- 17 Ağustos 2011
- 24.380
- 153.453
- 798
- Konu Sahibi Kun fe yekunnn
-
Esin balik burcu mu?Evet kendisi fazlasıyla hayalperest adam hayallerle yaşıyor ellemiyorum bende yazık ya napim : ))
Konu açtım diye hemen bugün yapicak hali yok canımE buraya konu açtığına göre var öyle bir durum
Yok koç burcu aynı burcuz ikimizde ona kalsa sürekli farklı biyerler açarEsin balik burcu mu?
Bence islek bir yerde minik bir bufe tutun, tost basin, sigara satin,hem varsa findiginiz zeytininiz onu da sergiler belki satarsiniz.
kuyumcu ne ya? Bir arkadas ne güzel demis tum gun kadin çalıştığını goren biri soymaya kalkar diye. Dunyanin binbir turlu hali var. Ne gerek var boyle birseye?
Ayrica ev yemegi satan bir yerden ziyade bilindik bir markanin cigkoftedi franchise'i acin. Hem dekorasyonu vs vs onlar ustleniyor (diye biliyorum), hem insanlarin alisma zamani daha kisa olur,sonucta bilindik marka...
Yahu tabi ki ama büfeden bahsetmiyorsun kuyumcu diyorsun bence kocanda sende baya hayalperestsinizKonu açtım diye hemen bugün yapicak hali yok canım
Ee siz ne danisiyordunuz pekiYok canım yaa para falan hayalperest sadece
200.000'den aşağı çıkamazsınız. Ayrıca altından anlamanız gerek.
Ee adam istemiyor çalışicaksan kendimize ait biyer olur öyle çalışırsin diyo napim bunun için çok şükür aç değiliz açikta değiliz tedavi için de bir kısım var kalani için düşünüyoruz eşımın geliri çok iyi maşallah da geçmişde petrol işi yaoiyordu trilyonlar batırdı maalesef onu borçlarını ödüyoruz yani bikaç ay kaldi inş bitmesineSizinki haritadan yer beğenmek gibi bir şey olmuş ben şu işi yapayım diyerek 0 bilgiyle iş mi seçilir? Batmanız garanti. Anlamadığınız hiçbir işe girmeyin. Hele ki kuyumcu. Hele ki piyasa, ekonomi bu haldeyken. Ayrıca eşim bırakmıyor ki çalışayım ne demek siz kendi başınıza birey değil misiniz? Kendisi de istemiyormuş başkasının yanında çalışmak. Nasıl geçiniyorsunuz? Daha yeni tüp bebek tedavisi için kredi çekmeyi düşündüğünüzü yazmıştınız. Tüp bebek için kenarda paranız yokken dükkan açmaya kenarda birikmişiniz nasıl var?
Arsa bibi arsa,benim o kadar param olsa bir kismiyla da arazi alirim,ya da iyi yerde bir dükkan,sonra gel keyfim gelArkadaşlar 4m paranız varsa gidin ev falan alın hem değerlenir hem kiraya verirsiniz o kadar paraya zenginsiniz demektir ne kuyumcusu Allasen deli misiniz batırmak istiyorsanız o başkamemleket batmış
Dediği gibi kolaymı bu işler onu ögrenmeye çalisiyodumEe siz ne danisiyordunuz peki,benim esim dese,kalk adam kalk bi kahve ic pesinden soguk su,kendine gel yorganin mi düştü derim
Ama kuyumculuk "aç degiliz,açıkta degiliz"diyenin isi degil yav:))Ee adam istemiyor çalışicaksan kendimize ait biyer olur öyle çalışırsin diyo napim bunun için çok şükür aç değiliz açikta değiliz tedavi için de bir kısım var kalani için düşünüyoruz eşımın geliri çok iyi maşallah da geçmişde petrol işi yaoiyordu trilyonlar batırdı maalesef onu borçlarını ödüyoruz yani bikaç ay kaldi inş bitmesine
Bende çiftlik alırdım olurmu o para bilmem ama oh miss gibiArsa bibi arsa,benim o kadar param olsa bir kismiyla da arazi alirim,ya da iyi yerde bir dükkan,sonra gel keyfim gel
İkisi de koç burcuymuş çok da şaşırmadım cesaret bizim göbek adımız ama bu kadarı da fazlaSiz mi çok cesaretlisiniz biz mi korkagiz anlamadim.
