• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuralları koyduk beğenmiyorsunuz buyrun sizlerden öneri alalım ....

ayy tşkkr ederim 2. msjımı silmişsiniz yanlış yaptm diye çok üzülmüştüm bidaha yapmam napiim bende 30 ürünle idare ederim :)
canım birleştir fotoğrafları daha kolay görünüyor hem ben öyle yaptım 30 fotoğraf bile olmadı :)

Satılmış ürünün açıklamasını neden yapacaksınız ? Satılmış ise ilk konudan zaten fotoğrafını silmiş olacaksınız !

Kazen ben fotoları birleştirerek attım kolaj yaptım. bu nedenle satılan ürünü kaldıramıyorum altına belirtmek zorunda kalıyorum :KK51:

Arkadaşlar benim alici olarak çok vaktim olmuyor başlıklar üzerinden ihtiyaçlarıma bakıyorum simdi kimin ne sattığı belli değil tek tek taramak lazim ona da vakit yok...yarıda kalıyor tararken ...ama duzen acisindan daha düzgün ve görsel duruyor belki daha kullanışlı olur. Denedikce gorucez kolay gelsin hepinize...

Canım, eski konularında varsa ekleyeceğin ürünler ve tam resim boyutuysa, komple hepsini tara, kopyala de, sonra gel konuna yapıştır..Öyle yaptığın zaman resim kotası dolmuyor..
hmm ii fikirmiş canım benim çok tşkr ederim :) ♡♡♡

Merhaba benim anlayamadığım bir durum var..Kazen diyor ki tüm ürünler 1.sayfa da olsun ürün ekleme çıkarma yapsanız da fotoğraf siler yada eklersiniz.Ne yaparsanız foto ekle kaldır yapabileceğiniz için ayrıca GÜNCEL yazmaya yada ekleme yeniler geldi vs diye yazarak KONUYU ÜSTE ÇEKME ÇABASI na girmeyin.
Yazılanlara bakıyorum 2 güncell hakkınızı kullanmıs olursunuz diyor Nevreste de.

Güncel yazmak yasak ürün eklendi demek de öyle...Ne yapınca 2 güncel hakkımızdan kullanmış oluyoruz.?Ve ayrıca konulara baktığımızda tek tek ürün ekleyenler dolu..Bunlara özel mesajla cevap verilmeyip bizzat konu içinde sorular cevaplar var.Israrla ben mi anlamıyorum yoksa gerçekten buradaki kuralları ben iyi anladım da diğerleri mi anlamadı çözemedim.

1 arıyorum 1 satıyorum 1 de takas başlığı hakkınız var.

günde 2 kez konunuzu güncelleyebilirsiniz.

sadece ilk mesaja ürün ekleyebilirsiniz

konuları sohbete çevirmemelisiniz.

sattığınız ürünleri takasa koyup 2. konu açmak bu ne kadar etik bilemiyorum

Merhaba benim anlayamadığım bir durum var..Kazen diyor ki tüm ürünler 1.sayfa da olsun ürün ekleme çıkarma yapsanız da fotoğraf siler yada eklersiniz.Ne yaparsanız foto ekle kaldır yapabileceğiniz için ayrıca GÜNCEL yazmaya yada ekleme yeniler geldi vs diye yazarak KONUYU ÜSTE ÇEKME ÇABASI na girmeyin.
Yazılanlara bakıyorum 2 güncell hakkınızı kullanmıs olursunuz diyor Nevreste de.

Güncel yazmak yasak ürün eklendi demek de öyle...Ne yapınca 2 güncel hakkımızdan kullanmış oluyoruz.?Ve ayrıca konulara baktığımızda tek tek ürün ekleyenler dolu..Bunlara özel mesajla cevap verilmeyip bizzat konu içinde sorular cevaplar var.Israrla ben mi anlamıyorum yoksa gerçekten buradaki kuralları ben iyi anladım da diğerleri mi anlamadı çözemedim.

Kazen'in bu mesajını kurallara ekledim..:KK51:Ama bölüm daha yeni açıldı 4 sayfa var.Bu kadar az sayfa varken güncelleme yapmak anlamsız..o_O
Bu kural ilerki zamanlarda kullanmanız için olabilir..:KK51:

şimdi ben bişey dicem iki konum var birisi arıyorum birisi satıyorum.
her konuyamı defa güncellemek var
yoksa kişi başına düşen sadece 2 güncelmi

Dün bit pazarına bir bakayım dedim, hala diğer sayfalara resim ekleyenlerle dolu. Ben mi yanlış anlıyorum onlar mı ?

Tamamen ayni dusuncedeyim herkes baska telden maalesef
Bir de ben mi fesatım bilmiyorum ama ilgimi çeken bir nokta daha var. Bazı profiller ilk sayfaya yalnızca resimleri eklemiş, ne ürün hakkında ne de fiyat hakkında bilgi verilmemiş. Hâl böyle olunca almak isteyenler soruyor tabii ürünün bilgisi ve fiyatını. Bu durumda da sayfaları sürekli güncellenmiş oluyor.

Kazen Kazen bence bu konuya da ayarlama yapılmalı, ürünlerin bilgisi ve fiyatı ilk sayfada toplanmalı ki sayfa dolaylı yolla da olsa güncellenmesin zırt bırt ..

Back