasvip etmediğini,cok zor durumlarda olabileceğini vs söylemiş. O zamanla bu zaman bir değil. Göçebe hayat var,kız yabancıya verilince bir daha görememe durumu vs. Dinen 4 kadın almakta hak diyip,tüm kocaları dortleyim. Havva ile Adem'i de örnek verelim isterseniz. Medeniyetin M'isini görmemiş ilkel kabilelere bakın hepsi birbiri ile evleniyor,dışa tamamen kapalılar.Kuzeniyle evlenenlerinde bundan farkı yok. Bilimsel olarak zararlarını yazmıyorum bile... Çoğu da mal dışarı çıkmasın diye yapıyor çünkü ilkeller yabancı biri ile anlaşma şansları yok

Ben diyorum evet. Arkadaşım kuzeniyle evlendi, ilk çocuğunu kaybetti. Teyzem de kuzeniyle evlendi. Kendi çocuklarının gözü görmüyor, çocuklarının çocukları da otistik.
65 yaşındaki annem bile diyor sakin akraba evliliği yapmayın diye kendi ailesinde çok çünkü. Ama bizim Avrupa görmüş, teknolojiyle büyüyen gençler hala cahikiye dönemi.

Paldir küldür girme bu işlerin işine,kendi degerini bil,baskiyla olmaz bu isler,akraba evliligini yanlis buluyorum ama sen bulmuyorsan bu adami tanimak icin kendine sure ver,evlilik asik gibilikle olmuyor,hisler de onemli degil bir yerden sonra,uyum ve karakter onemli,ne kadar iyi biri siddete egilimli mi,sinirliyken nasil,ana kuzusu mu .. ölçüp biçmeden olmaz,kiz evi naz evi...

Bende diyorum ki sen tek veri ile geliyorsun bunun aksini iddia edenlerde var bunları neden göz ardı ediyorsun
Tek veri mi? Akraba evliliği yapan tek bir çift üzerine yapılan bir araştırmadan bahsetmiyoruz, milyonlarca örnek üzerinden bu sonuçlara ulaşılmış ki bas bas bağırıyorlar yapmayın diye. Kendinizi de paralasanız bu gerçeği değiştiremezsiniz akraba evliliği biyolojik, etik, sosyolojik olarak yanlıştır. Üzgünüm.

Anlatmazsiniz. Bir dügüne gittik. Ailede arkaba evliligi cok yaygin. Nerdeyse her masada bir tekerlekli sandalya veya agir hastaligi olan bir cocuk. Ama sorsan Genetikle hic alakasi yok

Anlatmazsiniz. Bir dügüne gittik. Ailede arkaba evliligi cok yaygin. Nerdeyse her masada bir tekerlekli sandalya veya agir hastaligi olan bir cocuk. Ama sorsan Genetikle hic alakasi yok
“Eğitilemezsiniz” diye bir söz var ya cuk oturuyor, iyi niyetle de söylüyorum ama anlatamıyorum yapacak bir şey yok.

Elhamdülillâh müslümanım ben. Sizin de belirttiğiniz gibi kuzen namahremdir. Ancak konu sahibinin ailesi mahremmiş gibi muamele etmiş. Cümbür cemaat birlikte yaşıyorlar yıllardır. Bu yüzden genetik olarak olmasa da onlar amca oğluna KARDEŞ muamelesi yaptığı için şimdi birbirlerine aşık olduklarını söylemeleri midemizi bulandırıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…