Kütahya///43

Geçmiş olsun arkadaşlar

Deprem Egede de baya hissedildi .Merkez üstü Kütahya olduğu için yazayım dedim.Orda yaşayanları merak ettim .
Umarım can kaybı yaşanmamıştır.

merhabaaaaaaaaaa

evet ya buluşalım okullar kapanıp millet dağılmadan..

hafta içi mi olsun hafta sonu mu?

gızlaaa ben de Tavşanlılıyııım :) annem Tavşanlılı, biz de çok sık gdip geliriz göze memleketimeee :)

slm arkadaşlar bende kütahyalıyım ilçeden geldim kütahya nın ilçesinden merkezdeyim şu an ve çok yanlızım kimseyi tanımıyorum burdaki arkadaşlar yazışalım konuşalım tokide oturuyorum

kıslarrr bende 2,5 yıl kütahyada hemde en öz yerinde tavşanlıda kaldım okudum..

bizde cok duyduk ve şahit olduk salı cuma yaa insanlar bütün prog. ona göre yapıyolar
kadının kocası işe giderken karısını götürür annesinee aşkama kadar dönüşte oda gider
yemeğini yer cayını içer gece yatma ewineee hadiii =)

daha bi ton ilginç durmları war mesale her gelin kınada en az 4-5 takım bindallı kına kıyafeti
yoksa cok ayıplanırr..

kızlar merhaba,bende kütahya merkezde oturuyorum,evliyim bır kızım var,cok yalnızım buralı değilim,tanışıp kaynaşalım.....

merkezde oturuyorum alipaşa mah. bir kızım var,eşim esnaf,4 senelık evlıyım,ev hanımıyım:) siz peki??

Hemşooo ya sucum neyi htırlattı bana biliyormusun :) senin bana ilk atttığın mesajı
bu arada sana diyim bağımlılık yaparız biz kkda bırakmıyoruz yalnızlığına çare oluruz

Bugün fazilet ablamla konuştum en yakın zamanda yeni buluşmalar ayarlayalım..hatta durun grup kuruyum :)))))

Hemşooo ya sucum neyi htırlattı bana biliyormusun :) senin bana ilk atttığın mesajı
bu arada sana diyim bağımlılık yaparız biz kkda bırakmıyoruz yalnızlığına çare oluruz

ahh kızlar keske ,buna cok ıhtıyacım var,bagımılık yapın,tanısalım kaynasalım...:)

Bugün fazilet ablamla konuştum en yakın zamanda yeni buluşmalar ayarlayalım..hatta durun grup kuruyum :)))))

benden(fazilet) mi bahsediliyor bakiiim.kulaklarım çınladı da.suuucum,aramıza hoş geldin.eee ceylanım nerede,ne zaman buluşuyoruz?(hafta sonu olmasını tercihimdir,bilginiz olsun kızlar.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…