• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuralları koyduk beğenmiyorsunuz buyrun sizlerden öneri alalım ....

Aha nevo, sana aplaaaa aplaaa aplaaaa dedilerrr, döndüm baktım resmen sana dediler :70:
Yazmasam çatlardım :70:

Neyse, güncelleme cezasına değişiklik getirildiği iyi olmuş..

Günde 2 kere mi verilmişti? Satılan ve yeniler ekleyince bilgi verebiliyorduk dimi nevo?

Aha nevo, sana aplaaaa aplaaa aplaaaa dedilerrr, döndüm baktım resmen sana dediler :KK70:
Yazmasam çatlardım :KK70:

Günde 2 kere mi verilmişti? Satılan ve yeniler ekleyince bilgi verebiliyorduk dimi nevo?
Biz seninle aynı yaştaydık değil mi:KK58:İstersen sanada söylesinler:KK70:
Canım bilgi alınca yazacağım:KK39:
İlk günden güncellemeye başlamasın kimse:KK20::KK48:

Aha nevo, sana aplaaaa aplaaa aplaaaa dedilerrr, döndüm baktım resmen sana dediler :KK70:
Yazmasam çatlardım :KK70:

Kıskandınmı medo aplaaa sana da derim bakk :KK70::KK70::KK70:

Biz seninle aynı yaştaydık değil mi:KK58:İstersen sanada söylesinler:KK70:
Canım bilgi alınca yazacağım:KK39:
İlk günden güncellemeye başlamasın kimse:KK20::KK48:

Evet ama herkeşler sana abla diyo, teyze diyo..Demek ki benden yaşlı gösteriyon..Bense narin bir çıtır hanfendiyim :KK37:

Tamam canım, tekrar ellerine sağlık :68:

Kıskandınmı medo aplaaa sana da derim bakk :KK70::KK70::KK70:

De çocuum de..Senin için elverecekse şu çıtırcağıza apla demeye, de napalım:KK45:

Canım kuralları baştan aşağı oku, orada yazıyor :KK66:

"....butiği" şeklinde açılacak ve tüm ürünler ilk mesajda sergilenecek..satıldıkça satılan silinecek yenisi eklenebilir..her mesaja 50 foto koyma hakkı tanındı.

Ama ısrarla hala ürünleri parça parça ve 2.,3. mesajlara ekleyenler var :KK12:

Düzenleme hakkı "ilk" mesajda veriliyor sadece yahu.
Aaa super olmus tam istedigimizz gibi hayirli olsunnn ;)

ben yükledim ya özür dilerim :( ama 30 tane yükleniyodu birinci msja ben hakkımızı 50 tane biliyodum hata mı ettim bilemedim şimdi

Hala 2. mesaja ürün ekleyenler var tabi bu konular sorgu sualsiz müdiriyete taşındı.
ya ben tlfndan yüklüyorum herkes 50den fazla yüklemiş ama ben ilk msja 30 tane yükleyebiliyorum valla :/ bilerek yaptığım bişey değil :(

ya ben tlfndan yüklüyorum herkes 50den fazla yüklemiş ama ben ilk msja 30 tane yükleyebiliyorum valla :/ bilerek yaptığım bişey değil :KK43:

Canım bende akşam yukledigim de ilk msj 30 tane aldı şaşırdım kaldım sonra kolajlayıp koydum mecbur

Canım bende akşam yukledigim de ilk msj 30 tane aldı şaşırdım kaldım sonra kolajlayıp koydum mecbur
evet cnm 50 resim söz konusu olunca bilemedm bende napayım ya umarım ceza almam isteyerek bilerek yaptığım bişi değildi :(

yeni sistem çok güzel olmuş fırsat bulsam ben de başlık açacağım :)

....butiği şeklinde konu açma zorunluluğu hiç olmamış bence,herkes konuyu açıp tek tek incelemek zorunda başlıkta bişey yazılmadığı için,hele telefondan girenler için dahada zor,başlıklarda konuyla ilgili açıklamanın olması insanların aradıklarını daha kolay bulmasına yardımcı olur benim fikrim...

....butiği şeklinde konu açma zorunluluğu hiç olmamış bence,herkes konuyu açıp tek tek incelemek zorunda başlıkta bişey yazılmadığı için,hele telefondan girenler için dahada zor,başlıklarda konuyla ilgili açıklamanın olması insanların aradıklarını daha kolay bulmasına yardımcı olur benim fikrim...
yani evet - çekip ya da parantez içinde yazılabilir ama mesela bende herşey var yani çoğu arkadaş da eminim bir sürü kategoride ürün satıyor. belki kategori olarak değil de beden olarak bir belirtici yazı olabilir başlıkta

Back