Kuyumcu icin saglam para lazim ama genel olarak eline 3 kuruş geçen iş kurma derdine düşüyor. Herşey sermaye ayarlamakla bitse herkes kendi işini kurar gecerdi zaten.
Eşim az bucuk bildiği işe bile girmedi ortak olarak zamaninda şuan biraz paramiz var ama iş kurmaya filan girmeyiz hayatta.
Siz fikrinizin dahi olmadigi, bu kadar yüklü para gereken işi planliyorsunuz ve bir de KUYUMCU, bir de ek iş olarak kuyumcu, gunduzleri siz aksamlari kendisi???
Mütemadiyen şasiriyorum.
Kolay kolay,para olduğunan ne varDediği gibi kolay mı bu işler onu ögrenmeye çalisiyodum
Hangi oglan anasi ogluna sermaye vermis pehhh,anca ruyanda gorursun,o da totisin acikta kalirsa belki bi ihtimalSermayesini annesi ve kardeşi verecekse süper fikir derim
Bende çiftlik alırdım olurmu o para bilmem ama oh miss gibi
İkisi de koç burcuymuş çok da şaşırmadım cesaret bizim göbek adımız ama bu kadarı da fazla
Ee adam istemiyor çalışicaksan kendimize ait biyer olur öyle çalışırsin diyo napim bunun için çok şükür aç değiliz açikta değiliz tedavi için de bir kısım var kalani için düşünüyoruz eşımın geliri çok iyi maşallah da geçmişde petrol işi yaoiyordu trilyonlar batırdı maalesef onu borçlarını ödüyoruz yani bikaç ay kaldi inş bitmesine
valla eşiniz bu hızla giderse bir seneye kalmaz elde avuçta ne varsa batırır gibi duruyor canlı örneklerini gördüm.maymun iştahla bu kadar alakasız bilmediği şeylere girişmesin, aklı başında yatırımlar yapsın çok parası varsa.Ben istemiyorum aslında da eşim ısrar ediyor bir ev yemekleri restorant açalım bir onu yapalim bunu yapalim diyerek benimde kafamı karıştırıyor ya(
bakkalda altın şeklinde çikolata satmakla karıştırıyor sanırımHiç bir bilgimiz yok altınla ilgili sahte falan olsa anlamayız yani kendi işi varda ek iş olarak gündüz sen ilgilenirsin işim bitince bende gelirim diyo ne yapsak diye benimde kafamı bulandırıyor
3 ay yarım gün çaliştim biyerde o bile beni çok yoruyordu ondan istemiyor hemem şuan için demiyor kuyumculuk işini zaten burdaki yorumlari okuyup vazgeçirmeye çalışıyorum tüp bebek içinde yazdim bir kısmi hazır normal tüp bebek ucreti değil 25 bini buluyor daha önce çok denediğim içim bu sefer daha kapsamli bir tedavi olur gidiceğim yerde inşKendinizin çalışmak istememeniz farklı eşinizin çalışmanızı istememesi birbirinden çok farklı durumlar. Bunun için çok şey yapabilirsiniz ama önce ikisi arasındaki farkı anlamanız lazım.
Soruma cevap vermemişsiniz tüp bebek tedavisi için hazırda paranız yokken kuyumcu açmaya nasıl paranız var? Gündüz sen dur akşam ben gelirim diye kuyumcu açmaya çalışan eşiniz bu kafayla giderse daha çok trilyonlar batırır size şimdiden borç ödemede kolaylıklar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?