Kuyumcu dükkanı açmak

Hiç bir bilgimiz yok altınla ilgili sahte falan olsa anlamayız yani kendi işi varda ek iş olarak gündüz sen ilgilenirsin işim bitince bende gelirim diyo ne yapsak diye benimde kafamı bulandırıyor
Esin kafayı yemiş bacım sanki tuhafiye dükkanı açıyor da gündüz sen dur diyebiliyor hayret ettim doğrusu

Burası Türkiye yalnız. Ki bir yakınım bu fiyatlara açtı büyük bir ilde. İşini büyüttü. Kendisi altından anlıyor, getireceği ülkeyi biliyor. Dünya sizin pencerenizden ibaret değil. :)

Dünya benim penceremden ibaret değil ama borsa (altinin fiyatinin belirlendiği yer) Dolar bazında çalışıyor.
TL durumu malum.
Neyse...

Kuyumculuk neden daha cok nesilden nesile yapilan bi is biliyor musunuz?cunku altini aldiginiz kisiler artik babanizi dedenizi vs.tanidigi icin size guvenir ve altini alip her ay gerektigi kadar odeye bilirsiniz o kisilere.ama durduk yere tanimadan bilmeden gidip dukkan acsaniz milyonlar gerekmese bile ona yakin paraniz olmali nakit olarak ki size altin versinler satmak icin.

gündüz sen durursun akşam ben diyerek ek iş olarak kuyumcu açma vizyonuna çok şaşırdım. şu kadar vizyon sahibi olsam ceo olurdum ben bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…