Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kuralları koyduk beğenmiyorsunuz buyrun sizlerden öneri alalım ....
- Konu Sahibi Kazen
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.578
- 298
- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.209
- 133
- 34
evet canım güzel bence de zaten pc den girince konunun içine girmeden üstüne gelindiğinde içeriğin bir kısmı okunabiliyor. Konu içine ne sattığımızı açık şekilde yazarsak girmeden de görülebilir :) Telefondan girenlere bir çözümüm yok maalesefBence güzel olmuş hersey...Kategori sorunu olurdu basliga sığmazzdı...Yönetimin ellerine sağlık. .Kusur bulmayalım artık kızlar Şükredelim tüm bu imkanlara...
- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.209
- 133
- 34
aynen ben de onu yazıyordum tam ilk mesaja yukarıda yazınca girmeden de görünüyor yazılanlariçerik belirtince çok karışıyo göz yoruyor görüntü kirliiği oluyor kızlar. bu şekilde tertemiz olmuş herşey. ilk msjda direk başlangıca butiğimde kıyafet, makyaj malzemeleri ayakkabı mevcut vs yazabilirsiniz açıklama için.
ben çok begendim herşey derli toplu. teşekkürler kk
- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
Evet bu şekilde çok zor bide konularının fazlalaştığını düşünürsek,kim tek tek açıpta inceleyecek bütün konuları,başlığı gören bir fikir sahibi olur bakar veya bakmaz hiç diilse,boşuna zaman kaybıyani evet - çekip ya da parantez içinde yazılabilir ama mesela bende herşey var yani çoğu arkadaş da eminim bir sürü kategoride ürün satıyor. belki kategori olarak değil de beden olarak bir belirtici yazı olabilir başlıkta
Kazen eline saglik ancak onceki mesajlarimda da acikladigim gibi benim ve ben gibi düşünen bazi arkadaslarimizin gönlünden ve icinden geçen katagori olmasiydi ayrica ilk mesaja bende en az 50 resim ekleyebilecegimizi saniyordum sanirim nevresteye de oyle saniyor ve bu şekilde hatirliyor.bu duzenlemede yine bir sikinti cikabilir diye dusunuyorum .hem tüm urunlerimiz olmayacak 1 urun satilsin diye bekleyecegiz hem urunlerimizin bir cogu duruyor.yanlis yapmamak icinde anlamaya calisiyorum hala ama acikcasi pek anlayamadim
- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.578
- 298
Kazen eline saglik ancak onceki mesajlarimda da acikladigim gibi benim ve ben gibi düşünen bazi arkadaslarimizin gönlünden ve icinden geçen katagori olmasiydi ayrica ilk mesaja bende en az 50 resim ekleyebilecegimizi saniyordum sanirim nevresteye de oyle saniyor ve bu şekilde hatirliyor.bu duzenlemede yine bir sikinti cikabilir diye dusunuyorum .hem tüm urunlerimiz olmayacak 1 urun satilsin diye bekleyecegiz hem urunlerimizin bir cogu duruyor.yanlis yapmamak icinde anlamaya calisiyorum hala ama acikcasi pek anlayamadim
canım fotografları birleştirip atabilirsin ben o şekilde yaptım.
mesela maksimumu 30 foto ekleme hakkımız varsa fotoları 2 şer 2 şer birleştirerek toplamda 60 foto atmış olursun.
kii ben 3er 3er birleştirdim gayette güzel görünüyor küçük durmuyor derli toplu
- 1 Mayıs 2011
- 715
- 293
- 358
- 17 Mart 2012
- 5.447
- 1.543
- 448
- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.209
- 133
- 34
hatta hala güncel yazıp güncelleyenler var
Ben kibliyorum hepsini..ayıp yahu..hepitopu bir kac kural var..okumaktan ve uymaktan aciziz.
- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.209
- 133
- 34
- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.578
- 298
Ben kibliyorum hepsini..ayıp yahu..hepitopu bir kac kural var..okumaktan ve uymaktan aciziz.
bende kibledim ama Kazen şu güncelleme olayıyla ilgili açıklama yapsa güzel olacak. Günde 2 kere yapabilirsiniz demişti ama sonradan neye karar kılındı acaba ? şuan zaten 2 sayfa var toplamda güncellemek saçma ama ilerleyen zamanlarda yine aynı kaos devam etcek
Arkadaşlar günde 2 kez güncelleme mesajı yazabilirsiniz.
Lütfen konuları da sohbete çevirip yukarı almayın.
Teşekkürler...
Kazen kuralları okuma zahmetine girmeyip uygunsuz konu açanlar uyarı ya da ceza alacak mı?
Bir süre ceza vermeyelim ben zaten ceza olarak konularını müdiriyete taşıyorum direk
Lütfen sizlerdeözel mesaj atarak uyarın
Tamamdır..Teşekkürler..