• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuralları koyduk beğenmiyorsunuz buyrun sizlerden öneri alalım ....

Cok farklı olmuş bence. Baslıklara bakarak aradığımizi bulabiliyorduk. Şimdi hepsine tek tek bakmak gerekiyor. Çok zahmetli sıkıldıíímmm.

Cok farklı olmuş bence. Baslıklara bakarak aradığımizi bulabiliyorduk. Şimdi hepsine tek tek bakmak gerekiyor. Çok zahmetli sıkıldıíímmm.

Başlıklarda 1-2 ayrıntı dışında detay zaten yazılamıyordu, sığmıyordu yani.

Tüm ürünler ilk mesaja alınabildiği için, sayfa sayıları zaten fazlalaşmayacak eskisi gibi..Aralarda ürün aramak zorunda kalmayacağız.
Dolayısıyla değişik bir ürün eklendiğinde butik sahibi konu altına bilgi verip ürünü ekleyebilecek..
Sizin de bu şekilde güncellenen butiklere bakmanız yeterli olacak..

Aradıklarınız için konu açma hakkınız da var "arıyorum" ön eklemesi altında ayrıca.

Çorba gibiydi bit pazarı..Şu an tertemiz oldu. Yöneticilerin emeklerine sağlık.

yazıldıysa da gözden kaçırmış olabilirim ilk mesaja 30 foto hakkım var. ikinci mesaja taşılması istenmiyor ama fotolarımı yükledim ve eklemem gereken fotolar var hala 2.mesaja yazarsam sorun olurmu acaba?

ayy bende yanlış yptım o zaman 4 mesaja yükledim değiştirebilir miyim ki:KK64:

emeğinize sağlık. çok güzel derli toplu olmuşşş. herkese hayırlı olsunnnn:)))))

ayy bende yanlış yptım o zaman 4 mesaja yükledim değiştirebilir miyim ki:KK64:
yazıldıysa da gözden kaçırmış olabilirim ilk mesaja 30 foto hakkım var. ikinci mesaja taşılması istenmiyor ama fotolarımı yükledim ve eklemem gereken fotolar var hala 2.mesaja yazarsam sorun olurmu acaba?
valla kızlar bende bilmeden 2.msja ekledim ama maksimum 50 biliyodum ilk msj 30 tane kabul ediyo bilerek yapmadm ama üzgünüm :(

Çok güzel düzenli olmuş ama başlık olmamış hep butik altında insan şaşırıyor

Arkadaşlar ben mi anlatamıyorum ?

Başka üyeyi 2. mesaja fotoğraf eklemiş diye şikayet edip siz neden ekliyorsunuz ?

kazen mesela nooptionun butiği diye açtığımız başlığın yanına çanta,takı vs. gibi bir açılım yapabiliyormuyuz? bununla ilgili bir açıklama vardıysa da kaçırdım sanırım..

ek olarak şu ürün satılmıştır diye yazmanın mantığı nedir ?

satılmışsa ilk mesajdan ürünü kaldırırsın olay biter. Satıldı yazıp konuyu üste çekmeyin !

Neden ısrarla bizi salak yerine koyuyorsunuz ?

ek olarak şu ürün satılmıştır diye yazmanın mantığı nedir ?

satılmışsa ilk mesajdan ürünü kaldırırsın olay biter. Satıldı yazıp konuyu üste çekmeyin !

Neden ısrarla bizi salak yerine koyuyorsunuz ?
Kazen Bey sakin olun. Herkes Daha nasıl bişey olduğunu anlayamadı.
Haklısınız sizde ama biraz sabır lütfen.

Kazen Bey sakin olun. Herkes Daha nasıl bişey olduğunu anlayamadı.
Haklısınız sizde ama biraz sabır lütfen.

bu anlamama değil bu bilinçli yapılıyor. Satılan ürünü satıldı diye yazmak yerine ürünü ilk mesajdan kaldırırsınız olur biter.

konuyu yukarı çekmek için yapılan bir işlem bu ....

bu anlamama değil bu bilinçli yapılıyor. Satılan ürünü satıldı diye yazmak yerine ürünü ilk mesajdan kaldırırsınız olur biter.

konuyu yukarı çekmek için yapılan bir işlem bu ....
Sizin bu yaptığınız çok mantıklı.
Artık karışıklık olmıycak güncelleme konusuda iyi olmuş bi arkadaşın konu sayfası yaklaşık 400-500 e gelmiş arada bul.
şimdi 1 sayfa var ve kişiye mesaj atıyoruz ki karışıklık olmasın die.

1 arıyorum 1 satıyorum 1 de takas başlığı hakkınız var.

günde 2 kez konunuzu güncelleyebilirsiniz.

sadece ilk mesaja ürün ekleyebilirsiniz

konuları sohbete çevirmemelisiniz.

sattığınız ürünleri takasa koyup 2. konu açmak bu ne kadar etik bilemiyorum

Back