- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.019
- 548
- Konu Sahibi Kun fe yekunnn
-
Borç içinde batmadi ...borca gomulecegini anlayınca ceketini alıp çıktı ortaklıktan...tabi kayinvalidemin bilezikleri ve eşimin tüm birikimine "helali hoş olsun " denildiBattılarmı yoksa
Yani bakkal dükkani değil ki bu. Altın satmak için gelenler olacak ne sen ne eşin anlıyormuşsunuz. Altın millet artık alamıyor hep gram gidiyor düğünlerde bile.Hiç bir bilgimiz yok altınla ilgili sahte falan olsa anlamayız yani kendi işi varda ek iş olarak gündüz sen ilgilenirsin işim bitince bende gelirim diyo ne yapsak diye benimde kafamı bulandırıyor
Benim eşim kuyumcuydu yeni iflas etti. Borcu hep altın üzerinden olduğu için örneğin bir sene önce 400 bin borcu varsa bugün milyonları buluyor. Ki bu adam işi çok iyi biliyordu. Hem bu kriz zamanında başlanacak iş değil, hem batarsanız fena batarsınız altının fiyatı sürekli değişiyor çünkü. Hem gerçekten çok gözü açık ve ileri görüşlü olmanız gerekiyor. Kimseye kolay kolay akıl da danışamaz eşiniz; dışarıdan çok kazançlı gibi göründüğü için herkes bir şekilde dolandırmaya, bir parça koparmaya çalışıyor. Ailesi bile..
Allah aşkına eşiniz hangi kafayla bunu düşündü? Kadın halinle seni koyacağı yer kuyumcu dükkanı.. sahte satanı,gizli yürüteni,silahla saldıranı vs vs sen kadın haline,üstüne birde ikinizde anlamıyorsunuz. Sanki bakkal dükkanı akşamları uğrayacak..Kusura bakmayın duyduğum en saçma fikir. Kazanmak için değil ama batmak için süper bir fikir olur. Kırtasiye,ufak butik pastacı vs açabilirsiniz madem sen ilgileneceksin tüm gün. Sakın bulaşmayın kuyumculuğa.Hiç bir bilgimiz yok altınla ilgili sahte falan olsa anlamayız yani kendi işi varda ek iş olarak gündüz sen ilgilenirsin işim bitince bende gelirim diyo ne yapsak diye benimde kafamı bulandırıyor
Tamamen battı maalesefiflas etti derken tamamen mi battı, yoksa iş kollarından biri mi battı?
Allah yardımcınız olsun, çok uzuluyorum insanların dukkan kapatmasına.
Hayır biz 15yıldır bu işin içindeyiz (amcamın dükkanı) 200.000'e kuyumcu açabileceğini düşünen var, gündüz karım durur diyen var. Gece kuyumcu açılıyorda benim mi haberim yok acabaTekel bayii acsin o zaman
Adama bak,altindan pirlantadan anlamiyor,gunduz hanim sen dur diyor,sanki sosis bufe acacakcok guldum valla gozumden yas geldi
Ne kadar rahat soyluyor esınız. İlla para batırcam der gibi.Hiç bir bilgimiz yok altınla ilgili sahte falan olsa anlamayız yani kendi işi varda ek iş olarak gündüz sen ilgilenirsin işim bitince bende gelirim diyo ne yapsak diye benimde kafamı bulandırıyor
Tamamen battı maalesefdükkanını kapattı, o kadar borcu ödeyebileceği başka meslek olmadığından yine uzaktan uzağa bu işi yapmaya çalışıyor işte dışarıdan satış yapmaya çalışıyor küçük küçük
Bakkal açsın o zamanHiç bir bilgimiz yok altınla ilgili sahte falan olsa anlamayız yani kendi işi varda ek iş olarak gündüz sen ilgilenirsin işim bitince bende gelirim diyo ne yapsak diye benimde kafamı bulandırıyor
Direkt engellesin bencede. Nöbetçi eczane mi bu ayolNe kadar rahat soyluyor esınız. İlla para batırcam der gibi.
Gunduz sen durursun aksam ben dedıgı sey kuyumcu, cekırdekcı degıl.
Umarım engellersınız yoksa yazık olacak.
Bu insanlardaki ozguvenden cahil cesaretinden bende istiyorum.Direkt engellesin bencede. Nöbetçi eczane mi bu ayol
Valla 2-3 milyondan asagi tutmaz ortalama. Dukkanin icine salatalik domates koymuyorsun neticede, cidden insanlar cok komik gece gece iyi guldukHayır biz 15yıldır bu işin içindeyiz (amcamın dükkanı) 200.000'e kuyumcu açabileceğini düşünen var, gündüz karım durur diyen var. Gece kuyumcu açılıyorda benim mi haberim yok acaba
200.000 liraya ancak bir tabaka yüzük alırsın
Ayrıca konu sahibinin eşini ütopik hayal gücünden dolayı kutluyorum
Dilini isir ayol,kocan durduk yere ayaga kalkip “haydin kuyumcu acak” derse nabicanEk iş olarak kuyumculuk ha
Allahım bana da nasip et böyle dertlerden.
Dediğin gibi 2-3 milyon lazım temizinden.Dilini isir ayol,kocan durduk yere ayaga kalkip “haydin kuyumcu acak” derse nabican
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?