Kuyumcu dükkanı açmak

Hiç bir bilgimiz yok altınla ilgili sahte falan olsa anlamayız yani kendi işi varda ek iş olarak gündüz sen ilgilenirsin işim bitince bende gelirim diyo ne yapsak diye benimde kafamı bulandırıyor
Yani bakkal dükkani değil ki bu. Altın satmak için gelenler olacak ne sen ne eşin anlıyormuşsunuz. Altın millet artık alamıyor hep gram gidiyor düğünlerde bile.

iflas etti derken tamamen mi battı, yoksa iş kollarından biri mi battı?
Allah yardımcınız olsun, çok uzuluyorum insanların dukkan kapatmasına.

Hiç bir bilgimiz yok altınla ilgili sahte falan olsa anlamayız yani kendi işi varda ek iş olarak gündüz sen ilgilenirsin işim bitince bende gelirim diyo ne yapsak diye benimde kafamı bulandırıyor
Allah aşkına eşiniz hangi kafayla bunu düşündü? Kadın halinle seni koyacağı yer kuyumcu dükkanı.. sahte satanı,gizli yürüteni,silahla saldıranı vs vs sen kadın haline,üstüne birde ikinizde anlamıyorsunuz. Sanki bakkal dükkanı akşamları uğrayacak..Kusura bakmayın duyduğum en saçma fikir. Kazanmak için değil ama batmak için süper bir fikir olur. Kırtasiye,ufak butik pastacı vs açabilirsiniz madem sen ilgileneceksin tüm gün. Sakın bulaşmayın kuyumculuğa.

iflas etti derken tamamen mi battı, yoksa iş kollarından biri mi battı?
Allah yardımcınız olsun, çok uzuluyorum insanların dukkan kapatmasına.
Tamamen battı maalesef dükkanını kapattı, o kadar borcu ödeyebileceği başka meslek olmadığından yine uzaktan uzağa bu işi yapmaya çalışıyor işte dışarıdan satış yapmaya çalışıyor küçük küçük

Tekel bayii acsin o zaman
Adama bak,altindan pirlantadan anlamiyor,gunduz hanim sen dur diyor,sanki sosis bufe acacak cok guldum valla gozumden yas geldi
Hayır biz 15yıldır bu işin içindeyiz (amcamın dükkanı) 200.000'e kuyumcu açabileceğini düşünen var, gündüz karım durur diyen var. Gece kuyumcu açılıyorda benim mi haberim yok acaba
200.000 liraya ancak bir tabaka yüzük alırsın
Ayrıca konu sahibinin eşini ütopik hayal gücünden dolayı kutluyorum

Ne kadar rahat soyluyor esınız. İlla para batırcam der gibi.
Gunduz sen durursun aksam ben dedıgı sey kuyumcu, cekırdekcı degıl.
Umarım engellersınız yoksa yazık olacak.

Bakkal açsın o zaman tarife uyan o var çünkü..

Ne kadar rahat soyluyor esınız. İlla para batırcam der gibi.
Gunduz sen durursun aksam ben dedıgı sey kuyumcu, cekırdekcı degıl.
Umarım engellersınız yoksa yazık olacak.
Direkt engellesin bencede. Nöbetçi eczane mi bu ayol

Direkt engellesin bencede. Nöbetçi eczane mi bu ayol
Bu insanlardaki ozguvenden cahil cesaretinden bende istiyorum.
Kaş kalemi begendım rengi konusunda emin olamadığım geldıgınde begenmezsem diye 50 tlme kıyamadım almadım.
Taa gittim satılan dukkan buldum ordan gorerek aldım. Emin olmak istedim renk garanti olsun istedim. Para kolay kazanılmıyor cunku. Bayılıyorum bu tip insanlara ben, sonunda da borc ödeyip duruyorlar.

Valla 2-3 milyondan asagi tutmaz ortalama. Dukkanin icine salatalik domates koymuyorsun neticede, cidden insanlar cok komik gece gece iyi gulduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…