- 4 Şubat 2015
- 74
- 19
- 18
- 40
Cok farklı olmuş bence. Baslıklara bakarak aradığımizi bulabiliyorduk. Şimdi hepsine tek tek bakmak gerekiyor. Çok zahmetli sıkıldıíímmm.
ayy bende yanlış yptım o zaman 4 mesaja yükledim değiştirebilir miyim ki
valla kızlar bende bilmeden 2.msja ekledim ama maksimum 50 biliyodum ilk msj 30 tane kabul ediyo bilerek yapmadm ama üzgünümyazıldıysa da gözden kaçırmış olabilirim ilk mesaja 30 foto hakkım var. ikinci mesaja taşılması istenmiyor ama fotolarımı yükledim ve eklemem gereken fotolar var hala 2.mesaja yazarsam sorun olurmu acaba?
Arkadaşlar ben mi anlatamıyorum ?
Başka üyeyi 2. mesaja fotoğraf eklemiş diye şikayet edip siz neden ekliyorsunuz ?
Hayır yapamıyorsunuzkazen mesela nooptionun butiği diye açtığımız başlığın yanına çanta,takı vs. gibi bir açılım yapabiliyormuyuz? bununla ilgili bir açıklama vardıysa da kaçırdım sanırım..
Kazen Bey sakin olun. Herkes Daha nasıl bişey olduğunu anlayamadı.ek olarak şu ürün satılmıştır diye yazmanın mantığı nedir ?
satılmışsa ilk mesajdan ürünü kaldırırsın olay biter. Satıldı yazıp konuyu üste çekmeyin !
Neden ısrarla bizi salak yerine koyuyorsunuz ?
Kazen Bey sakin olun. Herkes Daha nasıl bişey olduğunu anlayamadı.
Haklısınız sizde ama biraz sabır lütfen.
Kazen Bey sakin olun. Herkes Daha nasıl bişey olduğunu anlayamadı.
Haklısınız sizde ama biraz sabır lütfen.
Sizin bu yaptığınız çok mantıklı.bu anlamama değil bu bilinçli yapılıyor. Satılan ürünü satıldı diye yazmak yerine ürünü ilk mesajdan kaldırırsınız olur biter.
konuyu yukarı çekmek için yapılan bir işlem bu ....
ben baktım bi hata göremedim. Yanlışmı anladımBakın bölüm kuralları var orayı bir okuyun sizin kaç hatanız var bir bakın ?
ben baktım bi hata göremedim. Yanlışmı anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?