• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisi olann? Kimyasal peeling

senvarsindiye

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
620
548
103
İyi akşamlar hanımlar,
Dün gece yüzüme tca (asit) sürdüm. Sadece 15-20 saniye beklettim. Yüzümde şu an boynum ile fark oluştu. Kızardı tamamen. Ve daha da esmerleştim, koyulaştı. :((( geçecek mi bu bilgisi olan var mı?? İz kalır mı :((

İyi akşamlar hanımlar,
Dün gece yüzüme tca (asit) sürdüm. Sadece 15-20 saniye beklettim. Yüzümde şu an boynum ile fark oluştu. Kızardı tamamen. Ve daha da esmerleştim, koyulaştı. :((( geçecek mi bu bilgisi olan var mı??
Çok bilgim yok mutlaka düzelir ama güneş kremsiz evde bile gezmeyin.

Aslında bayağı güçlüymüş , ben bir 10 dakika zor dayanmıştım . 50lik Güneş kremi asla ihmal etmeyin hatta gün içinde yenileyin . Geçecektir o karalıklar kabuk bağlayacak sakın koparmayın kendiliğinden düşsün soyulsun

Aslında bayağı güçlüymüş , ben bir 10 dakika zor dayanmıştım . 50lik Güneş kremi asla ihmal etmeyin hatta gün içinde yenileyin . Geçecektir o karalıklar kabuk bağlayacak sakın koparmayın kendiliğinden düşsün soyulsun
Evet güçlü diye o kadarcık tuttum. Yandığını hisseder hissetmez hemen nötralizer sürdüm. Temizledim. Sonrasında yine yanmaya devam etti ama zaten temizlediğim için normal diye düşündüm. Sabah uyanınca da kıpkırmızı bir ciltle karşılaştım. Yani tek bir yerde koyulaşma yok genel yüzümün her tarafı koyulaştı malesef :( hangi akla hizmet yaptım bilmiyorum ya ya geçmezse diye çok korkuyorum

50 yüz için çok fazla. Neyseki çok bekletmemişsiniz. Onarıcı yatıştırıcı krem sürün. Güneş kremini ihmal etmeyin. Muhtemelen yüz derisi biraz kuruyup gerilir sonrada soyulur. Ama siz soymayın. Daha kötü olur kendi soyulsun.. Çok geçmiş olsun

50 yüz için çok fazla. Neyseki çok bekletmemişsiniz. Onarıcı yatıştırıcı krem sürün. Güneş kremini ihmal etmeyin. Muhtemelen yüz derisi biraz kuruyup gerilir sonrada soyulur. Ama siz soymayın. Daha kötü olur kendi soyulsun.. Çok geçmiş olsun
Silverdin fito madecassol krem var evde ama kafama göre kullanmak istemiyorum sizin bir bilginiz var mı? Bir de şuan cildim çok yumuşak hiç kuruyup soyulacakmış gibi hissetmiyorum ya :(

Silverdin fito madecassol krem var evde ama kafama göre kullanmak istemiyorum sizin bir bilginiz var mı? Bir de şuan cildim çok yumuşak hiç kuruyup soyulacakmış gibi hissetmiyorum ya
Çok fazla krem sürmeyin zaten. Evdeki kremleri birini akşam birini sabah sürün. Cilt kuruyup kalın soyulmaz belki ama pul pul da olsa kendini atar. Yeniler. Siz sadece Güneş'ten koruyun.

Son düzenleme:
Kan akışı hızlandığı için kızarmış olabilir. Yarım saat veya bir saat içerisinde kızarıklık genelde dağılması lazım. Ama siz dün gece sürmüşsünüz buna rağmen kızarıklık hala geçmemiş. En iyi siz bir doktora görünün.

Madecassol olur onu sürebilirsin. Sık sık yenile. Silverdini sürme yüzüne. Gunes kremini de kullan bol bol. Hafifleme olmazsa da doktora gitmeyi ihmal etme

Kan akışı hızlandığı için kızarmış olabilir. Yarım saat veya bir saat içerisinde kızarıklık genelde dağılması lazım. Ama siz dün gece sürmüşsünüz buna rağmen kızarıklık hala geçmemiş. En iyi siz bir doktora görünün.
Koyulaşmaya döndü gibi oldu sonra

Trendyoldan, s ile başlayan bir marka. Yüzde 50 :(((
Asit oranı çok yüksek, hem de aşırı, Allah'tan dakika beklemedi yüzünüzde. Onarıcı kremi temiz yüzünüze sürün ve dermatoloğa gidin. Asit ürünlerini kullanacaksanızsa düşük oranlarda başlamanız lazım, yüzünüz hassas ise toniklerle başlamanız lazımdı. Şu birkaç ay sakın yüzünüze asit ve türevlerini sürmeyin, yatıştırıcı bir serum ve onarıcı kremle bol bol nemlendirin ve ilk iş olarak doktora gidin.

Son düzenleme:
İyi akşamlar hanımlar,
Dün gece yüzüme tca (asit) sürdüm. Sadece 15-20 saniye beklettim. Yüzümde şu an boynum ile fark oluştu. Kızardı tamamen. Ve daha da esmerleştim, koyulaştı. :((( geçecek mi bu bilgisi olan var mı?? İz kalır mı :((

Tca oranı çok yüksek 50 lik olanı ben vücudumda kullanıyorum. Cildin soyulacağı için ilk olarak renk değiştiriyor sonra kabuk bağlıyor. Acil olarak doktora gitmen ve göstermen lazım. Yüzünde kalıcı izlere sebep olabilir. Eczane dışı bir krem sürme asla yüzünü yakabilir. Umarım güzel bir şekilde atlatırsın bu süreci. Bir daha ki sefere rahatsız olduğun izlerin üzerine kulak çubuğu ile uygulama yapabilirsin. Yinede 50 liği yüzüne kullanmamanı tavsiye ederim

Back
X