Kuyumcu dükkanı açmak

Arkadaşım tüp bebek tedavisi dediğin kaç lira

10 yıl önce 3000 hastane 1500 ilaçlardı

Şehrin en lüks hastanesi

Doğum da 4500 idi galiba

İki maaşımdı

10 aylık tüm süreç 3 maaş

Siz bunun için kredi çekeceksiniz ama eşinizin geliri çok iyi hatta kuyumcu açacak

Hem de gündüz siz durun diye

Bence sizi oyalıyor

O lazer işi vs de maliyetli bir küçücük lambası yanıyor 5000 dolar

İlle de iş kuracaksanız semtiniz de uygunsa çocuk kıyafeti ıvır zıvır satın emin olun kuyumcudan risksiz ve getirisi olur

Cevapları eşıme okuyodumda
He dur o zaman

Eniste o iş kolay mi ya,bizim tanidik meshur kuyumcu oyle batti ki yere gömüldü,duvara centik atiyor hapiste,Allah kurtarsin,ama daha ayaklari yere basan birsey dusunsenize...
Okuyup iyi güldünüz di mii,biz de güldük,Allah gulmekten ayirmasin:))

Anammm konu sahibinin yorumunu simdi pkudum adam hakkaten gunduz sen dur aksam ben bakayim gibisine mi konusmus. 6 yasindaki kardesime soylesen yarim akliyla derki ya hirsiz gelirse abla. Dusunun yaa yemin ederim bunlar batack ne is yaparsa yapsin

Anammm konu sahibinin yorumunu simdi pkudum adam hakkaten gunduz sen dur aksam ben bakayim gibisine mi konusmus. 6 yasindaki kardesime soylesen yarim akliyla derki ya hirsiz gelirse abla. Dusunun yaa yemin ederim bunlar batack ne is yaparsa yapsin
Enisteye eglence lazimdi,cay cekirdek burayi okuyor:))
Olmayan parayi savunduk koruduk koca gece

Ya ablacım daha dün san implant yaptırmanın pahalı olduğunu kredi çekip tüp bebek tedavisine başlamak istediğini yazmamışmıydın? Canın sıkıldıkça insanlarla dalga mı geçiyorsun? Kuyumcuyu da kredi ile mi açacaksınız ?

Hatta alıntılayım şuraya da silersin falan;

Bende bu konuyu esime anlatmistim ve onunda ilk tepkisi "ne güzel, kadinin milyonlari varmis iste, hava atiyor" diyordu.
Hayir, o is öyle degil, öyle parasi yok deyince "Eh nasil yani, o zaman niye konu açsin, kuyumcu açsin. Iste çok param var, bak kuyumcu açiyorum demek istiyor kadin" dedi.

Yani bende esime bir türlü anlatamadim durumu

1000 liraya bir tane bilezik bile alamazsin, adamlar kuyumcu dukkani açacakmis

Bide bu konudaki yorumlar beni benden aldi, gece gece yarildim yorumlari okurken

Daha yeni zar zor restaurant devrettik.bir sene omrumuzden omur gitti hic birsey disardan gorundugu gibi degil.bakin cevrenize hergun degisen kafe restaurant tabelalarini gorursunuz.sadece isi bilenler yurutuyor yeme icme isini.biz de bir heves acmistik iyi para ver diye:)
Kuyumcu isine yorumum bile yok arkadaslar gerekli seyleri zaten soylemisler:)
Ben de olurda yeme icme isine girecek olursaniz diye sakinnnn! demeye geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…