Kuyumcu dükkanı açmak

Artı kapi arkasina wc yaptiracak herhalde eşi calissa bile.Malum dükkan boş birakilmaz:)
Bir de es aksamdan gelecekmis,e tabi heryer acik,12ye kadar sat sat dur oohh:))
Ya o kadar güldüm ki kahkahalarla. Annemlere anlattım onlar da gülüyor

Biz de eşimle kararlaştırdık. Yarın kuyumcu olacağız. Daha once nasıl aklimiza gelmedi bu iş. Onun üzüntüsü içindeyiz. Biz de Ek is olarak yapacağız. Çünkü biz sabancıyız. Sarrafligi ancak ek iş olarak yaparız

Yok konu sahibine ve eşine kalpten teşekkür ederim. Uzun zamandır bu kadar gülmemiştim.

Yani.
Hani kuyumculuktan üstün ne iş yapiyor ki eş kişisi,kuyumculuk yan gelir olsunBen biseycik anlamadim ama dagilalim bence,züğürtler olarak baya yorduk cenemizi
Bence konu sahibi ve eşi de ne istediğini bilmiyor aralarda kırtasiye, lazer epilasyonu gibi şeyler okudum. Daldan dala onu dükkanı açalım bu dükkanı açalım diye muhabbet ediyorlar karı koca, işin dert kısmı da bize kaldı.

Benim hayalim bir kitap cafe işletmekti ama bu konudan sonra dedim ki kendi kendime millet ek iş olarak kuyumcu açsın senin kurduğun hayale bak. Benim de ufkum açıldı bu akşam, hayata daha farklı bir pencereden bakıyorum artık

Zenginler siziii:)Ben de yarim gram alsam diye hesap yapayim bozukluklarimla

Üniversite mezunuyum, gündüz duracak bir dükkan açmıyor kocam. Güvenemiyoruz kendimize
Senelerdir pijamacı acmak hayalim var. Ama hiçbir zaman gerçeğe evrilmedi.

Çünkü ben de üniversite mezunuyum. Ve tek varlığımı sermaye olarak kullanip kaybedersen ne yaparim diye düşünmekten 1 arpa boyu yol alamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…