• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenim Evlilik Teklifi Etti !?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen git almanya gibi yerde dog buyu sonra erkek kalmamis gibi kuzeninle evlen. 🤮
Biz bebek istedigimiz icin genetik doktoruna gittik Almanyada. Anneannem ve dedem teyze cocuklari ve tabii bunu da soruyor doktor. O kadar abes birsey ki burada, kardes evliligi gibi goruluyor. Ilerde bebek sahibi olmak istediklerinde Nasil Doktora gidip dert anlatacaklar bilmiyorum.

. Hadi onu da gectim kac jenerasyon sonra hala Nasil kuzenlerinize o gozle bakabiliyorsunuz anlamadim, erkek kokune kiran mi girdi? S sivaslii_58

SMA, sadece akraba evlilikleri ile ortaya çıkan bir hastalık değildir. Ülkemizdeki SMA hastaları arasında akraba evliliği yapmış olanların sayısı oldukça azdır. genelde bilimden gidiliyor ya bende ondan örnek vereyim dedim
SMA nın yaygın olmasının sebebi akraba evlilikleri. Tamam kuzeninizle evli olun, kimse sizi boşatacak değil zorla, ama gerçekler de öylece duruyor ortada. Söyleyince de kusura bakmayacaksınız.

Düşünce

Düşüncene göre dedim anlamak istediğin gibi anlama 😉 yada okumak istediğin gibi
Birtanem göz kırpıp laf sokmaya çalışana kadar şunu algıla Allah rızası için bak Allah adı verdim; bilimsel gerçeklik bir insan ya da insan topluluğuna GÖRE olamaz, o zaten gerçektir, ne olursun ya. Mesela su bana ya da sana göre 100 derecede kaynamaz, biz tepinip yok desek de 100 derecede kaynayacak o, anlatabiliyor muyum?

SMA nın yaygın olmasının sebebi akraba evlilikleri. Tamam kuzeninizle evli olun, kimse sizi boşatacak değil zorla, ama gerçekler de öylece duruyor ortada. Söyleyince de kusura bakmayacaksınız.
Zor bakan bence ben değilim durumu buraya getiren sizsiniz düşüncelerinize karşı düşüncelerim. Size zorla benle münakaşaya girin demedim

Sana göre diyecek şimdi. Isırabilsem kendi kafamı ısırcam.

Düşünce

Düşüncene göre dedim anlamak istediğin gibi anlama 😉 yada okumak istediğin gibi
Yav kadının kendi düşüncesi değil. Bayağı bilimsel araştırmalardan elde edilen sonuçlara göre konuşuyor. Google akademiyi bile karıştırsanız az biraz fikir sahibi olursunuz. Su yüz derecede kaynar gibi bir bilgi, buna düşünce diyemezsiniz.

Birtanem göz kırpıp laf sokmaya çalışana kadar şunu algıla Allah rızası için bak Allah adı verdim; bilimsel gerçeklik bir insan ya da insan topluluğuna GÖRE olamaz, o zaten gerçektir, ne olursun ya. Mesela su bana ya da sana göre 100 derecede kaynamaz, biz tepinip yok desek de 100 derecede kaynayacak o, anlatabiliyor muyum?
Bilim göreceli midir

Yok ı ıh olmuyor🤦

Yav kadının kendi düşüncesi değil. Bayağı bilimsel araştırmalardan elde edilen sonuçlara göre konuşuyor. Google akademiyi bile karıştırsanız az biraz fikir sahibi olursunuz. Su yüz derecede kaynar gibi bir bilgi, buna düşünce diyemezsiniz.
Neden sizler yapmışsınız ben bunu küçümsüyormuyum

Zor bakan bence ben değilim durumu buraya getiren sizsiniz düşüncelerinize karşı düşüncelerim. Size zorla benle münakaşaya girin demedim
Özel hayatınızda naptığınız inanın beni ilgilendirmiyor, bilimsel gerçekler için sizin düşünceniz derseniz ben de saçmalamayın derim yanı yapacak bir şey yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X