Kuralları koyduk beğenmiyorsunuz buyrun sizlerden öneri alalım ....

Günde 2 kez konu güncelleyebilirsini demek, güncel yazıp bırakmak ok mi demek?
Bir de ben ilk mesaja 30 resim girebildim, 50 değil miydi acaba?

Ben eklediğim yeni ürünleri hem ilk mesaja ekleyip, hem de yeniler eklendi diye bilgi vermiştim..Sanırım yasakmış bu da..Ama bilgi verebileceğimizi sanıyordum, bu konuyla ilgili bir şey söylenmedi diye hatırlıyorum..Kusura bakmayın lütfen

Konumuzu takip eden üyeler var, yeni ürün ekleriz falan diye..fotoğraf eklenmeyeceğini anladım, yazı ile de bilgi veremeyecek miyiz?

Soru sorulursa cevap vereceksiniz tabi .... siz 2. mesaja da foto ekleyince hepsini siliverdim

Soru sorulursa cevap vereceksiniz tabi .... siz 2. mesaja da foto ekleyince hepsini siliverdim

Ilk mesaja yeni ürün eklediğimiz zaman güncelleme yapmak için güncel yazmak yerine yeni ürünler yukarıda yazmamız da sıkıntı olmaz sanırım

Yok onu demek istemedim..Şimdi haliyle ilk mesajda epey ürün var..Yeni ürün eklediğimizde gözden kaçabilir takip edenler için..

ilk mesaj harici resim eklemeyeceğiz bunu anladım, "yeni ürünler eklendi" diye yazı ile de bir bilgi düşemeyecek miyiz?

İyi yapmışsınız, yine tertemiz olmuş

Bu eklemeyi yaparsanız 1 güncelleme hakkınızı kaybedersiniz.

Şimdi günde 2 kez başlık için güncel yazma hakkımız var peki ilk mesaja yeni ürün eklemişsek yeni ürün eklenmiştir yazma veya satılan ürün için şu ürün satılmıştır diye yazma hakkımız var mı?
Herşeyi iyice bilelim de yanlışlık olmasın.:)

Eklenmiştir ve satılmıştır yazdığınızda 2 güncel hakkınızı kullanmış olursunuz.

Satılmış ürünün açıklamasını neden yapacaksınız ? Satılmış ise ilk konudan zaten fotoğrafını silmiş olacaksınız !

Bazıları anlamakda güçlük çekiyor anlaşılan bakıyorumda konusunu öne cekmek için ellerinden geleni yapıyorlar olmaz ki bu kadar da ama sürekli yenileme yapılıyor . Konuma yazanlara cevabını özelden veriyorum diğerlerine haksızlık olmasın diye

Satılmış ürünün açıklamasını neden yapacaksınız ? Satılmış ise ilk konudan zaten fotoğrafını silmiş olacaksınız !

Tamam o zaman satılmıştır mesajı yazmıyoruz kesin ve net olarak anlaşılmıştır:)

zaten toplamda 3 sayfa olmuş yani neden güncelleme ihtiyacı duyuluyor anlamadım ki ben.. Biraz zaman geçtiğinde tekrar yeni ürün eklemesi yaparak sayfayı üste alabiliriz. Hem insanlar ilk sayfada aynı kişileri görmekten sıkılıyor çünkü artık bazı kişiler ve ürünleri ezberlendi. Tahmin ediyorum ki çoğu kişi benim ürünlerimi bile biliyordur çok güncelleme yapmadığım halde. Bilenler zaten bu kişinin ürünleri güzeldi yeni eklediyse bakayım der arar bulur :) Bilinmeyen yeni satışa başlayan kişiler de isimleriyle ilgi çekip baktırıyor kendine.. Bence güncelleme bu sıralar gereksiz bir durum..

Katılıyorum size.

ayy tşkkr ederim 2. msjımı silmişsiniz yanlış yaptm diye çok üzülmüştüm bidaha yapmam napiim bende 30 ürünle idare ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…