Kuzenim Evlilik Teklifi Etti !?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende bundan bahsediyorum işte yapılan testler ile yola girme var evlenmeden yapıldı bu testler diyelim sorun çıkmadı bu seferde akraba diye sorun bulunacak

Evet belirtmişsiniz şuanlık bu bilim sonrasını bilemezsiniz
Şu anlık diye bir şey yok, artık bunun ötesi yok, akraba evliliği yanlıştır, yanlıştır, risklidir, yanlıştır, milyon kez ispatlanmıştır, artık bu değişmez, insan genetiği değiştirilebildiği, akrabasından tamamen farklı hale getirilebildiği gün akraba evliliği riskli olmaktan çıkar, o zaman da yine sosyolojik ve etik olarak hala yanlış olur, yanlıştır, yanlış, yanl

Almanya bizi istememek de haklı. 3 kuşaktır Almanya da yaşa. Orada doğ büyü. Ne okul oku ne hayatı yaşa. Vizyon sıfır.

Asla öyle değil diğer kuzenlerim okudu ben meslek yaptım Almanya’da meslek de önemli illa üniversite değil her şey burada. Ailem çok rahat her konuda

Evlenirken verdiğimiz belge diyor arkadaş, o belgelerde genetik test yok, cinsel yolla bulaşan hastalıklar ve talasemi var, ağlıyorum şu anda

Bence modem kutusuna, yastık kılıfına falan bile anlatsan daha başarılı sonuç alabilirsin. Ama bu hanımda olmuyor.

Değişebilirlilikten bahsetmizsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…