Kurtuldum!!!

Olayların içindeyken fark edemediğim de buydu. Yapayalnız çaresiz mecbur hissediyor insan. Bebeklerin sağlık durumları bile korkutuyordu. İkizlerden biri ilk ameliyatını henüz 2 kiloya ulaşamadan oldu. Çaresiz hissedebileceğim ne varsa yaşadım. Uzaklaşmadan göremedim malesef. Tüm bağlardan kurtulduğumda kendime geldim. Geç miydi? Belki. Ama dibine kadar görüp acaba dedirtecek hiçbir şey de kalmamış oldu.

Annesi güçlü durduğunda yenilmeyecekler. Evet bir çok konuya eksik başlayacaklar. Ama dibine kadar gördük artık. Eski hayatımız sadece cehennem. Yenisi böyle olmayacak. Olmaması gereken yer olduğunu düşünmemiştim o zamanlar. Bitmeyen olaylar döngüsünün içinde yanlışa yanlış demenin suçluluğuna inandırıldığım bir dönemdi. Şimdi ben de inanamıyorum bunlara susmama. Çok daha erken fark etmeliydim

Lütfen tedavinizi aksatmayın. Hayat aynı ağır tecrübeyi tekrar yaşayacak kadar uzun değil, siz de o kadar güçlü değilsiniz.

Lütfen tedavinizi aksatmayın. Hayat aynı ağır tecrübeyi tekrar yaşayacak kadar uzun değil, siz de o kadar güçlü değilsiniz.
Terapilerim güzel gidiyor. Bırakmayı düşünmüyorum. Yaşanılan tecrübeyi tekrar yaşamak tecrübe değil yanlışa sürüklemek oluyor. Sanırım sandığınızdan daha güçlü durdum. Yanlışlardan arınıp hayatıma ve çocuklarıma bakıyorum

Yarısına kadar okudum. Bi kadın olarak niye bu kadar kendini ezdirdin küçük düşürdün anlamadım ? Adamın sizi evliliğin en başından itibaren istemediği bariz belliymiş siz zorlamışsınız resmen.

Beni deliler gibi sevdiğini bensiz yaşayamayacağını söylüyordu. Birbirimiz olmadan yaşayamayacağımızı benim sakin bir insan olursam mutlu bir evliliğimizin olacağını. Evi ve yuvası için çok kötü bir hayatı bırakıp işinde gücünde sadece benim ve çocukları için çabaladığını. Eski kötü alışkanlıklarından kurtulduğunu ama benim yetinmeyen bir insan olduğumu

Zorladığım herhangi bir konu da yoktu aslında. Yanlış yapıyorsun dedim. Yanlışı yapanın benim olduğuma inandırdı. Karısını çok seven bir adammış. Ama ben yetinmesini bilmeyen sürekli fazlasını isteyen ve mutlu olmayan bir kadınmışım. Evet yanlışlar yaptım ama beni öfkelendirdiğin için yaptım diyordu. Çocuklarımı ve seni seviyorum dediği için inandım ve bizi seviyor sandım

Dükkan açılışına çağırmamış gitmişsiniz. Evden çık git benim evim demiş gitmemişsiniz üstüne boşanma davası açmış adam siz büyükleri arayıp yanlış yapıyor demişsiniz. Eski sevgilisi elele tutustugunuzu görmesin diye elinizi bırakmış gitmiş yani adam sevmediğini istemediğini daha nasıl belli etsin ?

Dükkan açılışının sadece bir satış olduğunu gelip herkes gibi kahve içip gitmemi söyledi. Ben de öyle yaptım. Kahvemi içip gittim ve bunun için gittiğim kurdele kesimine kalmadığım burnundan getirdiğim için suçladı. Eski sevgilisi değilmiş ben kırkançlık yapmışım sadece sigara içmek için elimi bırakmış. Ama ben ona bile tahammül edemeyen biriymişim. Boşanma davasını açtığında imam nikahlı olarak aynı evde yaşayacağımızı söyledi ya da kötü bir hayat yaşayacakmış. Örnekleri buymuş imam nikahlı yaşayınca kadınlar kavga edemiyormuş. Ben de büyüklerini arayıp boşanacağımı ama onunla nikahsız yaşayacak biri olmadığımı söyledim. Zaten sonrasında da evi terk ettim

Seni kurdele olayı sigara olayı vs. hepsinde kullanmış resmen. Sen haklısın kim olsa senin yerinde aynısını yapardı ama öyle gözünü boyamış ki sen bile kendini suçlu görmüşsün. Evi terk etmekle en iyisini yapmışsın. Hakkında hayırlısı olsun.

Malesef bu kadar uzamasının nedeni de bana bir şekilde kendimi suçlu hissettirmeyi başarması olmuştu her seferinde. Özel eşyalarımı dahi almadan çıkıp gittim o evden. Gittiğim için sonra yine suçladı. Kovdurtan benmişim evini yuvasını seven kadın gitmezmiş.

Okurken strese girdim, nefes alamadım, kriz geçirdim. Ablacım sen bu adama nasıl dayandın? Sende ki nasıl bir sabır? 50kez katil olurdum yada öldürülürdüm böyle bir adam hayatımda olsaydı. Umarım çeke çeke bir köşede geberir gider. Gücüne sabrına hayran kaldım. Seni bu saatten sonra ne yıkabilir ne düşürebilir çok ama çok büyük helal olsun. Çoçuklarınla beraber çok güzel bir hayat sizinle olsun.

