Kuralları koyduk beğenmiyorsunuz buyrun sizlerden öneri alalım ....

Günaydın bayanlar...
Bu sistem olmadı herkes satış yapamadığını söylüyor ama hiçkimse ses çıkarmıyor... Tamam çok düzenli oldu ama ne alıcıda nede saticida heves falan bırakmadı.. Ya tekrar düzenlensin yada eski haline dönsün.... Sizde firinizi söyleyin sessiz kalmayın bayanlar......
haklısın bende anlamıyorum..o kadar düzenli ki..bende bu sistemi çok desteklemiştim..ama neden böyle oldu anlamış değilim...

lütfen kitlediğiniz konuları sayfaların içinden kaldırır mısınız?sayfa sayılarını boşu boşuna çoğaltıyorlar...

Neden kimse ilgilenmemiş en kısa zamanda düzenleme yapılacak denmişti ben yanlış mı anladım? K Kazen bey alışveriş sitesi şeklinde bir sayfa hazırlamıştı onu kullanmayacak mıyız?

Takip edemedim en son ne konuşuldu, ne karara varıldı bilmiyorum. Az vaktim var ve başlıkları taramaya çalışıyorum. Şu an yalnızca bir iki parça ev eşyası arıyorum, kıyafet kozmetik falan aramıyorum. Fakat başlıklarda sadece "x in butiği" yazdığı için tek tek bütün başlıklara bakmam gerek içinde ev eşyası var mı yok mu diye, bu da inanılmaz uzun bir zaman alıyor, çok fazla başlık var.
Bu şekilde daha derli toplu olduğu su götürmez evet ama, onlarca başlık gezdim bu şekilde boş yere.
Önerim, hani şu başlıklardaki renkli arıyorum, satıyorum etiketleri var ya. İçerik kategorileri belirleseniz, giyim, kozmetik, ev yaşam, vb. kategoriler de renkli etiketler şeklinde başlığı açarken arıyorum / satıyorum etiketini seçtiğimiz yerden eklenebiliyor olsa.
Örneğin, başlık; "Satıyorum" "giyim" "kozmetik" x'in butiği.şeklinde olsa.
Derli toplu görüntü çok bozulmaz, sanmıyorum, ana sayfa biraz daha renkli hale gelir en fazla.

Takip edemedim en son ne konuşuldu, ne karara varıldı bilmiyorum. Az vaktim var ve başlıkları taramaya çalışıyorum. Şu an yalnızca bir iki parça ev eşyası arıyorum, kıyafet kozmetik falan aramıyorum. Fakat başlıklarda sadece "x in butiği" yazdığı için tek tek bütün başlıklara bakmam gerek içinde ev eşyası var mı yok mu diye, bu da inanılmaz uzun bir zaman alıyor, çok fazla başlık var.
Bu şekilde daha derli toplu olduğu su götürmez evet ama, onlarca başlık gezdim bu şekilde boş yere.
Önerim, hani şu başlıklardaki renkli arıyorum, satıyorum etiketleri var ya. İçerik kategorileri belirleseniz, giyim, kozmetik, ev yaşam, vb. kategoriler de renkli etiketler şeklinde başlığı açarken arıyorum / satıyorum etiketini seçtiğimiz yerden eklenebiliyor olsa.
Örneğin, başlık; "Satıyorum" "giyim" "kozmetik" x'in butiği.şeklinde olsa.
Derli toplu görüntü çok bozulmaz, sanmıyorum, ana sayfa biraz daha renkli hale gelir en fazla.

Evet bence de bir çözüm bulunmalı bende gözlük çanta arıyacağım diye helak oldum...
Ama senin fikrinde güzel ancak o zaman herkes bir çok konu açmış olmaz mı?
Örneğin:
Brave Capricorn un elbise butiği
Brave Capricorn un takı butiği
Brave Capricorn un kozmetik butiği
Brave Capricorn ev tekstili butiği
..... gibi gibi çoğaltılabilir..

Kurallara uyanlar tamam da,bir çok kurallardan haberi olmayan yada aman açıyım görürlerse kapatırlar diyen üyeler olabiliyor. Yani bilinçli üyeler bunu yapmaz ama sırf dikkat çekmek için her edevata konu açan kişiler olacaktır . O zaman moderatörler nasıl yetişecek.. burası çarşamba pazarına dönmez mi bende bunu düşündüm. Yanlış gelebilir sizlere ama benim aklıma ilk bunlar geldi.

Uzun zamandır ılk kez gırdım..evet cok duzenlı ama aradıgımı bulamadım..yenı konu açacaktım satıyorum adı altında...ama bu şeklide nasıl bulacaklar...sadece ayakkabı ekleyecegım mesela..

ilk zamanlar epey yazdim bende kategiri olmasini istiyirum diye ,jazen bey bunun icinde bir calisma yapiyordu ,en son ne yapti bilemiyorum umarim bu sekilde olur kadinlar klübünden her gün değil her saniye cikmayan ben butik seklinden sonra girnez oldun butik cok anlamli ve heycanli gelmedi bana , sayfayi tikladigimda bildirim ve özel mesaj heyecani yasiyordum simdi ayni seylere bakip duruyorum, sonra kimdeydi diye tekrar tarıyorum zaman kaybi.kazen bey ilk sayfalardaki duzenleme ile ilgili gorusumu dikkate alirsa sevinirim

Merhaba,
Nevreste Nevreste bu bölüm için kuralları iptal ettik. Dileyen dilediği gibi konu açsın eski konuları da buraya taşıyalım. İsteyen istediği kadar günceleme mesajı yazsın. Çözüm üretemiyoruz çünkü. Sizde haklısınız tek tek başlık mı gezdeceksiniz. Tamamen zaman kaybı. Çözüm üretemiyorsak eskiye dönmek en mantıklısı.

X