Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kuralları koyduk beğenmiyorsunuz buyrun sizlerden öneri alalım ....
- Konu Sahibi Kazen
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.578
- 298
Bit pazarı bölüm kuralları... Lütfen okuyunuz
Konu açmadan bölüm kurallarını okuyun lütfen..
Anlamadığınız durumlarda bana ulaşabilirsiniz..
Nevo aplaa güncelleme olayı nasıl olacak günde 2 kere hakkımız mı var ? Kazen öyle demişti daha önce çünkü
O konuda bilgim yok.Nevo aplaa güncelleme olayı nasıl olacak günde 2 kere hakkımız mı var ? Kazen öyle demişti daha önce çünkü
Ama güncelleme cezaları değişti bilginiz olsun..Kuralları okursanız öğrenebilirsiniz.
- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.578
- 298
O konuda bilgim yok.
Ama güncelleme cezaları değişti bilginiz olsun..Kuralları okursanız öğrenebilirsiniz.
evet onu görünce bi ürperme geldi o yüzden sordum
O konuda bilgi alayım size bilgi vereceğim.evet onu görünce bi ürperme geldi o yüzden sordum
Biz seninle aynı yaştaydık değil miİstersen sanada söylesinlerAha nevo, sana aplaaaa aplaaa aplaaaa dedilerrr, döndüm baktım resmen sana dediler
Yazmasam çatlardım
Neyse, güncelleme cezasına değişiklik getirildiği iyi olmuş..
Günde 2 kere mi verilmişti? Satılan ve yeniler ekleyince bilgi verebiliyorduk dimi nevo?
Canım bilgi alınca yazacağım
İlk günden güncellemeye başlamasın kimse
- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.578
- 298
Aha nevo, sana aplaaaa aplaaa aplaaaa dedilerrr, döndüm baktım resmen sana dediler
Yazmasam çatlardım
Neyse, güncelleme cezasına değişiklik getirildiği iyi olmuş..
Günde 2 kere mi verilmişti? Satılan ve yeniler ekleyince bilgi verebiliyorduk dimi nevo?
Kıskandınmı medo aplaaa sana da derim bakk
Biz seninle aynı yaştaydık değil miİstersen sanada söylesinler
Canım bilgi alınca yazacağım
İlk günden güncellemeye başlamasın kimse
Evet ama herkeşler sana abla diyo, teyze diyo..Demek ki benden yaşlı gösteriyon..Bense narin bir çıtır hanfendiyim
Tamam canım, tekrar ellerine sağlık
Kıskandınmı medo aplaaa sana da derim bakk
De çocuum de..Senin için elverecekse şu çıtırcağıza apla demeye, de napalım
- 11 Mart 2013
- 9.605
- 12.975
- 498
Aaa super olmus tam istedigimizz gibi hayirli olsunnnCanım kuralları baştan aşağı oku, orada yazıyor
"....butiği" şeklinde açılacak ve tüm ürünler ilk mesajda sergilenecek..satıldıkça satılan silinecek yenisi eklenebilir..her mesaja 50 foto koyma hakkı tanındı.
Ama ısrarla hala ürünleri parça parça ve 2.,3. mesajlara ekleyenler var
Düzenleme hakkı "ilk" mesajda veriliyor sadece yahu.
- 27 Kasım 2014
- 1.287
- 424
- 128
- 35
ya ben tlfndan yüklüyorum herkes 50den fazla yüklemiş ama ben ilk msja 30 tane yükleyebiliyorum valla :/ bilerek yaptığım bişey değilHala 2. mesaja ürün ekleyenler var tabi bu konular sorgu sualsiz müdiriyete taşındı.
- 18 Aralık 2014
- 1.114
- 99
- 73
- 36
ya ben tlfndan yüklüyorum herkes 50den fazla yüklemiş ama ben ilk msja 30 tane yükleyebiliyorum valla :/ bilerek yaptığım bişey değil
Canım bende akşam yukledigim de ilk msj 30 tane aldı şaşırdım kaldım sonra kolajlayıp koydum mecbur
- 27 Kasım 2014
- 1.287
- 424
- 128
- 35
evet cnm 50 resim söz konusu olunca bilemedm bende napayım ya umarım ceza almam isteyerek bilerek yaptığım bişi değildiCanım bende akşam yukledigim de ilk msj 30 tane aldı şaşırdım kaldım sonra kolajlayıp koydum mecbur
- 19 Ocak 2015
- 41
- 3
- 13
- 39
- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
....butiği şeklinde konu açma zorunluluğu hiç olmamış bence,herkes konuyu açıp tek tek incelemek zorunda başlıkta bişey yazılmadığı için,hele telefondan girenler için dahada zor,başlıklarda konuyla ilgili açıklamanın olması insanların aradıklarını daha kolay bulmasına yardımcı olur benim fikrim...
- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.209
- 133
- 34
yani evet - çekip ya da parantez içinde yazılabilir ama mesela bende herşey var yani çoğu arkadaş da eminim bir sürü kategoride ürün satıyor. belki kategori olarak değil de beden olarak bir belirtici yazı olabilir başlıkta....butiği şeklinde konu açma zorunluluğu hiç olmamış bence,herkes konuyu açıp tek tek incelemek zorunda başlıkta bişey yazılmadığı için,hele telefondan girenler için dahada zor,başlıklarda konuyla ilgili açıklamanın olması insanların aradıklarını daha kolay bulmasına yardımcı olur benim fikrim...