Allahım sizi kurtarmış. O insan diyemeyeceğim ciddi hasta adamı da bildiği gibi yapsın

İnanır mısınız hala benim onları mumla arayacağımı söylüyorlarmış. Dehşet bir kafa yapıları var. O mumlar karanlıkta yolunu kaybedenlere lazım olur biz ışıldıyoruz. Sanki yüzümün rengi duruşum yürüyüşüm bile değişti, kusmalarım geçti nefes darlığım son buldu. Şükürler olsun evlatlarımla geziyor tozuyor ve çok da güzel gidiyoruz. Çok mutlu oldum yorumlarınıza. Motivasyonumu gerçekten arttırıyor. Daha güzel günlerimizi de paylaşacağız

Kurtulmana çok sevindim. Ve terapi seni çok pozitif etkilemiş. Harikasın

Umarım bende kurtuldum diye konu açabilirim buraya. Dava açtım bekliyorum çünkü. Boşanma tarihimi ikinci doğum günüm diye kutlayacağım.

Kardeşim vala seni tebrik ederim… o kadar zor ki şu anlattıkların aynısın laciverdini yaşıyorum. Nişanlanmadan önce çok güzel bi firmada çalışıyordum çok elit herkesin üst tabaka olduğu sırf kendine yediremediğinden beni doldurdu şirketekinlere işi bıraktırdı tabi ben anlamadım çiçekler böcekler bi takla atmadığı kaldı a desem b olmuyordu o kadar hülyalardaydım sonra nişanlıydık başladı manipülasyonlara ben kıskanmışım delimişim arkadaşlarıyla arabalarda dolaşıp turlamalar nerdesin diyince işim var olmalar cevap vermemeler küfürler ama öyle böyle değil en son bi tokat vay o zamanda çarşıya gidicez köpek gibi gittim sanki hiç bişey olmamış seviyorum çünkü yapmaz bi daha öyle sanıyorum orda bide annemi kötü bellediler kadın sadece nişan hatırası olsa iyi olur ama şeref sizin şerefiniz istediğinizi takın dedi diye çarşıda mı söylenirmiş onların şerefine altın mı yetermiş kavga dövüş yaptık nişanı ben tabi dayan kızım üzerinden 3 ay geçti patladım attım nişanı benden kötüsü olmadı ben tahrik ediyormuşum adamı hastaysam hastaneye yatacakmışım adamın karı kız ayağı yokmuş günahını alıyormuşum ulan herşey karı kız mı bir küfür ediyor ne anam kalıyor ne Allahım ama öyle olmazmış kol kırılırmış yen içinde kalırmış atmıcakmışım nişanı neyse bunlar bana köpek çekti bende hiç aramadım işime gücüme baktım kpss kazandım polislik parkurlarına girdim kazandım üzerinden 6 ay geçti bu geldi mi it gibi ben sensiz yapamıyorum evlenelim ben yazarken utanıyorum salaklığıma yanayım kaçtım valahide kaçtım bak dedim son sınavım var polis olcam öyle gelirim seninle tamam dedi göndermedi imzayı atana kadarmışşşşş kaynanamda kaldım 1 ay burnumdan geldi ailem küstü bir ay geçti bi güzelde dayaklar başladı küfürler manipülasyonlar devam hadi düzelti biraz kendini evimize çıktık ailemle barıştım hamile kaldım düşük tekrar hamile kaldım kürtaj en sonunda hamile kaldım bebekte anomoli çıktı kaybettim topladık kendimizi ben ama benlikten çıktım sürekli onun istediğini yapan kavga çıkmasın diye Altan alan ezik bi tip oldum sadece onunla değil ailesiyle baş ediyordum ben karşılık vermediğim için kavga çıkmıyordu ama düzeldi sandım bide dedim çocuk yaparsam toparlanır bazı şeyler ki dünyanın en saçma düşüncesiymiş ben Çat hamile kaldım geçen gün saldırdı gene ağzıma yüzüme ailemle tehdit etti gitmedim korktum sindirdi pislik beni en son aileme anlatım herşeyi ilk defa beni bırakmadılar bi süre onların yanında kaldım aradı köpek gibi gene geldi eve getirdi ama şimdide para vermicem o eski rahat günler yok sana artık anan baban göndersin diyip beni terbiye etcek aklı sıra 4 aylık hamileyim biliyor nasıl iş bulucam manipüle ediyor bitmicek biliyorum ben anladım ki bi insan neyse o dur kimseyi değiştirmeye çalışıp acabalarla yola çıkmayın ben burdan bi şekilde kurtulcam çıkıcam sondayım şuan hissediyorum bebeğimin akıbeti ne olur bilmiyorum Allah ömür verdikçe asla onu bırakmam seni cesaretinden gücünden dolayı tebrik ederim bana yapabileceklerimi hatırlattığın içinde teşekkür ederim

Boyles
böylesi bir adamin duzelmesini beklemek hata zaten iyikide ayrilmisiniz kendi cocuguna karisina olmayan biri baskasinada olmaz inanin kisa surer mutlulugu Allah sizi evlatlariniza bagislasin kocaman bir dunyanin icersindeyiz herkesin kiyameti kendi evinde derdi rahmetli babannem gercektende oyle ama kimi kocadan cekiyor kimi kadindan kimi cocuktan allah herkesin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…