Kütahya///43

Geçmiş olsun arkadaşlar :KK5:

Deprem Egede de baya hissedildi .Merkez üstü Kütahya olduğu için yazayım dedim.Orda yaşayanları merak ettim .
Umarım can kaybı yaşanmamıştır.:KK25:

merhabaaaaaaaaaa :KK61:

evet ya buluşalım okullar kapanıp millet dağılmadan..

hafta içi mi olsun hafta sonu mu?

gızlaaa ben de Tavşanlılıyııım :) annem Tavşanlılı, biz de çok sık gdip geliriz göze memleketimeee :)

slm arkadaşlar bende kütahyalıyım ilçeden geldim kütahya nın ilçesinden merkezdeyim şu an ve çok yanlızım kimseyi tanımıyorum burdaki arkadaşlar yazışalım konuşalım tokide oturuyorum:KK59:

kıslarrr bende 2,5 yıl kütahyada hemde en öz yerinde tavşanlıda kaldım okudum..

bizde cok duyduk ve şahit olduk salı cuma yaa :KK66: insanlar bütün prog. ona göre yapıyolar
kadının kocası işe giderken karısını götürür annesinee aşkama kadar dönüşte oda gider
yemeğini yer cayını içer gece yatma ewineee hadiii =)

daha bi ton ilginç durmları war mesale her gelin kınada en az 4-5 takım bindallı kına kıyafeti
yoksa cok ayıplanırr.. :KK52:

kızlar merhaba,bende kütahya merkezde oturuyorum,evliyim bır kızım var,cok yalnızım:KK43: buralı değilim,tanışıp kaynaşalım.....

Hemşooo ya sucum neyi htırlattı bana biliyormusun :) senin bana ilk atttığın mesajı
bu arada sana diyim bağımlılık yaparız biz kkda bırakmıyoruz yalnızlığına çare oluruz

Bugün fazilet ablamla konuştum en yakın zamanda yeni buluşmalar ayarlayalım..hatta durun grup kuruyum :)))))

Hemşooo ya sucum neyi htırlattı bana biliyormusun :) senin bana ilk atttığın mesajı
bu arada sana diyim bağımlılık yaparız biz kkda bırakmıyoruz yalnızlığına çare oluruz

ahh kızlar keske ,buna cok ıhtıyacım var,bagımılık yapın,tanısalım kaynasalım...:)

Bugün fazilet ablamla konuştum en yakın zamanda yeni buluşmalar ayarlayalım..hatta durun grup kuruyum :)))))

benden(fazilet) mi bahsediliyor bakiiim.kulaklarım çınladı da.suuucum,aramıza hoş geldin.eee ceylanım nerede,ne zaman buluşuyoruz?(hafta sonu olmasını tercihimdir,bilginiz olsun kızlar.)

X