- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.019
- 548
- Konu Sahibi Kun fe yekunnn
Ben manifaturaci dükkanı filan onerecektim.Ama bakkal daha iyi olur sanırım ..bilemedim simdiBakkal açsın o zamantarife uyan o var çünkü..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben manifaturaci dükkanı filan onerecektim.Ama bakkal daha iyi olur sanırım ..bilemedim simdiBakkal açsın o zamantarife uyan o var çünkü..
Hahahahahahahah cok yasayınGündüzleri hanımı duracakmışsanki akbil dolum açacaklar hwajhwhaha
En az 4milyon.. O da şaşalı lüx ürünler olan biryer olmaz.Valla 2-3 milyondan asagi tutmaz ortalama. Dukkanin icine salatalik domates koymuyorsun neticede, cidden insanlar cok komik gece gece iyi gulduk
Sermayesini annesi ve kardeşi verecekse süper fikir derimDilini isir ayol,kocan durduk yere ayaga kalkip “haydin kuyumcu acak” derse nabican
Hahahahahahahah cok yasayın
Allah herkese bu gunduz sen durursun ozguvenınden versın![]()
Bende gülüyorum şuan :))Kuyumcudan bahsettiğinizden emin misiniz ay valla pek komik geldi kusura bakmayın :)
Üniversite mezunuyum, gündüz duracak bir dükkan açmıyor kocam. Güvenemiyoruz kendimizeHahahahahahahah cok yasayın
Allah herkese bu gunduz sen durursun ozguvenınden versın![]()
Unı mezunusunuzdur kimse ona bir sey demedi. Sadece uzuleceksınız yapmayın diyoruzÜniversite mezunuyum, gündüz duracak bir dükkan açmıyor kocam. Güvenemiyoruz kendimize![]()
Ben konu sahibi değilimUnı mezunusunuzdur kimse ona bir sey demedi. Sadece uzuleceksınız yapmayın diyoruz
Kırtasiyeyi çok istiyor da bende onu istemiyorum bana kalsa lazer epilasyon güzellik salonu falan çok isterimAllah aşkına eşiniz hangi kafayla bunu düşündü? Kadın halinle seni koyacağı yer kuyumcu dükkanı.. sahte satanı,gizli yürüteni,silahla saldıranı vs vs sen kadın haline,üstüne birde ikinizde anlamıyorsunuz. Sanki bakkal dükkanı akşamları uğrayacak..Kusura bakmayın duyduğum en saçma fikir. Kazanmak için değil ama batmak için süper bir fikir olur. Kırtasiye,ufak butik pastacı vs açabilirsiniz madem sen ilgileneceksin tüm gün. Sakın bulaşmayın kuyumculuğa.
Evet kendisi fazlasıyla hayalperest adam hayallerle yaşıyor ellemiyorum bende yazık ya napim : ))Hayır biz 15yıldır bu işin içindeyiz (amcamın dükkanı) 200.000'e kuyumcu açabileceğini düşünen var, gündüz karım durur diyen var. Gece kuyumcu açılıyorda benim mi haberim yok acaba
200.000 liraya ancak bir tabaka yüzük alırsın
Ayrıca konu sahibinin eşini ütopik hayal gücünden dolayı kutluyorum![]()
Of ya simdi farkettimBen konu sahibi değilim![]()
Valla ben de anlamadim konuyu.Yani esin seni çalistirmak istemiyor, büyük ihtimal ile is yerinde baska erkekler var diye.
Bu düsünce zaten saçma da
Kuyumucuya gelen erkek yokmu? Ki kuyumucu çok daha tehlikelidir. Magandasi gelir, kaynana dünür tartisir, tüm gün bir kadinin çalistigini görenler, altinlari çalmayi çalisirlar,..
Yani neticede konu altin ve zaten ekonomi kötü.
Yani gerçekten bu tür erkekleri nerden buluyorsunuz, niye evleniyorsunuz..![]()
Yok canım yaa para falan hayalperest sadeceDediğin gibi 2-3 milyon lazım temizinden.
E adamda para var ki hayata geçirmek istiyor.
Ben olsam kocayı kafalayıp hemen dünya turuna falan çıkardım![]()
Ben kaş kalemi aldım bugun kendime ıs cıkısı yaaa nereye gittim bilsen aklın durur, niye? İnternette ki renk belki ıstedıgım renk degıldır 50tlm ziyan olmasın dedim zira para kolay kazanılmıyor.Üniversite mezunuyum, gündüz duracak bir dükkan açmıyor kocam. Güvenemiyoruz kendimize![]()
E buraya konu açtığına göre var öyle bir durumYok canım yaa para falan hayalperest sadece![]()