Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklısın bende anlamıyorum..o kadar düzenli ki..bende bu sistemi çok desteklemiştim..ama neden böyle oldu anlamış değilim...Günaydın bayanlar...
Bu sistem olmadı herkes satış yapamadığını söylüyor ama hiçkimse ses çıkarmıyor... Tamam çok düzenli oldu ama ne alıcıda nede saticida heves falan bırakmadı.. Ya tekrar düzenlensin yada eski haline dönsün.... Sizde firinizi söyleyin sessiz kalmayın bayanlar......
Sessiz kalma fikrini söyle......
Takip edemedim en son ne konuşuldu, ne karara varıldı bilmiyorum. Az vaktim var ve başlıkları taramaya çalışıyorum. Şu an yalnızca bir iki parça ev eşyası arıyorum, kıyafet kozmetik falan aramıyorum. Fakat başlıklarda sadece "x in butiği" yazdığı için tek tek bütün başlıklara bakmam gerek içinde ev eşyası var mı yok mu diye, bu da inanılmaz uzun bir zaman alıyor, çok fazla başlık var.
Bu şekilde daha derli toplu olduğu su götürmez evet ama, onlarca başlık gezdim bu şekilde boş yere.
Önerim, hani şu başlıklardaki renkli arıyorum, satıyorum etiketleri var ya. İçerik kategorileri belirleseniz, giyim, kozmetik, ev yaşam, vb. kategoriler de renkli etiketler şeklinde başlığı açarken arıyorum / satıyorum etiketini seçtiğimiz yerden eklenebiliyor olsa.
Örneğin, başlık; "Satıyorum" "giyim" "kozmetik" x'in butiği.şeklinde olsa.
Derli toplu görüntü çok bozulmaz, sanmıyorum, ana sayfa biraz daha renkli hale gelir en fazla.