evet canım güzel bence de zaten pc den girince konunun içine girmeden üstüne gelindiğinde içeriğin bir kısmı okunabiliyor. Konu içine ne sattığımızı açık şekilde yazarsak girmeden de görülebilir :) Telefondan girenlere bir çözümüm yok maalesefBence güzel olmuş hersey...Kategori sorunu olurdu basliga sığmazzdı...Yönetimin ellerine sağlık. .Kusur bulmayalım artık kızlarŞükredelim tüm bu imkanlara...
aynen ben de onu yazıyordum tamiçerik belirtince çok karışıyo göz yoruyor görüntü kirliiği oluyor kızlar. bu şekilde tertemiz olmuş herşey. ilk msjda direk başlangıca butiğimde kıyafet, makyaj malzemeleri ayakkabı mevcut vs yazabilirsiniz açıklama için.
ben çok begendim herşey derli toplu. teşekkürler kk
Evet bu şekilde çok zor bide konularının fazlalaştığını düşünürsek,kim tek tek açıpta inceleyecek bütün konuları,başlığı gören bir fikir sahibi olur bakar veya bakmaz hiç diilse,boşuna zaman kaybıyani evet - çekip ya da parantez içinde yazılabilir ama mesela bende herşey var yani çoğu arkadaş da eminim bir sürü kategoride ürün satıyor. belki kategori olarak değil de beden olarak bir belirtici yazı olabilir başlıkta
Kazen eline saglik ancak onceki mesajlarimda da acikladigim gibi benim ve ben gibi düşünen bazi arkadaslarimizin gönlünden ve icinden geçen katagori olmasiydi ayrica ilk mesaja bende en az 50 resim ekleyebilecegimizi saniyordum sanirim nevresteye de oyle saniyor ve bu şekilde hatirliyor.bu duzenlemede yine bir sikinti cikabilir diye dusunuyorum .hem tüm urunlerimiz olmayacak 1 urun satilsin diye bekleyecegiz hem urunlerimizin bir cogu duruyor.yanlis yapmamak icinde anlamaya calisiyorum hala ama acikcasi pek anlayamadim
hatta hala güncel yazıp güncelleyenler var
Ben kibliyorum hepsini..ayıp yahu..hepitopu bir kac kural var..okumaktan ve uymaktan aciziz.
Arkadaşlar günde 2 kez güncelleme mesajı yazabilirsiniz.
Lütfen konuları da sohbete çevirip yukarı almayın.
Bir süre ceza vermeyelim ben zaten ceza olarak konularını müdiriyete taşıyorum direk
Lütfen sizlerdeözel mesaj atarak uyarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?