• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuyumcu dükkanı açmak

Sevgili konu sahibi. Amacım senınle dalga gecmek degıl, eşin gelecekte bu işe girme niyetindeyse tez zamanda vazgeçirmen temennidir. Bu kadar sermayeyi hiç bilmediği bir sektörde batırmasın. Kaldı ki bu kadar sermayeniz var mı onu bilmiyoruz. Fakat değmez yani:dua:

Allah aşkına eşiniz hangi kafayla bunu düşündü? Kadın halinle seni koyacağı yer kuyumcu dükkanı.. sahte satanı,gizli yürüteni,silahla saldıranı vs vs sen kadın haline,üstüne birde ikinizde anlamıyorsunuz. Sanki bakkal dükkanı akşamları uğrayacak..Kusura bakmayın duyduğum en saçma fikir. Kazanmak için değil ama batmak için süper bir fikir olur. Kırtasiye,ufak butik pastacı vs açabilirsiniz madem sen ilgileneceksin tüm gün. Sakın bulaşmayın kuyumculuğa.
Kırtasiyeyi çok istiyor da bende onu istemiyorum bana kalsa lazer epilasyon güzellik salonu falan çok isterim

Hayır biz 15yıldır bu işin içindeyiz (amcamın dükkanı) 200.000'e kuyumcu açabileceğini düşünen var, gündüz karım durur diyen var. Gece kuyumcu açılıyorda benim mi haberim yok acaba :KK53:
200.000 liraya ancak bir tabaka yüzük alırsın :KK70:
Ayrıca konu sahibinin eşini ütopik hayal gücünden dolayı kutluyorum:KK70:
Evet kendisi fazlasıyla hayalperest adam hayallerle yaşıyor ellemiyorum bende yazık ya napim : ))

Yani esin seni çalistirmak istemiyor, büyük ihtimal ile is yerinde baska erkekler var diye.

Bu düsünce zaten saçma da

Kuyumucuya gelen erkek yokmu? Ki kuyumucu çok daha tehlikelidir. Magandasi gelir, kaynana dünür tartisir, tüm gün bir kadinin çalistigini görenler, altinlari çalmayi çalisirlar,..

Yani neticede konu altin ve zaten ekonomi kötü.

Yani gerçekten bu tür erkekleri nerden buluyorsunuz, niye evleniyorsunuz.. :olamaz:
Valla ben de anlamadim konuyu.
Sanki esi ev pogacalari satan yer acalim,sen kadinlarla muhatap olursun,ben de cikista kalan pogacalari eve götürürüm diyoro_O

Üniversite mezunuyum, gündüz duracak bir dükkan açmıyor kocam. Güvenemiyoruz kendimize 🥺
Ben kaş kalemi aldım bugun kendime ıs cıkısı yaaa nereye gittim bilsen aklın durur, niye? İnternette ki renk belki ıstedıgım renk degıldır 50tlm ziyan olmasın dedim zira para kolay kazanılmıyor. 🤣🤣🤣

Back
X