• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuralları koyduk beğenmiyorsunuz buyrun sizlerden öneri alalım ....

Bence güzel olmuş hersey...Kategori sorunu olurdu basliga sığmazzdı...Yönetimin ellerine sağlık. .Kusur bulmayalım artık kızlar:KK66: Şükredelim tüm bu imkanlara...

içerik belirtince çok karışıyo göz yoruyor görüntü kirliiği oluyor kızlar. bu şekilde tertemiz olmuş herşey. ilk msjda direk başlangıca butiğimde kıyafet, makyaj malzemeleri ayakkabı mevcut vs yazabilirsiniz açıklama için.

ben çok begendim herşey derli toplu. teşekkürler kk En Büyük KK

Bence güzel olmuş hersey...Kategori sorunu olurdu basliga sığmazzdı...Yönetimin ellerine sağlık. .Kusur bulmayalım artık kızlar:KK66: Şükredelim tüm bu imkanlara...
evet canım güzel bence de zaten pc den girince konunun içine girmeden üstüne gelindiğinde içeriğin bir kısmı okunabiliyor. Konu içine ne sattığımızı açık şekilde yazarsak girmeden de görülebilir :) Telefondan girenlere bir çözümüm yok maalesef :(

içerik belirtince çok karışıyo göz yoruyor görüntü kirliiği oluyor kızlar. bu şekilde tertemiz olmuş herşey. ilk msjda direk başlangıca butiğimde kıyafet, makyaj malzemeleri ayakkabı mevcut vs yazabilirsiniz açıklama için.

ben çok begendim herşey derli toplu. teşekkürler kk En Büyük KK
aynen ben de onu yazıyordum tam :D ilk mesaja yukarıda yazınca girmeden de görünüyor yazılanlar

yani evet - çekip ya da parantez içinde yazılabilir ama mesela bende herşey var yani çoğu arkadaş da eminim bir sürü kategoride ürün satıyor. belki kategori olarak değil de beden olarak bir belirtici yazı olabilir başlıkta
Evet bu şekilde çok zor bide konularının fazlalaştığını düşünürsek,kim tek tek açıpta inceleyecek bütün konuları,başlığı gören bir fikir sahibi olur bakar veya bakmaz hiç diilse,boşuna zaman kaybı

Yeni sistemi çok begendim yönetimin eline sağlık. Yalnız hala eski sistem konu açan üyeler var ve o kadar düzenin içinde çok göze batıyorlar. Onların konularına ne olacak öyle kalacK mı

Kazen eline saglik ancak onceki mesajlarimda da acikladigim gibi benim ve ben gibi düşünen bazi arkadaslarimizin gönlünden ve icinden geçen katagori olmasiydi ayrica ilk mesaja bende en az 50 resim ekleyebilecegimizi saniyordum sanirim nevresteye de oyle saniyor ve bu şekilde hatirliyor.bu duzenlemede yine bir sikinti cikabilir diye dusunuyorum .hem tüm urunlerimiz olmayacak 1 urun satilsin diye bekleyecegiz hem urunlerimizin bir cogu duruyor.yanlis yapmamak icinde anlamaya calisiyorum hala ama acikcasi pek anlayamadim

Kazen eline saglik ancak onceki mesajlarimda da acikladigim gibi benim ve ben gibi düşünen bazi arkadaslarimizin gönlünden ve icinden geçen katagori olmasiydi ayrica ilk mesaja bende en az 50 resim ekleyebilecegimizi saniyordum sanirim nevresteye de oyle saniyor ve bu şekilde hatirliyor.bu duzenlemede yine bir sikinti cikabilir diye dusunuyorum .hem tüm urunlerimiz olmayacak 1 urun satilsin diye bekleyecegiz hem urunlerimizin bir cogu duruyor.yanlis yapmamak icinde anlamaya calisiyorum hala ama acikcasi pek anlayamadim

canım fotografları birleştirip atabilirsin ben o şekilde yaptım.
mesela maksimumu 30 foto ekleme hakkımız varsa fotoları 2 şer 2 şer birleştirerek toplamda 60 foto atmış olursun.
kii ben 3er 3er birleştirdim gayette güzel görünüyor küçük durmuyor derli toplu

nasil yani ilk msjda 50 resim ekleme hakkimiz yok muymus ? Daha konu acmadim o yuzden soruyorum ;)

Ben kibliyorum hepsini..ayıp yahu..hepitopu bir kac kural var..okumaktan ve uymaktan aciziz.

bende kibledim ama Kazen şu güncelleme olayıyla ilgili açıklama yapsa güzel olacak. Günde 2 kere yapabilirsiniz demişti ama sonradan neye karar kılındı acaba ? şuan zaten 2 sayfa var toplamda güncellemek saçma ama ilerleyen zamanlarda yine aynı kaos devam etcek :KK14:

yahu koskoca kadınlarız şurda, açıp şu konuyu okumak zor mu geliyor.

resmen dalga geçer gibi davranıyor bazıları :KK12::KK12:

kib kib kib :KK24:

Bir süre ceza vermeyelim ben zaten ceza olarak konularını müdiriyete taşıyorum direk
Lütfen sizlerdeözel mesaj atarak uyarın

Back